Goranz Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Pisao je Miralem o tome šta je sve morao da podnese da bi mogao da postane zamenik gutača vatre u Medranu, verovatno je arhivirano.
ToniAdams Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 26 minutes ago, Lezilebovich said: Daj molim te neki primer na primer da teras radnika da zavaruje na kisi elektrolucnim aparatom. a ovaj da poslusa.
palikaris Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 10 hours ago, Ravanelli said: Kad se ne ispiune targeti - puzanje! Trends in China (@china_trends) Tweeted: Self punishment for end of year meeting. The senior executives who did not fulfill the target during the year crawl for three laps, screaming "be a man with sense of responsibility". #chineseculture #chinatrends https://t.co/ksiZp7xiu4 https://twitter.com/china_trends/status/1218531280842706946?s=20 https://mobile.twitter.com/SCMPNews/status/1085440264934776832 Izgleda je ipak ovog vlasnika iz zadnjeg linka narodna milicija strpala u buvaru a firmu zatvorila.
mustang Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 (edited) 8 hours ago, SNARC said: Zasto..zar ne mogu prosto da daju otkaz ? nije na nama da razmisljamo zbog cega ne daju otkaz nego da se ovakva ponasanja dominantnih sociopata ne dozvole. nismo svi isti al zato jaci treba da brane slabije. Imati neku civilizovanu normu za sve. ko kad bismo sad nas dvoje raspredali u kafani kako je moguce da neko od supruznika trpi emotivno, verbalno ili fizicko nasilje. Kod nas bi leteli, ne bi znali sta ih je snaslo. Al nekom drugom takvo je ponasanje normalno ili se boji kad sam radila u jednoj firmi, dodjem u ofis, sekretarica place. Kad sam mu uletela u ofis (vlasniku firme) vrata su mi ostala u ruci. Zabranila mu da komunicira sa njom jer ne zna. Jedan bully od coveka. Sve me slusao al povisicu dolar da da, kao da mu oci kopam. Edited January 19, 2020 by mustang
gospa buba Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 dobro. chovek je genije, promishlja i sazima. ko da ce reku neko da odnese kuci, jelte.sent from bubamoto
SNARC Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 58 minutes ago, mustang said: nije na nama da razmisljamo zbog cega ne daju otkaz nego da se ovakva ponasanja dominantnih sociopata ne dozvole. nismo svi isti al zato jaci treba da brane slabije. Imati neku civilizovanu normu za sve. ko kad bismo sad nas dvoje raspredali u kafani kako je moguce da neko od supruznika trpi emotivno, verbalno ili fizicko nasilje. Kod nas bi leteli, ne bi znali sta ih je snaslo. Al nekom drugom takvo je ponasanje normalno ili se boji kad sam radila u jednoj firmi, dodjem u ofis, sekretarica place. Kad sam mu uletela u ofis (vlasniku firme) vrata su mi ostala u ruci. Zabranila mu da komunicira sa njom jer ne zna. Jedan bully od coveka. Sve me slusao al povisicu dolar da da, kao da mu oci kopam. Pa ne bas..ne mogu ja da menjam svet ali mogu da probam da ulijem hrabrost onima koji su mi bliski da nikada i ni po koju cenu ne dozvole sebi da neko ovako posipa govna po njima. I nemoj, molim te da poredimo ljude koji trpe nasilje u braku ili vezi (mada ni te u vezi ne razumem previse) sa ovim pizdama koje puze da ne bi dobili otkaz ili manje placeno radno mesto. Ni blizu nije. Ovo je vise prostitucija.
precog Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 ajd da se slozim sa mustanzom, jednom. nisu svi ljudi isti ili u istim situacijama pa da moze da se kaze da su pizde ili slicno. sustina drzave, institucija i zakona je da, izmedju ostalog, stite slabije/one koje iz raznih razloga nisu u stanju da se suprotstave ugnjetacu.
SNARC Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Mogu da se slozim kada su u pitanju ljudi poput one sirote zene koju je Jutka izveo da mu pruza podrsku..pa joj onda sredio otkaz kada se nesrecno ofirala pred kamerom. Ovo su ipak "Senior executives"..ne fali ovima ni mozga ni obrazovanja. Samo ponosa i kicme.
gospa buba Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 to ne sme da postoji. ne javno, tajno ne mozesh da sprechish. ali sushtina ponizavanja je uvek javna, dakle ne dopustimo javno, kao drushtvo. mislim, ako moze sent from bubamoto
ordi Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 25 minutes ago, SNARC said: Ovo su ipak "Senior executives"..ne fali ovima ni mozga ni obrazovanja. Samo ponosa i kicme. meni se čini da bi ti takvi bili u stanju da gaze preko mrtvih zarad položaja. sačuvaj me bože i sakloni tih venčanih s karijerom. ko bi normalan ovo inače sebi dopustio? vlasnika u ćorku, ove na lečenje.
Ravanelli Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 2 hours ago, renne said: Crna Gora odustala od MHE i sada placaju penale za raskid. Normalna drzava
renne Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 http://rs.n1info.com/Vesti/a562024/Drzavni-sekretar-Vucic-da-bira-sudije-i-tuzioce.html Quote Državni sekretar: Uvesti eksternu kontrolu pravosuđa, npr. da Vučić bira sudije
duda Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 6 minutes ago, renne said: http://rs.n1info.com/Vesti/a562024/Drzavni-sekretar-Vucic-da-bira-sudije-i-tuzioce.html Kasniš Ne gledaš utisak
Recommended Posts