Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

Čisto da ne bi neko nešto pogrešno pomislio - minimalne su šanse da bi taj macan uopšte i krenuo sa parkinga ispred škole. Testiranje vozača je obavezno u dečijem i omladinskom turizmu neposredno pre polaska, i to je jedan od razloga zašto je obavezna prijava prevoza policiji. To je sada saznao i taj optimista, doduše na malo teži način.

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Popular Post
On 2.12.2025. at 9:31, radisa said:

Po mestu udesa, reako bih da je nako vozio brzo, a neko prešao u suprotnu traku... Na tom mestu je suženje i ljudi često nastave da parkiraju iako više nema mesta za parking, i onda moraš, da bi prošao, malo da načepiš liniju... Sa druge strane je otvoreno i ravno, što budale mami da daju gas jer je tu kad skreneš, ako si prvi na izlasku iz raskrsnice kod pozorišta, obično nema nikog ispred...

I tako...

Taksi se kretao od Futoške pijace prema pozorištu, a BMW u suprotnom smeru. Prešao je na suprotnu stranu i direktno se vozeći ogromnom brzinom sudario s taksijem u kom su bili vozač i 4 putnika, devojke. Vozač taksija je poginuo, a devojke su još žive s tim što sa za život jedne od njih još uvek bore lekari i teško je prognozirati šta će tu još da bude.

Na mestu nezgode sad ima dosta sveća koje smo mi i građani postavili sinoć tako da možeš videti gde se tačno desilo, ali svakako posle suženja o kom si pisao. Tačno kod sinagoge.

Vozač taksija je inače iz mog udruženja.

Just now, nesha taxista said:

Taksi se kretao od Futoške pijace prema pozorištu, a BMW u suprotnom smeru. Prešao je na suprotnu stranu i direktno se vozeći ogromnom brzinom sudario s taksijem u kom su bili vozač i 4 putnika, devojke. Vozač taksija je poginuo, a devojke su još žive s tim što sa za život jedne od njih još uvek bore lekari i teško je prognozirati šta će tu još da bude.

Na mestu nezgode sad ima dosta sveća koje smo mi i građani postavili sinoć tako da možeš videti gde se tačno desilo, ali svakako posle suženja o kom si pisao. Tačno kod sinagoge.

Vozač taksija je inače iz mog udruženja.

Napisao sam to odmah, kad je bilo, posle sam video sve... Prosto mi bilo nelogično da bi neko tako skroz prešao, ali, to je bilo dok se nije sve iskristalisalo i postalo jasno...

Taksista, jadan, stvarno nije ništa kriv, lika treba u tamnicu i baciti ključ u Dunav...

Ajde da te pitam nešto, kad si već ovde, jel primećuješ da ljudi sve lošije i lošije voze, i ne smao da ne poštuju pravila, nego ni zdrav razum... Bukvalno mi se ne desi dan, da ne naletim na nekog ko se parkirao u raskrsnicu ili pešački prelaz, ko je prošao na crveno, ko zaustavlja saobraćaj jer ne ume da vozi... Jel' imaš sličnni utisak, u odnosu, na recimo pre 10 godina?

Da, ali to je zato što su sve veće gužve. Imam inače na viberu snimak zelenog kako se koji dan ranije trkao sa belim BMW-om pri čemu su obojica krenula na crveno svetlo. Kad pokušam ovde da postavim samo bude ton bez slike.

1 minute ago, nesha taxista said:

Da, ali to je zato što su sve veće gužve. Imam inače na viberu snimak zelenog kako se koji dan ranije trkao sa belim BMW-om pri čemu su obojica krenula na crveno svetlo. Kad pokušam ovde da postavim samo bude ton bez slike.

Postavi na https://streamable.com/

1 minute ago, nesha taxista said:

Da, ali to je zato što su sve veće gužve.

Manije samo do toga, recimo, lik ima celu ulicu da stane sa starne, on stane bukvalno u rsakrsnicu, ili dva lika stanu u uzanoj uličici tako da ne može da se prođe, jedan naspram drugog, i kad sviraš, nešto mašu rukama, pizde... A to su recimo one ulice paraleleno sa Bulevarom Evrope kod Šeratona... Ili na detelinari... gde nema nešto promete i gde smo možeš 5 metara pomeriti levo desno, da ne smetaš nikom...

Jako sam počeo da se nerviram kad vozim, to uopšte nije dobro...

5 minutes ago, nesha taxista said:

Usranim motkama, i bemvea i njih.

• Popular Post
4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:
Streamable
No image preview

Watch unnamed | Streamable

Samo mora da se klikne to ''Streamable'' da biste videli video.

Hvala Mindaugas Žukauskas

Bolesnici, obojica...

6 minutes ago, radisa said:

Manije samo do toga, recimo, lik ima celu ulicu da stane sa starne, on stane bukvalno u rsakrsnicu, ili dva lika stanu u uzanoj uličici tako da ne može da se prođe, jedan naspram drugog, i kad sviraš, nešto mašu rukama, pizde... A to su recimo one ulice paraleleno sa Bulevarom Evrope kod Šeratona... Ili na detelinari... gde nema nešto promete i gde smo možeš 5 metara pomeriti levo desno, da ne smetaš nikom...

Jako sam počeo da se nerviram kad vozim, to uopšte nije dobro...

Dobro, to za takvo stajanje je pre svega karakteristično za one likove ''Znaš ti ko sam ja''. Biće da se takvih stvarno namnožilo.

• Popular Post

Stvarno ne znam šta treba raditi ovakvim idiotima. Tj. znam, ali nije za iznošenje u javnost.

Ja sam svesno odlučio da ne vozim jer sam loš u tome, ma koliko mi to komplikuje život na milion načina, mnogo je bolje tako nego da živim za mogućnošću da ću nekoga nositi na duši.

Niko me ne može ubediti da je onaj ko pokazuje ovakav nemar prema tuđem životu u saobraćaju van toga jedna divota od čoveka.

Edited by Halvard

1 minute ago, Halvard said:

Niko me ne može ubediti da je onaj ko pokazuje ovakav nemar prema tuđem životu u saobraćaju van toga jedna divota od čoveka.

Zavisi da li nosi ikonu na retrovizoru

3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Zavisi da li nosi ikonu na retrovizoru

Nasmejao sam se, a u stvari je tužno... Jel u zelenom bila ikona ili krst? 99% da jeste...

22 minutes ago, nesha taxista said:
Streamable
No image preview

Watch unnamed | Streamable

To je taj, prepoznao sam mu prdajući zvuk iz auspuha pod punim gasom. Taj je divljao danima po NS, baš je čudno što je na kraju izazvao sudar.

Trebalo bi posetiti Saobraćajnu policiju i pitati gde su bili ovih dana...

I još je uništio nekoliko života. Užas

Edited by Filozof manijak