Mel Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 14 minutes ago, morgana said: nemoguce da ih je manje u toj razmjeri dodatno, jedino normalno bi bilo da se % djece koja odlaze na studije povecava. Ni ne znam kakva je totalna statistika za Srbiju. Iz moje shire porodice neka deca koja su solidni djaci su vrlo rano otisli u inostranstvo, jos na osnovne studije npr, shto je u moje vreme bila prilichna retkost. A tu je i podklasa, SNS dece koja su sa 16 totalni narkomani i shta sve ne. Mislim ima mi logike da je ukupni % dece koja ne studiraju veci, ili koja makar ne studiraju u Srbiji. Ali ne bih na prvu loptu objashnjavala cenom.
ragasto Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Mislim da nije bilo... https://birn.rs/softveri-za-hakovanje-telefona/?fbclid=IwAR09dH6jnrkAJoGd0ot-xqBdBfQkDuwwyhqd8OmvA6_ANOc8Hhez5w5P0sY Ako se opet bude pojavio neko da štiti službe, proterati ga iz zemlje i nacionalizovati mu imovinu.
Lena Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Prestrašno... https://n1info.rs/vesti/tragedija-u-valjevu-beba-preminula-od-opekotina-tokom-kupanja/ 3
mraki Posted July 24, 2023 Posted July 24, 2023 Beba iz Valjeva je najverovatnije preminula tako što je brat bebe u momentu odsustva majke iz kupatila, na slavini u kadi pustio vrelu vodu dok se u njoj nalazila njegova osmomesečna sestra. Lekari u Urgentnom centru su dali sve od sebe da spasu život osmomesečnoj bebi, koja je preminula u Valjevu pošto je zadobila opekotine tokom kupanja, ali nažalost nisu uspeli. Kako nezvanično saznaje Blic u Urgentnom centru u Valjevu, dete je preminulo pošto joj je stalo srce jer nije moglo da izdrži strahovite bolove koje je trpela. Jbm ti život, koliko je ovo strašno i tužno. 8
Venom Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Užas. Ima puno takvih sranja, jer ma koliko nešto neverovatno nerealno bilo, na 8 milijardi ljudi desiće se kad tad. Raznorazne horor priče roditelja sam pročitao, ne želim da vam se useravam u dan. Pričao sam s komšinicom skoro da nam se isto desilo na bazenu s decom, bukvalno 10 minuta gledaš u njih bez prestanka i jednom skreneš pogled i posle dve sekunde su ispod vode. 1
James Marshall Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 https://nova.rs/vesti/hronika/tragedija-u-bogaticu-preminuo-veterinar-kog-su-istukla-trojica-nasilnika/ 6
Lezilebovich Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Jebem ti drzavu sa standardnom recenicom " pocionici su od ranije poznati policiji" 6
Hamlet Strašni Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 26 minutes ago, Lezilebovich said: Jebem ti drzavu sa standardnom recenicom " pocionici su od ranije poznati policiji" Па то је поштапалица која може свашта да значи. И мада се у начелу потпуно слажем са јебем ти државу делом, то не мора овде ништа да значи.
ToniAdams Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 1 hour ago, Lezilebovich said: Jebem ti drzavu sa standardnom recenicom " pocionici su od ranije poznati policiji" bukvalno. gore od toga je mozda jedino ono "poznat po prekoj naravi"
le petit nicolas Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 (edited) mi u cg imamo "bezbednosno interesantne osobe". vazda interesantne na slobodi. poz Edited July 25, 2023 by le petit nicolas
Filozof manijak Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 kakva bruka za organizatora. Od prokišnjavanja hale do masovnog tovanja hranom, kao da smo zemlja trećeg sveta 2
Lord Stef Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Nije prvi put da igraci dobiju trovanje hranom u Nisu :samokazem:
Recommended Posts