betty Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Prestigious Art School Is Giving Kanye West an Honorary Doctorate
iDemo Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 pushtite vi to. nego shta ce da obuche gospodja west za tu prigodu? ^_^ nece valjda da ga pusti samog medj univerzitetski olosh https://twitter.com/QuotessForTwo/status/576542354611408896 Izgleda da je sad u svojoj Karleuša fazi, da? Kim K. Stole Her New Look From This Serbian Star
BraveMargot Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Prestigious Art School Is Giving Kanye West an Honorary Doctorate ako se po tres supruznicima meri kvalitet umetnika, onda je kanye west skoro pa na nivou jeffa koonsa.
Amelija Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 upravo sam otkrio da mi je jedan nikad objavljeni rad iz teze doziveo prilicnu slavu na izvesnom institutu (u grupi profe koji mi je bio u reading committeeju). lepo su ga usitinili i nahranili nekoliko gladnih usta. jebiga, sam sam kriv, pa me to mnogo vise i ne pogadja. e ovo izgleda jako zavisi od oblasti i od institucije, pošto sam čula nekoliko sličnih priča (tipa "ovo smo uzeli Perin doktorat i iz njega objavili ono što on još uvek nije") a to kod mene* nema šansi. Moj doktorat je moj, većinom se i sastoji iz delova koje sam ja već nekada objavila, a i to malo što nije mogu ili ja sama da objavim ili da neko drugi koristi kao "related work" pa nadogradi nekako, a nema teorije ni prakse da neko uzme rezultate iz moje teze kao takve i objavi iih kao svoju mudrost
gospa buba Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 (edited) e ovo izgleda jako zavisi od oblasti i od institucije, pošto sam čula nekoliko sličnih priča (tipa "ovo smo uzeli Perin doktorat i iz njega objavili ono što on još uvek nije") a to kod mene* nema šansi. Moj doktorat je moj, većinom se i sastoji iz delova koje sam ja već nekada objavila, a i to malo što nije mogu ili ja sama da objavim ili da neko drugi koristi kao "related work" pa nadogradi nekako, a nema teorije ni prakse da neko uzme rezultate iz moje teze kao takve i objavi iih kao svoju mudrost pa zato se kod nas prvo objavi skoro sve, pa se onda iz toga pishe doktorat. nisu ni srbi najgluplji, sve i da su najveci lopovi ^_^ edip. evo mesec i 9 dana with editor. ni slovca, ni dao sam nekom, ni nisam dao nikom, ni necu ni da dam zabole me. ridam ili makar sve je divno pusticu bez recenzije Edited March 19, 2015 by gospa buba
Amelija Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 pa zato se kod nas prvo objavi skoro sve, pa se onda iz toga pishe doktorat. pa da a kao što rekoh čak ni ono što se nije objavilo ne može neko da uzme i da sebe potpiše na to nego mora da citira moju tezu, plus da nešto bolje ili barem drugačije uradi nego ja da bi bilo negde objavljeno i tako i treba da bude
iDemo Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 nego mora da citira moju tezu, plus da nešto bolje ili barem drugačije uradi nego ja da bi bilo negde objavljeno To je naravno ok a mene ponekad nerviraju ovi sto (propisno) citiraju teze al' te teze covek nigde u celini i celosti ne moze da nadje - narocito ako su starijeg datuma... Jedino kod autora - ako je "za zivota" i ako ga cela ta akademska prica jos zanima.
Dr Arslanagić Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 hm, kod nas se sve čuva, diplomski, magistarski i doktorski u faklutetskim bibliotekama a doktorski radovi i u UBSM.
iDemo Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 hm, kod nas se sve čuva, diplomski, magistarski i doktorski u faklutetskim bibliotekama a doktorski radovi i u UBSM. Ma svuda se cuva al' ne mogu bash za svaku koja me zanima da cimam veze iz biblioteke da traze na pozajmicu neku opskurnu tezu iz '89te i tako dalje. Kulturni ljudi imaju sve u pdf-u po svojim i fakultetskim sajtovima a ostali - ko se kako snasao. Napomena: moja je struka tehnicka i slabo da se moze reci da je nesto istrazivacka u nekom istrazivackom smislu tako da su takve i teze. Vishe oranja i kopanja a manje nekog ozbiljnog istrazivanja.
Tale Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 http://suki.ipb.ac.rs/?page=index Meni zanimljivo, naročito Home page :)
gospa buba Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 http://suki.ipb.ac.rs/?page=index Meni zanimljivo, naročito Home page :) tako se on zamishlja.
betty Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 u science izasao clanak o tome ko je srecniji: konzervativci ili liberali? ej, science. kill me now.
betty Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 konzervativci kazu da su srecniji, ali autori znaju da su liberali ipak zaista srecniji.
Recommended Posts