Jump to content

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Dodjimo zajedno do istine 78 members have voted

1. 1. Da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

• Da
    • Ne
    • Ne znam
    • Ne razumem
    • Sta tacno podrazumevas pod muskarcem?
    • Sta tacno podrazumevas pod zenom?
    • Sta tacno podrazumevas pod prijateljstvom?
    • Sta tacno podrazumevas pod mogucem?
    • Odjebi, dokoni imbecilu
    • Vise jedan

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pusti je, halucinira od ove ladnoće u kancu, umesto da skine tu haljinu.

reći ću samo ovo - dig piše, dakle postoji.

Pise li neko recke za ove koji gaze prijateljice, koji ne bi nikad ni u ludilu i koji navijaju?

Koliko ja vidim ovde niko nije natego prijateljicu :lol:Sent from my cigla using Tapatalk

Za ovih pedeset strana mogli su se i sprijateljiti i kresnuti.

identitet

Pise li neko recke za ove koji gaze prijateljice, koji ne bi nikad ni u ludilu i koji navijaju?
Za ovih pedeset strana mogli su se i sprijateljiti i kresnuti.
_ ( navijač)

Edited by burazer

I do not want to be your friendKiss your cheek and not your lipsI don't want to shake your handWhen I could shake your hipsYeah, I want to have your allFeel your breath rise and fallBut you don't come when I callNo, I don't want to be your friend http://www.youtube.com/watch?v=klJne5I1D0o

aj kad je o musko zenskom...sad bas razglabam sa ortakinjom koja je u fazonu da decaci ne smeju biti nizi od devojcica.meni se skoro desila situacija gde sam bila na stiklama, 1,9m... startovao me lik, inace moje visine... [doduse sa "ja volim velike zene", sto je otislo u raspravu da nisam velika, no visoka... nebitno, tastina]...i sad, ne znam, mozda bi mi bilo glupo da ja nisam u stiklama, a da mi je lik do brade, al mi nije jasan taj trip gde je to neki "jel imas ti oci, momce" fazon [sto je skroz ok fazon kad nema nista da ponudi].te, moje pitanje glasi: jel vama glupo da devojka bude visa od decka?

ne

ne
+1

-1 ...

Al ovi mladi rastu.Inače, kad razmišljam o vremenu sticanja prijatelja i prijateljica (jer kasnije se taj proces odvija u suprotnom toku), moram priznati da sam vršio neku podsvesnu selekciju zlu ne trebalo

te, moje pitanje glasi: jel vama glupo da devojka bude visa od decka?
ako je 'tom cruise', ne

Edited by burazer

-1 ...
šta ti je tačno tu problem?
Al ovi mladi rastu.
Apsolutno. Kao mlad, pre stotinu godina, bio sam svud obično prvi ili drugi po visini (u svakom odeljenju svake škole, i posle u svom vodu u mornarici). Sad kad se uporedim sa klincovima, prosek je tu negde blizu mene.Za par vekova prosek će biti tu negde oko 3 m.