Caligula Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 (edited) Ja sam jednom prilikom penzioneru na izdisaju rekao "gadim te se" pred celom osamdeset dvojkom, jer nije kasljao precizno u rame ljudi su uzasni sa tim sirenjem nogu, pljuvanjem, kijanjem i kasljanjem cuo sam da na jahtama nema toga, samo sex Edited December 15, 2018 by Caligula
ToniAdams Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 tacno. samo seks sa prepickama. otkad sam uzeo jahtu prodisao sam. veruj mi brate.
Caligula Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 (edited) jbg brate kad jahta nije deo grada jel pljuju prepicke umore Edited December 15, 2018 by Caligula
Sara Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 kako stojimo sa povracanjem kroz prozor i pišanjem u liftu?
mire Posted December 15, 2018 Posted December 15, 2018 kad smo kod pišanja, mislim da je na promenadi zapišan svaki kvadratni milimetar poda
Caligula Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 20 hours ago, Sara said: kako stojimo sa povracanjem kroz prozor i pišanjem u liftu? ako je na jahti onda kul, to je taj lajfstajl, tim pre ako yacht ima lift ili otmen hotel neki nikada nisam povratio u jahti ili tako nechemu
Filozof manijak Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 20 hours ago, rođeni said: kad smo kod pišanja, mislim da je na promenadi zapišan svaki kvadratni milimetar poda pre ili posle otvaranja?
Nesh Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 (edited) Mis, ptica i kobasica. Izuzetno stivo. Papir trpi sve, ali stampati ovakve gluposti? Sargarepa iz tursije, unutrasnja guma od bicikla i oslic ziveli zajedno. Ne znam kako dalje ide prica*, al na kraju je bilo Avaj! i sve im je poslo po zlu. *Izdavaci, ako citate ovo i zainteresovani ste, spreman sam da napisem i ostatak, moze i strana i po. Naplacujem jednu. Edited December 16, 2018 by Nesh
Sara Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Hahahahah, neverovatno Možda je u pitanju neki eksperiment
mlatko Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Mis, ptica i kobasica. Izuzetno stivo. Papir trpi sve, ali stampati ovakve gluposti? Sargarepa iz tursije, unutrasnja guma od bicikla i oslic ziveli zajedno. Ne znam kako dalje ide prica*, al na kraju je bilo Avaj! i sve im je poslo po zlu. *Izdavaci, ako citate ovo i zainteresovani ste, spreman sam da napisem i ostatak, moze i strana i po. Naplacujem jednu. Ovo je bar lako, sargarepa je upala u unutrasnju gumu a oslic se naduvao.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mire Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 1 hour ago, Filozof manijak said: pre ili posle otvaranja? pre posle se piša samo po koridorima
James Marshall Posted December 16, 2018 Posted December 16, 2018 Apropo ove priče, ajde de, ako može keramičar biti glavni špijun a dezerter ministar odbrane, može i neki nesretni ponavljač iz SNS da bude dječiji pisac, što ste protiv toga da ljudi ostvaruju svoje snove.
Recommended Posts