September 9, 2025Sep 9 Prolazim juce pored nekog izlomljenog parka. Bombona je bio uredjen, ali eto - vandali i nekaznjavanje vandala. Isla sam inace sa mamom i detetom, trazili smo gde da sednemo da on pojede nesto jer je bio gladan i trazio da mu kupimo nesto. Ovde razvljanena klupa, na sledecoj tacki razvaljeno njih 6 komada. Jedva smo nasli neku gde jos moze da se sedne.Nasi parkovi skuplji su od onih kad sam zivela u Svajcarskoj, jer oni postave jednom park i to traje, kod nas se postavi, popravi par puta ili ne, i onda stoji tako razvaljeno za iste pare.Bilo kakvo unistavanje kupa toaleta itsl bi mi bilo fejvorit da ujurim da sam ja neka vlast, i kaznjavam novcano za roditelje, drustveno korisnim radom za male vandale ili za vece da rade na poljoprivrednom dobru dok i zadnji cvonjak ne vrate za stetu.
September 9, 2025Sep 9 Popular Post Tako negde počinje i taj stav bahatosti protiv koga se borimo sada. Nije moje. Danas bahat sa javnim parkom i toaletom, sutra bahat sa tuđim novcem i budžetom (firme, škole, države).A kao posledica - nove generacije (koje ne lome), ali se navikle da je to normalno, i kako se igraju sada u polomljenom parku, sutra će da rade u razvaljenoj firmi i zemlji se i samo će slegnuti ramenima jer "tako je bilo uvek".
September 9, 2025Sep 9 11 minutes ago, Tihajeza said:Tako negde počinje i taj stav bahatosti protiv koga se borimo sada. Nije moje. Danas bahat sa javnim parkom i toaletom, sutra bahat sa tuđim novcem i budžetom (firme, škole, države).A kao posledica - nove generacije (koje ne lome), ali se navikle da je to normalno, i kako se igraju sada u polomljenom parku, sutra će da rade u razvaljenoj firmi i zemlji se i samo će slegnuti ramenima jer "tako je bilo uvek".Ja sam uvek svoje stvari cuvala ali kad necije tudje treba da vratim ispravno to je bio sveti Gral. Tako su i moji roditelji, tako smo i mi. Kako sam se iznenadila kad sam jednom kasnije na studijama zaboravila neku sminku kod koleginice, a ona i njena cimerka je ispraznile kad sam dosla da pokupim posle jedno nedelju dana, komentarisem sa nekim drugom - da su jele karmin sedam dana ne znam kako su mogle da ga svozaju celog za ovako kratko vreme.Mislis da su se izvinile ili nesto? Njima je to bio cist sicar, valjda su ispale pametne zbog takvog ponasanja u svojim ocima, ja sam bila sokirana. E takvih ljudi ima svuda ali sistem ih drzi u ritmu da to ne rade. A nas sistem namerno gaji svako ludilo, jos se i opiru ovi ljudi i ova deca oko nas ali dzaba kad je dosta 1 ludak podrzan sistemom da unistava rad 10 normalnih.
September 9, 2025Sep 9 Od 3 po podne, još nema vesti da je odglavljen, dakle sad već 4 i po sata.https://x.com/NedeljnikVreme/status/1965464576784310778https://x.com/nacentru/status/1965447138521088335 Edited September 9, 2025Sep 9 by vememah
September 9, 2025Sep 9 https://x.com/MijaMinifasada/status/1965477599095980536 Edited September 9, 2025Sep 9 by vememah
September 10, 2025Sep 10 Sudeći prema nedavnom incidentu u stanici Barajevo Ukrsnica (da da, Barajevo ima dve stanice :) ) pri bilo kakvom incidentu prvo čeakju komisiju da izađe na lice mesta. Ne tvrdim da je vode bio taj slučaj, ali liči mi na to.
September 10, 2025Sep 10 Nego, jesu saznali ko je slao lažne dojave o bombama na prugama 15.03. i 28.06. ove godine?
September 10, 2025Sep 10 N1 Info RSOpština Temerin izglasala da arsen ne predstavlja opasno...Opština Temerin umesto da po nalogu zaštitnika građana Zorana Pašalića da obezbedi pijaću vodu i proglasi vanrednu situaciju proglasila vodu u kojoj se nalazi a
September 12, 2025Sep 12 Popular Post „Trenirao sam igrače svih veroispovesti, poznajem ove momke u dušu i malo sam bio zatečen koliko je to otišlo daleko“, priznao je Pešić, navodeći da se događalo da umesto na šuterski trening deo tima ode u crkvu na molitvu.😍
September 15, 2025Sep 15 Najjače što šalje poruku da će najebati svako ko ubuduće....ubuduće će biti pod ključem na duuugo
September 15, 2025Sep 15 2 minutes ago, copkillah said:Koliko sam video, usput je pregazio nekoga bežeći.Pa tog je ubio, namerno. A oca mu prebio pred kucom i zapalio je. Ovog biciklistu navodno snimao zadnje trenutke i seirio. Cisto zlo.