Jump to content

KLS 2012/13 - Basket za sirotinju.

Featured Replies

Uskoro ce kreten nestati iz javnog zivota i necemo citai vesti o njemu. Osim tu i tamo ponesto o tome sto se pijan potukao u nekoj u kafani ili izazvao neko drugo sranjce.

А како ти знаш да је кретен.

Da ne ispadne da se namešta samo u fudbalu,Crnokosa Napredak danas fudbalski iz 2 u 1

• 6 months later...

Cudo koliko je liga losa.

Признај да си гледао окк - борац :naughty:

Borisha 16 i 10 danas.

moracu to da pogledam

Borisa indeks 27, Guduric 26 (23 poena, 7 skokova, 5 asistencija)... Ja juce video malo Vojvodina - Vrsac, ne znam dal negde moze da se pogleda FMP-Tamis... 

bice za neki dan na sajtu lige.

pogledao ja, slika ocajna, jedva video igrace. borisa sasvim ok, aktivan i u odbrani i u skoku, pokupio brdo ofanzivnih, dva lagana zakucavanja, jedno impresivno polaganje nakon ofanzivnog skoka, trojke osecam da moze da sutira 45% u ovoj ligi bes problema. ima da poradi na fizici jos dosta da bi bio seniorski igrac, ali za pastetu vec moze da ima solidan uticaj na igru.

guduric apsolutno nije igrac za ovaj nivo takmicenja. gubljenje vremena i unizavanje njegovih kvaliteta. u tri ostale ekipe na jadranu bi bio starter u ovom momentu.

i to su dva igraca iz fmpa koja ce ikad zaigrati u zvezdi, ako budu dovoljno srecni da neka sezona ne bude kljucna za klub.

edit: greskica

Edited by pantelia

jebiga, malo sam popio :(

Kog vraga Miloš Borisov radi u Mađarskoj?

pa uzima lovu :D

Bolji je on igrač od toga da najbolje godine provodi u Mađarskoj.

Sad vidim da mu je manager neki Laszlo

• 3 weeks later...

Cedevita naravno nije potpisala Novaka, zavrsio je u Vojvodini.

Guest
This topic is now closed to further replies.