December 3, 2025Dec 3 21 minutes ago, Halvard said:Stvarno ne znam šta treba raditi ovakvim idiotima. Tj. znam, ali nije za iznošenje u javnost.Ja sam svesno odlučio da ne vozim jer sam loš u tome, ma koliko mi to komplikuje život na milion načina, mnogo je bolje tako nego da živim za mogućnošću da ću nekoga nositi na duši.Niko me ne može ubediti da je onaj ko pokazuje ovakav nemar prema tuđem životu u saobraćaju van toga jedna divota od čoveka.Svakako je u danima i nedeljama pre tragedije mnogo puta snimljen velikim broojem kamera u gradu tako da je kućna poseta patrole mogla da spreči nesreću. Nažalost nije jedini takav.
December 4, 2025Dec 4 8 hours ago, radisa said:Nasmejao sam se, a u stvari je tužno... Jel u zelenom bila ikona ili krst? 99% da jeste...U svakom BMW-u ima ikona ili krst.
December 4, 2025Dec 4 Pa ne uvek, pogibe skoro onaj sa devojkom u jarku. Jedino sto znaju da sjebu puno zivota dok ih ne stigne bozja kazna.
December 4, 2025Dec 4 Bolje da ne idem tom rutom, moze se opet javiti neki jadnik pravednik da kenjka kako je sve to zbog moje zavisti
December 4, 2025Dec 4 @Svemir Zeka nemoj da se smeješ, obrati pažnju, svaki, ali svaki BMW ima nešto od ta dva.
December 4, 2025Dec 4 1 minute ago, JozoMujica said:@Svemir Zeka nemoj da se smeješ, obrati pažnju, svaki, ali svaki BMW ima nešto od ta dva.Krstove vidim, ali ikone ne znam gde da tražim, na retrovizoru?
December 4, 2025Dec 4 9 minutes ago, aram said:2 u 1- Jel imas tebra Arhangela Mihaila ali da je anti tobacco..samo vanila, a ? Dobro..daj onda Georgija sa azdahom koji mirise na limun
December 4, 2025Dec 4 kakvi ste seljaci.neka nosi sta ko hoce. i neka veruje u sta hoce. zamislite da su pederi pride, pa da im visi dildo sa ogledala. jujuju
December 4, 2025Dec 4 InstagramSRBIJA - SAD on Instagram: "Vozač BMW-a je ceo Obrenovačk...1,074 likes, 130 comments - srbija.sad on December 4, 2025: "Vozač BMW-a je ceo Obrenovački put vozio agresivno, menjao trake levo-desno i u više navrata zamalo izazvao udes. Delovalo je kao da je pod
December 4, 2025Dec 4 26 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:kakvi ste seljaci.neka nosi sta ko hoce. i neka veruje u sta hoce. zamislite da su pederi pride, pa da im visi dildo sa ogledala. jujujuMa niko nikom ne brani, samo je simptomatično da baš svaki BMW ima ukras te vrste na retrovizoru.
December 4, 2025Dec 4 1 hour ago, Lezilebovich said:I izgleda da radi posao, deluje da se oni uvek izvuku bez ogrebotine Više radi fizika nego ikona. Ako juriš preko 100 na sat i udaraš pokretni objekat, sila kojom ti deluješ na njega je mnogo veća nego ona kojom on deluje na tebe.Ako se skucaju u nepokretni objekat, zgradu, brdo/jarak, ništa od njih ne ostane.Doživotna robija je premala kazna za bahatu stoku.
December 4, 2025Dec 4 12 minutes ago, JozoMujica said:Ma niko nikom ne brani, samo je simptomatično da baš svaki BMW ima ukras te vrste na retrovizoru.bas cudna pojava za ovo prirodno okruzenje
December 4, 2025Dec 4 15 minutes ago, goofs said:sila kojom ti deluješ na njega je mnogo veća nego ona kojom on deluje na tebe.Pretpostavljam šta hoćeš da kažeš, ali ovo ti nije dobra formulacija, sile su uvek jednake po trećem Njutnovom zakonu.