June 26, 20231 yr 2 minutes ago, I*m with the pilots said: Sta je kafansko svadbovanje? pa valjda kada se pravi svadba u kafani. e, jes', u pravu si, isto je i ono kad je pod šatorom u dvorištu, muzika, umetnica s mikrofonom,200 i više gostiju.....ja i žena smo imali žurku u stanu, pre toga ručak za osmoro za okruglim stolom u restoranu.
June 26, 20231 yr 1 hour ago, djordje geprat said: ja i žena smo imali žurku u stanu, pre toga ručak za osmoro za okruglim stolom u restoranu. Zvuci dobro
June 26, 20231 yr Neka skloni sestru za pocetak,da ne ide na posao promena broja telefona,obavestiti muske clanove familije,brza reakcija je najbitnija Edited June 26, 20231 yr by Bogotac
June 27, 20231 yr 10 hours ago, Bogotac said: Neka skloni sestru za pocetak,da ne ide na posao promena broja telefona,obavestiti muske clanove familije,brza reakcija je najbitnija da ne ide na posao?
June 27, 20231 yr 8 hours ago, Krošek said: da ne ide na posao? Lakše je to nego uhapsiti ovog i staviti ga pod prismotru nakon 6 mjeseci zatvora.
June 27, 20231 yr 9 hours ago, Krošek said: da ne ide na posao? Trenutno da,posto drzava ne radi svoj posao,mora sama sebe da zastiti.
June 28, 20231 yr Just now, Hamlet Strašni said: Ovakve vesti uvek treba uzimati sa dosta soli. i pomislila sam jer sam se sjetila ovdasnjih takvih komentara na neke prethodne slucajeve sa inicijativom krov nad glavom
June 29, 20231 yr 15 hours ago, Hamlet Strašni said: Ovakve vesti uvek treba uzimati sa dosta soli. hoćeš da kažeš da je veća šansa da je cela zgrada organizovano nešto muljala, a ne da je neko falsifikovao hipoteku?