Frank Pembleton Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Nalepiste GTR malo nepravedno. To je bila simpaticna prica i prilicno benigna prica, i ni u jednom trenutku nije forsirala neko beogradjanstvo Partizana naspram toboznjeg dodjostva Zvezde. Pa nekoliko drugara Zvezdasa su mi rekli da im je GTR OK prica. I neka me neko ispravi ako gresim u tajmlajnu dogadjanja, ali mislim da su prvi GTR murali na Dorcoli i ne samo Dorcolu (ima jedan Bobekov bas preko puta ovog Mladicevog) ipak nesto stariji od ovih murala citulja. GTR se nisu snasli u ovim dogadjanjima oko Partizana, a ko bi se i snasao, pa je i logicno da su u stanju hibernacije. Pa dobro je amo su u hibernaciji.To bi bila mudra odluka. ... Shiit has hit the fan
James Marshall Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 kakvo otvaranje, Evansov gambit 1 1 1
gospa buba Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 pazi, realno je nemoguce sam od sebe i besplatno biti protiv masovnih ubistava, raznoshenja mrtvih na parche unaokolo... to ako ti ne plate, prosto ne ide i moraju stranci da plate, ne zna chovek shta je zlochin dok mu stranac ne plati da zna. lelemajko.sent from novi mnogo jak bubamoto. 6 1 1
nenad Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 29 minutes ago, James Marshall said: kakvo otvaranje, Evansov gambit hej! molicu za malo postovanja za evansov gambit.
radisa Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 4 minutes ago, nenad said: hej! molicu za malo postovanja za evansov gambit. Još jedan pratilac Agadmatora? 1
napadaj Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 A Delije isto smeju da brane mural Mladiću ili samo Grobari? I da li Miša Vacić sme da navija za Partizan ako Vučić ne navija? Ko sme, ko ne sme? Kako se rangiraju po tome? EDIT I kako Danilo visi s Grobarima, ako mu je tata na suprotnoj strani? To neka porodična tragedija?Sve to i jesu cigani koje je služba instalirala na jug zbog grobarske nepokornosti 1 1
James Marshall Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Više neće biti moguće kvotovati ovog padobranca, izvinite Đorđe i svi kojima sam pobrisao postove koji referišu na dotičnu personu 1 1
nenad Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 9 minutes ago, radisa said: Još jedan pratilac Agadmatora? i to. mada igrao sam ga i pre nego poceh pratiti antonija, odlican je za bulet i blic.
slepa živana Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 2 hours ago, Zlurad said: Zamisli, meksikanci veruju da kad umru idu negde na karibe, na rajsko ostrvo jer je tamo sveta zemlja. Ono živiš u Srbiji gde je sveta zemlja Kosovo. Anyway... umreš u srbiji, odeš u bujanovac. e do kurca! 1 hour ago, morgana said: zato me dodatno nervira sto opozicija koketira sa desnicom (ili u namjeri slicno, sa antivakserima), kao da je podilazenje jedini moguci nacin da se uoblici politicka paradigma. ja bih se zaklela da opozicija drka na mladića. 1 hour ago, Jeremija said: Darko Mladić mlatko rađić 2
Haralampije Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 aii.. postite ga zaradi dnevnicu, taman ga zaposlilo na birovu privremeno i povremeno
morgana Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 (edited) oskrnavljeni mladicevi murali na nbg i u rakovici @slepa živana ne drka na protiv mladica, a to sad dodje na isto. mada hajde, pokoji izuzetak. Edited November 11, 2021 by morgana
Tsai Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 jbt kolko murala tog usranog govneta ima. povraca mi se
namenski Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 (edited) 28 minutes ago, Tsai said: jbt kolko murala tog usranog govneta ima. povraca mi se Nije to toliko do Mladica, vise je do zagledanosti druge strane u sopstveni pupak... Naslo bi se, samo da ima ko da se seti i parira, i primera onih koji su za mladicevce i slican olos izdajnicitm, naslo bi se, za razliku od Mladica i Oficira koji su imali dovoljno svega sto mladici nisu imali, itd, itd... Edit: sve u svemu, svega na cemu moze da se gradi istorija i satiranje mladicevstine, a deci pokaze da je bilo i drugacijih... Edited November 11, 2021 by namenski 6
Recommended Posts