zorglub Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 On 13.11.2020. at 20:18, Jumanji said: Ovo je skoro pa redovno bio slučaj kad Beovoz prolazi pored Zemun Polja, nekada.
Leia Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Stanje u zdravstvu ili Doom... odlucite sami https://www.juznevesti.com/Istrazujemo/Vise-pacijenata-posle-kovid-ambulante-zavrsilo-na-Ocnoj-Nislijka-zbog-UV-lampe-privremeno-izgubila-vid.sr.html?fbclid=IwAR0lxy3e5JNAz7ggIWeZAAsSTgNrG-l5pJfjf2X77aneUETKU78maYhGdxo
gospa buba Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 ja ne znam. radikali su to.sent from bubamoto
čekmeže Posted November 16, 2020 Posted November 16, 2020 Čim vidim tekst u kojem se niko ne spominje imenom i prezimenom, ni inicijalima, malo se ogradim. Ta štetna lampa, jesu je oni sad prvi put upalili pa je počela da šteti ili se ovo dešavalo i ranije? Mogu biti i 100x radikali, gde su nabavili za bolnicu uv lampu koja toliko šteti, ko da ima žicu od uranijuma? Ni gugl mnogo ne pomaže oko ove oftalmie fotoelektrike... 1
Hermetico Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 On 16.11.2020. at 4:25, zorglub said: Ovo je skoro pa redovno bio slučaj kad Beovoz prolazi pored Zemun Polja, nekada. U Zemun Polju su kamenovali i putnike kad izadju. Mene, jednom, jedva sam uteko.
SNARC Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Just now, Hermetico said: U Zemun Polju su kamenovali i putnike kad izadju. Mene, jednom, jedva sam uteko. U mom kraju su linijski taksisti za Bg platili Romima da kamenuju voz, koji je nekih 3 puta jeftinije vozio u prestonicu. Ne bi me cudilo da su ovo u Krnjaci odradili Pancevci koji kombijima voze liniju Bg-Pa.
Ardian Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 24 minutes ago, SNARC said: U mom kraju su linijski taksisti za Bg platili Romima da kamenuju voz, koji je nekih 3 puta jeftinije vozio u prestonicu. Ne bi me cudilo da su ovo u Krnjaci odradili Pancevci koji kombijima voze liniju Bg-Pa. Niti voz ide do Pančeva (samo do Ovče), niti više ima kombija / linijskih taksista (policija ih počistila, jer Pantransport) ...
SNARC Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 1 minute ago, Bir Adim Öte said: Niti voz ide do Pančeva (samo do Ovče), niti više ima kombija / linijskih taksista (policija ih počistila, jer Pantransport) ... Eto kad ne procitas vest..mislio sam da je drugi voz u pitanju, onaj koji ide kroz Pancevo. Pantransport pretrazih na gugletu..to je zvanicni gradski prevoznik ? Jel se tako zvao i ranije ili sam ja propustio nesto ?
Ardian Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 Nova firma. Javno-privatno partnerstvo (gde je javno vlasništvo svega 3%, btw). Mora im se priznati odličan vozni park, lepa boja i sve novi busevi. Prethodni prevoznik, ATP, otišao u stečaj.
pt 2.0 Posted November 17, 2020 Posted November 17, 2020 1 hour ago, maheem said: Srđan Šveljo je i dalje u pritvoru pa jezivo. užasno me ovo potreslo.
Recommended Posts