Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted
Nalepiste GTR malo nepravedno. To je bila simpaticna prica i prilicno benigna prica, i ni u jednom trenutku nije forsirala neko beogradjanstvo Partizana naspram toboznjeg dodjostva Zvezde. Pa nekoliko drugara Zvezdasa su mi rekli da im je GTR OK prica. I neka me neko ispravi ako gresim u tajmlajnu dogadjanja, ali mislim da su prvi GTR murali na Dorcoli i ne samo Dorcolu (ima jedan Bobekov bas preko puta ovog Mladicevog) ipak nesto stariji od ovih murala citulja. GTR se nisu snasli u ovim dogadjanjima oko Partizana, a ko bi se i snasao, pa je i logicno da su u stanju hibernacije. 
Pa dobro je amo su u hibernaciji.
To bi bila mudra odluka.

... Shiit has hit the fan

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

952

• radisa

800

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kakvo otvaranje, Evansov gambit

• +1 1
  • Haha 1
  • -1 1
Posted

pazi, realno je nemoguce sam od sebe i besplatno biti protiv masovnih ubistava, raznoshenja mrtvih na parche unaokolo... to ako ti ne plate, prosto ne ide :s_w:

i moraju stranci da plate, ne zna chovek shta je zlochin dok mu stranac ne plati da zna.

lelemajko.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• +1 6
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted
29 minutes ago, James Marshall said:

kakvo otvaranje, Evansov gambit

hej! molicu za malo postovanja za evansov gambit.

Posted
4 minutes ago, nenad said:

hej! molicu za malo postovanja za evansov gambit.

Još jedan pratilac Agadmatora? :)

• Wub 1
Posted
A Delije isto smeju da brane mural Mladiću ili samo Grobari? I da li Miša Vacić sme da navija za Partizan ako Vučić ne navija? Ko sme, ko ne sme? Kako se rangiraju po tome?

EDIT I kako Danilo visi s Grobarima, ako mu je tata na suprotnoj strani? To neka porodična tragedija?
Sve to i jesu cigani koje je služba instalirala na jug zbog grobarske nepokornosti :fantom:
  • +1 1
  • Haha 1
Posted

Više neće biti moguće kvotovati ovog padobranca, izvinite Đorđe i svi kojima sam pobrisao postove koji referišu na dotičnu personu

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted
9 minutes ago, radisa said:

Još jedan pratilac Agadmatora? :)

i to. mada igrao sam ga i pre nego poceh pratiti antonija, odlican je za bulet i blic.

Posted
2 hours ago, Zlurad said:

Zamisli, meksikanci veruju da kad umru idu negde na karibe, na rajsko ostrvo jer je tamo sveta zemlja. Ono živiš u Srbiji gde je sveta zemlja Kosovo. Anyway...

umreš u srbiji, odeš u bujanovac. e do kurca!

1 hour ago, morgana said:

zato me dodatno nervira sto opozicija koketira sa desnicom (ili u namjeri slicno, sa antivakserima), kao da je podilazenje jedini moguci nacin da se uoblici politicka paradigma.

ja bih se zaklela da opozicija drka na mladića.

1 hour ago, Jeremija said:

Darko Mladić

mlatko rađić

• +1 2
Posted

aii.. postite ga zaradi dnevnicu, taman ga zaposlilo na birovu  privremeno i povremeno 

Posted (edited)

oskrnavljeni mladicevi murali na nbg i u rakovici 

@slepa živana ne drka na protiv mladica, a to sad dodje na isto. mada hajde, pokoji izuzetak.

Edited by morgana
Posted

jbt kolko murala tog usranog govneta ima. povraca mi se

Posted (edited)
28 minutes ago, Tsai said:

jbt kolko murala tog usranog govneta ima. povraca mi se

Nije to toliko do Mladica, vise je do zagledanosti druge strane u sopstveni pupak...

Naslo bi se, samo da ima ko da se seti i parira, i primera onih koji su za mladicevce i slican olos izdajnicitm, naslo bi se, za razliku od Mladica i Oficira koji su imali dovoljno svega sto mladici nisu imali, itd, itd...

Srdjan-Aleksic.jpg

vladimir-barovic02.jpg

Edit: sve u svemu, svega na cemu moze da se gradi istorija i satiranje mladicevstine, a deci pokaze da je bilo i drugacijih...

Edited by namenski
  • +1 6