Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)
1 hour ago, mlatko said:

Jel ima negde peticija da se Sin izbavi uslovne, red je...

Evo Cesidovac Klačar i naslednik Mone se ubiše od brige za DJ El Bahateejem koji prema nekim tvrdnjama godišnje više vremena provede u Monaku nego u Beogradu, a tata mu je nedavno dao radio-stanicu (bivši Sport FM, sada WTF - Welcome to Fun radio) da se igra.

Ako nekog zanima, evo linka na ceo thread:

https://twitter.com/dmilenkovic/status/1146303218730885120

Edited by vememah
Posted

Treba to sherovati i napraviti kampanju Free 4 Pinky

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted
3 hours ago, 3opge said:

postoji za stoku efikasno resenje, stavi se "debeo lezeci policajac" ispred pesackih prelaza. mogao bi tata da plati postavljanje za ceo Beograd.

Al onda ispastaju i uzorni gradjani.A i pijanim i drogiranim ni to ne smeta. 

Jednostavno se to resi,trajno oduzimanje vozacke za sve koji pobegnu sa lica mesta, jer uz dozvolu ide i odgovornost, pa ako ne mozes da se nosis sa istom onda ni dozvola nije za takve.A ovaj ce za godinu dana ponovo da vozi. 

Posted

A inace je zdravo da sa stanice uletis u klimatizovani autobus,trajace ta fama dok neki penzioner ne zine pa izadje prinudno u nekoj vreci.

Posted
6 minutes ago, SDSG said:

A inace je zdravo da sa stanice uletis u klimatizovani autobus,trajace ta fama dok neki penzioner ne zine pa izadje prinudno u nekoj vreci.

Nema ništa zdravije nego kad uletiš u autobus u kojem je 50 stepeni

Posted (edited)

Klima u autobusu radi, na prosecnoj liniji se vrata otvore 10+ puta, uz to ako nije brendiran autobus imas ogromne staklene povrsine,razmisli dal ta klima moze da napravi iste uslove kao autobus koji te recimo vozi u medjugrad ili na more. 

Nije nikakav problem da se klima odvrne na max, ali ko ce da odgovara za one koje lupi cuka kad sa vrelog asfalta udju u takav autobus. 

Ja sam sa 29 god preziveo infarkt jer sam vozio hladnjacu, dosao na istovar izasao u pretkomori gde je bilo 18 stepeni iz kamiona u koji je 3 sata stajao na suncu. Usao sam samo da ga preparkiram za istovar, dakle bio sam u njemu 10ak min.Pa ti vidi. 

Edited by SDSG
Posted

Znači ne postoji nijedna opcija između klime na maksimumu i isključene klime. Dobro da znamo.

Posted

Postoji, ali ti kazem proracunaj koliko je klima ucinkovita u gradskom autobusu, gde se vrata otvaraju na svakih 5min.

Ajde da ovo govori Vesic pa i da razumem, ali pametni ste ljudi. 

Posted

razumem sta pises, ali odakle ti ideja da je neko uopste trazio da bude "ko u frizideru"?

sto kaze covek postoji ogromna razlika izmedju toga i prijatnih 50, onog pakla kad se svi dave

dovoljno je da u busu bude svega par stepeni hladnije nego napolu na suncu i da se olaksa zivot ljudima

meni su ipak najjaci oni likovi sto u buus sa klimom otvore prozore "jer klima slabo radi" i to na busu iz sela koji uopste ne staje cesto, dakle samo treba malo strpljenja

juce bas pitam vozaca kako izdrzava misleci na vrucinu, a debil ne provaljujem da sam usao u potpuno hladan bus :D 

kaze ide nekako, smanjio sam klimu ovde kod sebe u kabini

Posted
24 minutes ago, SDSG said:

Postoji, ali ti kazem proracunaj koliko je klima ucinkovita u gradskom autobusu, gde se vrata otvaraju na svakih 5min.

Ajde da ovo govori Vesic pa i da razumem, ali pametni ste ljudi. 

Ne znam jel si se nekad vozio u gradskom autobusu s klimom, ali itekako ima razlike između onih koji imaju i onih koji nemaju.

Posted
17 minutes ago, pbg12345 said:

razumem sta pises, ali odakle ti ideja da je neko uopste trazio da bude "ko u frizideru"?

sto kaze covek postoji ogromna razlika izmedju toga i prijatnih 50, onog pakla kad se svi dave

dovoljno je da u busu bude svega par stepeni hladnije nego napolu na suncu i da se olaksa zivot ljudima

meni su ipak najjaci oni likovi sto u buus sa klimom otvore prozore "jer klima slabo radi" i to na busu iz sela koji uopste ne staje cesto, dakle samo treba malo strpljenja

juce bas pitam vozaca kako izdrzava misleci na vrucinu, a debil ne provaljujem da sam usao u potpuno hladan bus :D 

kaze ide nekako, smanjio sam klimu ovde kod sebe u kabini

Pa uglavnom jeste prijatnije, ali kad se guras sa jos 20+ oznojenih, onda ta prijatnost sa pocetka voznje brzo nestane, pa se onda do gadjaju ovakvi slucajevi.Nikad u gradskom autobusu nece da bude prijatno leti, to je surova realnost. Ali i za to ima leka, koji bi tek izazvao bunt, svaki autobus ima nosivost, pa kad se proracuna prosecna tezina putnika mnogi bi ostali sa one strane vrata, a autobus bi preskakao stanice i bilo bi prijatno. 

Nije sve bas tako jednostavno. 

Posted
15 minutes ago, SDSG said:

Pa uglavnom jeste prijatnije, ali kad se guras sa jos 20+ oznojenih, onda ta prijatnost sa pocetka voznje brzo nestane, pa se onda do gadjaju ovakvi slucajevi.Nikad u gradskom autobusu nece da bude prijatno leti, to je surova realnost. Ali i za to ima leka, koji bi tek izazvao bunt, svaki autobus ima nosivost, pa kad se proracuna prosecna tezina putnika mnogi bi ostali sa one strane vrata, a autobus bi preskakao stanice i bilo bi prijatno. 

Nije sve bas tako jednostavno. 

uvodis u pricu bespotrebno neke druge stvari

pa i radi se o tome da su autobusi proredjeni, pa kad napokon naidje u njemu ljudi ko sardine, da naravno da klima tu nece resiti sve probleme, ali je svakako prijatnije ako temperatura nije spoljna + jos dodatnih nekoliko stepeni