renne Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 2 minutes ago, Hamlet Strašni said: Bromazepan je na listi lekova koje ne smeš da imaš bez recepta. Ako dokaze da je imala recept nema dela. Ako ne onda je onaj 246a - držanje kako možeš da im pokažeš recept? 2
Hamlet Strašni Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Evo ga i spisak https://www.pravno-informacioni-sistem.rs/SlGlasnikPortal/eli/rep/sgrs/ministarstva/pravilnik/2019/28/2/reg
renne Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Just now, Hamlet Strašni said: Evo ga i spisak https://www.pravno-informacioni-sistem.rs/SlGlasnikPortal/eli/rep/sgrs/ministarstva/pravilnik/2019/28/2/reg ponavljam pitanje, kako možeš da im pokažeš recept?
aram Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 A i kad imaš recept, valjda ga moraš dati u apoteku da bi dobio lek? Tako je bar bilo u moje vreme… 1
renne Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Just now, aram said: A i kad imaš recept, valjda ga moraš dati u apoteku da bi dobio lek? Tako je bar bilo u moje vreme… naravno ali recept više ne postoji 1 1
aram Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Ma čekaj, kakva serija Klan, zar ta devojka nije iz predstave Ustav?
Hamlet Strašni Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 2 minutes ago, renne said: kako možeš da im pokažeš recept? Može da se vidi verovatno u sistemu da je propisan. Mislim to za jednu tabletu je zajebancija, mada je pitanje kakve su prave okolnosti svega 2
mraki Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Pa postoji elektronski, ali nebitno. Besmisleno je ovo jako.
Hamlet Strašni Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Vidim da se kreće sa saljenkem i podjebavanjem pa se odjavljujem
morgana Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 kako je uopste doslo do toga da je pretresu do tablete pa odluce da je zbog 1,5 ili 3 jebena mg privedu? 1
Ptica trkacica Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Just now, mraki said: Pa postoji elektronski, ali nebitno. Besmisleno je ovo jako. Šta će sirota devojka kad nije ugledna gospoDŽa Srbljanović, ili isti takav gospodin Šarić...
Barti66 Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Nosiš lepo izveštaj lekara specijaliste na papiru. Treba nekom lud da je papir? Naravno da su neke "okolnosti" bile u konkretnom slučaju koje mi naravno neznamo.
renne Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 1 minute ago, Hamlet Strašni said: Vidim da se kreće sa saljenkem i podjebavanjem pa se odjavljujem kojim šaljenjem? lepo pitam ako te mrzida odgovaraš, a ti preskoči
Recommended Posts