Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

O jebote :sad:

Nisam ni znao da je bila životno ugrožena.

Edited by mraki
Posted

kakav užasan dan

Cekaj, ona tinejdžerka koju su spustali sa terase? Pa zar je bila toliko povredjena?

Uh

Posted

Pri stanjima teških opekotina često dolazi i do težih infekcija ,verujem da je to u pitanju, sve u svemu užasan dan jedne užasne godine

Posted
On 24.11.2020. at 8:20, Hamlet Strašni said:

Kako misliš zbog sporosti? Pa pritvor se produžava svaki put, a branioci ulažu žalbe na te odluke o produženju. 

mislim ovako: možda se ništa nije promenilo u pogledu razloga za pritvor od momenta kada je prvo određen pritvor, što sud navodi da konstatuje da se ništa nije promenilo i da produži pritvor, a da su neke radnje preduzete ranije, nešto se bi promenilo, pa bi branioci imali više uspeha sa tim žalbama, ili bi već sam sud ukinuo pritvor. 

i kad kažem sporost ne mislim na ekstremnu sporost nego više na "sporost" prava u smislu da stvari idu sporije nego što se zdravorazumski to očekuje, pa se ljudi pitaju zašto pritvor toliko traje. ima i jedna i druga sporost. 

Posted

Savez studenata Pravnog fakulteta u Kragujevcu daje podršku Njegovom Preosveštenstvu Episkopu budimljansko-nikšićkom Gospodinu Joanikiju Mićoviću za izbor na mesto budućeg poglavara Srpske Pravoslavne Crkve, navodi se u saopštenju ove studentske organizacije

Savez studenata se sastane i promišlja ko treba da bude patrijarh  :unsure: Ćivote

Posted
12 minutes ago, levi said:

Savez studenata se sastane i promišlja ko treba da bude patrijarh  :unsure: Ćivote

Iran je mala deca za nas.

Posted

Kakva smo mi kanta za svakakav sljam postali :(

Posted (edited)

ima i sofisticirana varijanta koja radi posao u privatnim shkolama stranih jezika po beogradu, isplacuje se minimalac, jer mora, ali ko ne uradi fond za minimalac, vraca deo para. to je dogadjaj za naoruzanu inspekciju, bukvalno, i lemanje koga zateknu. ne ovu inspekciju. neku drugu :dry:

Edited by gospa buba
  • +1 1
Posted
6 minutes ago, gospa buba said:

ima i sofisticirana varijanta koja radi posao u privatnim shkolama stranih jezika po beogradu, isplacuje se minimalac, jer mora, ali ko ne uradi fond za minimalac, vraca deo para. to je dogadjaj za naoruzanu inspekciju, bukvalno, i lemanje koga zateknu. ne ovu inspekciju. neku drugu :dry:

E bubo moja, to je južno od Bg, a boga mi i severno od NS dosta česta praksa u malim radnjicama, kiscima i slično, da ljudi imaju platu manju od minimalca, a razliku vraćaju na ruke...

Ono što je iz moje, verovatno udobne fotelje neverovatno, da se neki kao vlasnik nečega ovko blamira za par hiljada dinara...

Posted
17 minutes ago, radisa said:

E bubo moja, to je južno od Bg, a boga mi i severno od NS dosta česta praksa u malim radnjicama, kiscima i slično, da ljudi imaju platu manju od minimalca, a razliku vraćaju na ruke...

Ono što je iz moje, verovatno udobne fotelje neverovatno, da se neki kao vlasnik nečega ovko blamira za par hiljada dinara...

a otkud znam. neko se blamira da jede bolje, neko se blamira da mu gospodja ide na drugo zimovanje, to je teshko prosuditi. kod nas se i prost opstanak i treshko bogacenje zasnivaju na izrabljivanju drugog, tako je ustrojen sistem.

• +1 3