December 2, 2025Dec 2 Popular Post 1 hour ago, Eleniko said:vilozov oće nekome jebe materko onomad kad je bio generalni štrajkpa je bilonemojtyyy ne mogyyy ostaćyyy bez poslyyyypa hahahahaJbt koliko si jadan.
December 2, 2025Dec 2 Kakva bi to bila tema o raspadu naseg drustva bez licnih animoziteta i netrpeljivosti?
December 2, 2025Dec 2 3 hours ago, pt 2.0 said:da nisu neškolovana govna nakon oslobođenja godine nulte čerupala fondove,i zarađivala koliko ni u jednom uređenom sistemu ne bi mogli nikad,pri čemu im je jedini poslovni kvalitet da zauzmu te pozicije bio što su nečiji ortaci,ne bi se gubitnici tranzicije okrenuli radikalima i neoradikalima,niti bismo četvrt veka kasnije morali da testiramo hrabrostma kog čoveka koji živi preživljava (i druge izdržava) od svog radada stupi u generalni štrajk.ooo pa gde si mi ti, moralna vertikalo tranzicije i foruma
December 2, 2025Dec 2 11 minutes ago, Eleniko said:ooo pa gde si mi ti, moralna vertikalo tranzicije i forumakoliko vidim ti, mirnodopski Muždeka, uteruješ moral ljudima, ponižavaš ih i cerekaš se.
December 2, 2025Dec 2 Popular Post Nikada neće prestati da me fascinira spoznaja kojom količinom kretena smo ustvari okruženi. I da društvo ipak nekako uspeva da funkcioniše uprkos njima. Edited December 2, 2025Dec 2 by Ayatollah
December 2, 2025Dec 2 5 minutes ago, Ayatollah said:Nikada neće prestati da me fascinira spoznaja kojom količinom kretena smo ustvari okruženi. I da društvo ipak nekako uspeva da funkcioniše uprkos njima.Sve manje uspeva da funkcionise...
December 2, 2025Dec 2 37 minutes ago, Ayatollah said:Nikada neće prestati da me fascinira spoznaja kojom količinom kretena smo ustvari okruženi. I da društvo ipak nekako uspeva da funkcioniše uprkos njima.Funkcioniše dok te ne ubije neki ovakav primerak. I onda ga zastupa criminal lawyer u krimi društvu sa krimi sudijama i veštacima... et voila, odjednom je žrtva prelazila na crveno, ili van pešačkog ili on nije morao da se zaustavi jer je procenio da je žrtva već mrtva. Naravno, pilot helikoptera je bio pijan... oću reći taksista a on je jadan vozio 70 na sat i ni mrava nikad nije zgazio. Olakšavajuća okolnost što kući ima trudnu babu i eto njega na slobodi već za najkasnije godinu dana... možda ožalošćenim familijama učine plezir da nosi još godinu dana nanogicu. Može im se
December 2, 2025Dec 2 Ali sta te sudije i ti advokati i ceo establishment kaze svojoj deci, rodbini..ljudima koje mozda vole..Nemojte ici nocu ili prelaziti na pesackom..sad smo bas oslobodili onog kretena koji je pobio ljude na putu ?
December 2, 2025Dec 2 1 hour ago, Module said: da ne bude zabune čemu 👎🏻na bilobrdu je auto sa pet vrata, a u nesreći je učestvovao kupe(automobil sa troje vrata)
December 2, 2025Dec 2 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:da ne bude zabune čemu 👎🏻na bilobrdu je auto sa pet vrata, a u nesreći je učestvovao kupe(automobil sa troje vrata)Najverovatnije serija 2.
December 2, 2025Dec 2 3 hours ago, SNARC said:Ali sta te sudije i ti advokati i ceo establishment kaze svojoj deci, rodbini..ljudima koje mozda vole..Nemojte ici nocu ili prelaziti na pesackom..sad smo bas oslobodili onog kretena koji je pobio ljude na putu ?Sve se vraca, ima boga. Oduzilo sr obo vreme gnjida ali svemu dodje kraj. A hvala bogu sve se zna.