Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

ovo baš može da deluje da popizdiš

jedna reč u prvom poglavlju romana - "lezbejka" - potpuno izvučena iz konteksta, navela je pojedine roditelje da svojoj deci zabrane da knjigu pročitaju.

„Zabuna jeste nastala zbog scene u prvom poglavlju romana u kojem se pojavljuje reč ‘lezbejka’. Naime, uplašena da boluje od raka dojke, Strahinjina majka u kuputalu pokazuje komšinici gde je napipala čvorić. Videvši slučajno tu scenu, Strahinja u sebi komentariše da je njegova majka u vezi sa komšinicom i da je lezbejka. Već u narednom poglavlju, dve stranice iza ovog dela romana, saznajemo i mi, čitaoci, i Strahinja da je majka išla lekaru i da čeka rezultate koji će potvrditi da li boluje od raka dojke“, objašnjava Opalić.

dokle će ovaj narod da ide u rikverc?

• Replies 41.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

959

• radisa

809

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

roditelji su chitali neku knjigu sve dok nisu doshli do lezbejke? ok dosta rano su doshli, ali - roditelji su chitali? ohmy.gif

pa to je skoro pohvalno i odlichno za pismenos srpske nejachi, ima da chitaju tajno po budzacima. i ja sam prvo chitala knjige za koje je keva rekla nije (josh) za tebe [emoji38]ol:

ono shto je dramatichno u ovom dogadjaju jeste da pola nacije ochigledno i po navici zamishlja zene koje se pipaju u tajnim kraljevstvima zena. i ne zna shta ce sa tom svojom realnoshcu. tu je kvaka [emoji38]ol:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 2
Posted

U realnosti pročitao je samo jedan roditelj. U neobaveznom, skoro zajebantskom, razgovoru taj je spomenuo drugom roditelju. Drugi roditelj, malo srboparanoik a malo attention whore, je okačio svoje zgražavanje na roditeljsku Viber grupu. Ostalo je istorija.

• +1 1
Posted
dokle će ovaj narod da ide u rikverc?

Do kraja.
Nema napred.
I to je tako, neće biti bolje.

Sent from my phone using their app

• +1 2
Posted

mnjah dry.png

mozda i drugi sad uzmu da prochitaju tajno, da ih niko ne vidi da chitaju tu subverzivnu literaturu, eeej lezbejke, ko zna shta sve ima tu [emoji38]ol:

mi smo leglo neukih ochajnika u sushtini.

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 4
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Svarog said:

U realnosti pročitao je samo jedan roditelj. U neobaveznom, skoro zajebantskom, razgovoru taj je spomenuo drugom roditelju. Drugi roditelj, malo srboparanoik a malo attention whore, je okačio svoje zgražavanje na roditeljsku Viber grupu. Ostalo je istorija.

U realnosti, nije čitao nijedan nego je jedno dete pitalo roditelje šta je to lezbejka kad je natrčalo u tekstu na reč.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, JozoMujica said:

U realnosti, nije čitao nijedan nego je jedno dete pitalo roditelje šta je to lezbejka kad je natrčalo u tekstu na reč.

u realnosti, jako je mala sansa da deca u sestom razrednu ne znaju sta je lezbejka.

• +1 5
Posted (edited)
9 minutes ago, JozoMujica said:

dete pitalo roditelje šta je to lezbejka kad je natrčalo u tekstu na reč.

ne verujem. to dete se vec edukovalo onlajn o svemu, odaaavno. nema devojchice koja je preshla u vishe razrede da joj bar jednom neko nije rekao da je to, ako/kad se ponashala onako kako mladi charshijaneri misle da ne treba. lezbejka, kurva, sekta, standardna postavka za vishe razrede.

Edited by gospa buba
Posted (edited)
6 minutes ago, nenad said:

u realnosti, jako je mala sansa da deca u sestom razrednu ne znaju sta je lezbejka.

Ups, moja greška, čitao sam dijagonalno i pomislio da je reč o nižim razredima.

Edited by JozoMujica
Posted (edited)

vazi i za nize. tu trening pochinje.

veca je verovatnoca da je klinka doshla kuci u trecem razredu i pitala shta je to, jer joj je neki genije rekao da je to. u petom je vec iskusna po tom pitanju, zna shta je cheka, ako joj se neka budala navrze.

Edited by gospa buba
Posted
Just now, gospa buba said:

vazi i za nize. tu trening pochinje.

Moje je 2. i zacijelo ne zna niti je zainteresovan. :D

Posted (edited)
2 minutes ago, JozoMujica said:

Moje je 2. i zacijelo ne zna niti je zainteresovan. :D

naravno, oni su vrlo nezainteresovani, a zatim i nezainteresovani i dosta difuzni po tom pitanju josh dosta dugo, jer ne mogu da uchitaju jasno znachenje u pojam. ali ce vrlo brzo shvatiti da treba da je uvreda i koristiti u tom smislu. naci ce se neki/a da je prerano edukovani genije, ne brini :hihi:

Edited by gospa buba
Posted (edited)

Manje su šanse da dečaka počaste tim epitetom. 

Pitaj ga jel zna šta je peder.

Šalu na stranu (kakvu šalu :sad: ) rečnik je bogu plakati. Čujem ih kad idem po mog prvaka u školu, psuju kao stoke 

Edited by Valkyrie
Posted

ali su velike shanse da dechaci chashcavaju (ne njegov dechak!), tako da sasvim pouzdano znaju.

Posted

Ja objasnjavala svom drugaku pre par nedelja. Prvo je neki klinac rekao drugom, pa posle rekli i njemu.

• Tužno 1