SNARC Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 10 minutes ago, Caligula said: Shvatam ja sasvim dobro, u tome je problem. Nije o tempora o mores, ovo je vec druga dimenzija sranja. Prosto, u skole se ne zovu influenseri niti ekskurzije treba da obilaze zadruge i Raznatovica kuce. Jedno je YT kontent, sasvim drugo legitimizacija besmisla. Jok, treba deca da idu po Atinama i Budimpestama i da se tamo opijaju i drogiraju..jer koga realno boli smoki za Partenon i Lancani most. Bolje da ih vodis tamo gde zele..a ko nece da ide, sedi gajbi i sprema lektiru. I bolje da im dolaze "influenseri" nego kao sto je moja generacija radila u gimnaziji iz informatike Pascal do 2000. jerbo je profesor umeo samo to i nije bio u ljubavi sa windows-om.
Caligula Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) Te navodnike cak i razumem, ne postoji srpska rec za te debile ( uticajdzija? uticajnik? ) "influenser" bas uzasno @SNARC malo mesas grandmaders and frogs Edited October 6, 2020 by Caligula
ToniAdams Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 brt bolje ekskurzija do peste sa pijanstvom nego dropljica u skolskom dvoristu. ili propustan nesto?
Filozof manijak Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Druga vremena. Drugi običaji. Druga interesovanja omladine. Taj se točak ne može zaustaviti. Prosta potražnja i ponuda.
SNARC Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Ako nismo prevodili arhitektu ili otorinolaringologa..sto se ceprkamo u influensere.
Filozof manijak Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Just now, ToniAdams said: brt bolje ekskurzija do peste sa pijanstvom nego dropljica u skolskom dvoristu. ili propustan nesto? Propuštaš korolu i nemogućnost organizovanja ekskurzije.
Ros Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 2 hours ago, Filozof manijak said: Gorivo u vodovodu Pola Banata leži na zalihama zemnog gasa, a ovamo kukamo kako smo siromašni ladno ne treba bojler da greje vodu
ToniAdams Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 ah, ovo je znaci umesto ekskurzije? pa ok, bitno da je forma zadovoljena.
Filozof manijak Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) ne znam da li je supstitut za ekskurziju, no kapiram da im je ovo jedno retkih događanja tokom ove školske godine Edited October 6, 2020 by Filozof manijak
SNARC Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Just now, ToniAdams said: ah, ovo je znaci umesto ekskurzije? pa ok, bitno da je forma zadovoljena. Dovoljno sposoban direktor skole bi nasao nacin da se ugradi i naplati dolazak influensera. Ali..slabi kadrovi danas. @Caligula Te zajebajem bre..rileks..ti si.jedan od retkih koji se jos uvek zgrazava na naprednjacku svakodnevicu Srbije.
Ros Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 minute ago, Filozof manijak said: + rešen problem grejanja tokom zimske sezone ala nas kenjaju ti prirodni resursi
ToniAdams Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 glede goriva u vodovodu, stvarno se nadam da je sala, jer inace moz biti pucanja od smeja
ToniAdams Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 ne znam jel fora, ali ako me secanje ne vara, moguce da nije #nijesedesilo
Caligula Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 (edited) 12 minutes ago, SNARC said: @Caligula Te zajebajem bre..rileks..ti si.jedan od retkih koji se jos uvek zgrazava na naprednjacku svakodnevicu Srbije. Pa kada mi lome mozak svaki dan po nekoliko puta. Ovo je globalni trend, nije to problem, ali racunam da se u po francuskim osnovnim skolama ovo ne desava. Imaju brate klinci sajmove i ivente za te stvari, za druzenje sa jutjub kretenima, i ko hoce on ide. Ovo je drugo, moje dete treba da organizovano gleda u skoli kako njene drugarice iz odeljenja vriste kada se pojavi neka karakondzula koja mesa dupetom i podrazava Vucica. Kako da joj objasnim zasto vriste i jos teze, kako da joj objasnim sta je tu lose? Nije zgrazavanje brt, gnev je. Edited October 6, 2020 by Caligula
Recommended Posts