Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, morgana said:

nemoguce da ih je manje u toj razmjeri

dodatno, jedino normalno bi bilo da se % djece koja odlaze na studije povecava.

Ni ne znam kakva je totalna statistika za Srbiju. Iz moje shire porodice neka deca koja su solidni djaci su vrlo rano otisli u inostranstvo, jos na osnovne studije npr, shto je u moje vreme bila prilichna retkost. A tu je i podklasa, SNS dece koja su sa 16 totalni narkomani i shta sve ne. Mislim ima mi logike da je ukupni % dece koja ne studiraju veci, ili koja makar ne studiraju u Srbiji. Ali ne bih na prvu loptu objashnjavala cenom.

• Replies 41.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

958

• radisa

808

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Beba iz Valjeva je najverovatnije preminula tako što je brat bebe u momentu odsustva majke iz kupatila, na slavini u kadi pustio vrelu vodu dok se u njoj nalazila njegova osmomesečna sestra.
Lekari u Urgentnom centru su dali sve od sebe da spasu život osmomesečnoj bebi, koja je preminula u Valjevu pošto je zadobila opekotine tokom kupanja, ali nažalost nisu uspeli. Kako nezvanično saznaje Blic u Urgentnom centru u Valjevu, dete je preminulo pošto joj je stalo srce jer nije moglo da izdrži strahovite bolove koje je trpela.

Jbm ti život, koliko je ovo strašno i tužno. :cry::ph34r:

• Tužno 8
Posted

Užas. Ima puno takvih sranja, jer ma koliko nešto neverovatno nerealno bilo, na 8 milijardi ljudi desiće se kad tad. Raznorazne horor priče roditelja sam pročitao, ne želim da vam se useravam u dan. Pričao sam s komšinicom skoro da nam se isto desilo na bazenu s decom, bukvalno 10 minuta gledaš u njih bez prestanka i jednom skreneš pogled i posle dve sekunde su ispod vode.

• +1 1
Posted

Jebem ti drzavu sa standardnom recenicom " pocionici su od ranije poznati policiji"

• +1 6
Posted

Da nisu poznati kako mislis bi ih prepoznali?

Posted
26 minutes ago, Lezilebovich said:

Jebem ti drzavu sa standardnom recenicom " pocionici su od ranije poznati policiji"

Па то је поштапалица која може свашта да значи. И мада се у начелу потпуно слажем са јебем ти државу делом, то не мора овде ништа да значи. 

Posted
1 hour ago, Lezilebovich said:

bukvalno. gore od toga je mozda jedino ono "poznat po prekoj naravi"

Posted (edited)

mi u cg imamo "bezbednosno interesantne osobe".

vazda interesantne na slobodi.

poz

Edited by le petit nicolas
Posted

:isuse:

kakva bruka za organizatora. Od prokišnjavanja hale do masovnog tovanja hranom, kao da smo zemlja trećeg sveta

• +1 2
Posted

kad su jeli pljeske na ulici

Posted

Nije prvi put da igraci dobiju trovanje hranom u Nisu :samokazem: