Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 41k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

954

• radisa

804

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a i danas imamo reagovanje ministarstva kulture na jucerasnji apel psihologa i psihijatara

svaki put mislim da su dotakli dno, kad ono, imas jos dole

Posted (edited)
9 hours ago, Frank Pembleton said:

A to je Sektor za kreativne industije pri ministarstvu, nije Savet za kreativne industrije. Neko je prokomentarisao da je to saopštenje prizivanje Brnabe u pomoć. I ja sve više mislim da ministarstvu treba pomoć, mislim da su izdali pet saopštenja za 2 dana: saopštenje o slučaju, ovo saopštenje sektora za kreativne industrije, odgovor strukovnim udruženjima i NKSS, odgovor Nebojši Romčeviću i odgovor radnicima mentalnog zdravlja koji su pokrenuli peticiju protiv toga da ministarstvo daje dijagnoze. I sve su to zvanična saopštenja. Neko će tamo kifozu dobiti od kucanja. I Blic je stao na stranu umetnika i bogami se ne da javnost tako lako... 

Mnogo loš rečnik ministarstva, ne znam da li će im ovo dobro proći. Bolje da su ćutali. Sad, po meni, većina ljudi koji se bave umetnošću vide da može da zakači i njih za bilo šta kontroverzno. I nijedan umetnik za sad nije stao na njihovu stranu, ni državni. Videćemo...

Edited by Hermetico
Posted

mislim, ovo je tema za biljaninu sredu 1/1.
ne da zivot da se miruje, osim ako marinika ne nalakira nokte pogreshno, te tako hitno izdominira na nacionalnom planu s_w.gif

sent from bubamoto

• +1 1
Posted

http://rs.n1info.com/Vesti/a661913/Na-protestu-protiv-vakcinacije-pravdali-porodicno-nasilje-Tako-veza-sazreva.html

Tvrdi se da Srbi masovno tuku žene, ali razmirice su deo života i braka, koji može dovesti do sazrevanja veze, rečeno je danas u Beogradu, na protestu nazvanom "Decu vam ne damo“, čijih je nekoliko stotina učesnika, blokirajući saobraćaj u Ulici kralja Milana, izrazilo nezadovoljstvo zbog obavezne vakcinacije i navodne krađe dece

10-58-15-protest-antivakseri-fonet.jpg

.... Shiit has hit the fan!

Posted

Jel ovaj desno Bihalj?

Posted
8 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Jel ovaj desno Bihalj?

Dudlač lično

Posted
1 hour ago, Frank Pembleton said:

http://rs.n1info.com/Vesti/a661913/Na-protestu-protiv-vakcinacije-pravdali-porodicno-nasilje-Tako-veza-sazreva.html

Tvrdi se da Srbi masovno tuku žene, ali razmirice su deo života i braka, koji može dovesti do sazrevanja veze, rečeno je danas u Beogradu, na protestu nazvanom "Decu vam ne damo“, čijih je nekoliko stotina učesnika, blokirajući saobraćaj u Ulici kralja Milana, izrazilo nezadovoljstvo zbog obavezne vakcinacije i navodne krađe dece

10-58-15-protest-antivakseri-fonet.jpg

vidi ti nase naocite fasiste, potpuno u trendu sa Europom, jos ako nose crne visoke martinke wub.

Posted

Ne znam šta da kažem...
IMG-7c1bfe7a54c30704e6934e8fb1d85fd2-V.jpgIMG-5201811215a92368581639f6f76595bd-V.jpg

Posted

ja recimo nisam znala za ovo, a otisla bih. dosta su im autisticni dogadjaji, to me nervira.

Posted
3 hours ago, morgana said:

je li realno ovo? isuse.

Jeste. Prolazio sam vracajuci se iz prodavnice bas u tom trenutku kad se valjda ova na slici drala na tu temu. Moja supruga je cula sadrzaj, ja sam odavno blokirao takvu vrstu nadrazaja. Ono sto je meni bilo zanimljivo, uvek je, bilo je to s koliko nekog besmislenog besa, ljutnje, mrznje se obrusavala na famozne nevladine organizacije koje se bune protiv porodicnog nasilja.

Posted
9 minutes ago, harper said:

Jeste. Prolazio sam vracajuci se iz prodavnice bas u tom trenutku kad se valjda ova na slici drala na tu temu. Moja supruga je cula sadrzaj, ja sam odavno blokirao takvu vrstu nadrazaja. Ono sto je meni bilo zanimljivo, uvek je, bilo je to s koliko nekog besmislenog besa, ljutnje, mrznje se obrusavala na famozne nevladine organizacije koje se bune protiv porodicnog nasilja.

U nekom momentu će se stvari i rješavati obrušavanjem, fizičkim, naših i njihovih, ja ne vidim da išta drugo može da slijedi 

• +1 2