Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

Umrla devojčica iz požara

O jebote :sad:

Nisam ni znao da je bila životno ugrožena.

Edited by mraki

jadna mala :(

kakav užasan dan

Cekaj, ona tinejdžerka koju su spustali sa terase? Pa zar je bila toliko povredjena?

Uh

Pri stanjima teških opekotina često dolazi i do težih infekcija ,verujem da je to u pitanju, sve u svemu užasan dan jedne užasne godine

o bre.

sent from bubamoto

Jao grozno!! U pm vise!

On 24.11.2020. at 8:20, Hamlet Strašni said:

Kako misliš zbog sporosti? Pa pritvor se produžava svaki put, a branioci ulažu žalbe na te odluke o produženju. 

mislim ovako: možda se ništa nije promenilo u pogledu razloga za pritvor od momenta kada je prvo određen pritvor, što sud navodi da konstatuje da se ništa nije promenilo i da produži pritvor, a da su neke radnje preduzete ranije, nešto se bi promenilo, pa bi branioci imali više uspeha sa tim žalbama, ili bi već sam sud ukinuo pritvor. 

i kad kažem sporost ne mislim na ekstremnu sporost nego više na "sporost" prava u smislu da stvari idu sporije nego što se zdravorazumski to očekuje, pa se ljudi pitaju zašto pritvor toliko traje. ima i jedna i druga sporost. 

Savez studenata Pravnog fakulteta u Kragujevcu daje podršku Njegovom Preosveštenstvu Episkopu budimljansko-nikšićkom Gospodinu Joanikiju Mićoviću za izbor na mesto budućeg poglavara Srpske Pravoslavne Crkve, navodi se u saopštenju ove studentske organizacije

Savez studenata se sastane i promišlja ko treba da bude patrijarh  :unsure: Ćivote

#facts

12 minutes ago, levi said:

Savez studenata se sastane i promišlja ko treba da bude patrijarh  :unsure: Ćivote

Iran je mala deca za nas.

Kakva smo mi kanta za svakakav sljam postali :(

ima i sofisticirana varijanta koja radi posao u privatnim shkolama stranih jezika po beogradu, isplacuje se minimalac, jer mora, ali ko ne uradi fond za minimalac, vraca deo para. to je dogadjaj za naoruzanu inspekciju, bukvalno, i lemanje koga zateknu. ne ovu inspekciju. neku drugu :dry:

Edited by gospa buba

6 minutes ago, gospa buba said:

ima i sofisticirana varijanta koja radi posao u privatnim shkolama stranih jezika po beogradu, isplacuje se minimalac, jer mora, ali ko ne uradi fond za minimalac, vraca deo para. to je dogadjaj za naoruzanu inspekciju, bukvalno, i lemanje koga zateknu. ne ovu inspekciju. neku drugu :dry:

E bubo moja, to je južno od Bg, a boga mi i severno od NS dosta česta praksa u malim radnjicama, kiscima i slično, da ljudi imaju platu manju od minimalca, a razliku vraćaju na ruke...

Ono što je iz moje, verovatno udobne fotelje neverovatno, da se neki kao vlasnik nečega ovko blamira za par hiljada dinara...

17 minutes ago, radisa said:

E bubo moja, to je južno od Bg, a boga mi i severno od NS dosta česta praksa u malim radnjicama, kiscima i slično, da ljudi imaju platu manju od minimalca, a razliku vraćaju na ruke...

Ono što je iz moje, verovatno udobne fotelje neverovatno, da se neki kao vlasnik nečega ovko blamira za par hiljada dinara...

a otkud znam. neko se blamira da jede bolje, neko se blamira da mu gospodja ide na drugo zimovanje, to je teshko prosuditi. kod nas se i prost opstanak i treshko bogacenje zasnivaju na izrabljivanju drugog, tako je ustrojen sistem.