morgana Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 aj jos samo kazite da ste imali visok dvocifren broj drugarica
morgana Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 ja ni rodjakinja, u uzem a i u crnogorskom smislu
MancMellow Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ja nemam tolko ni drugova.+1aj jos samo kazite da ste imali visok dvocifren broj drugaricama de, esi normalna, pa ko to ima a da nije, khm, pripadnik manjinskih zajednica...
eoten Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 aj jos samo kazite da ste imali visok dvocifren broj drugaricaimao sam možda par ženskih osoba koje sam mogao zvati prijateljicama ali sam svaku gledao kao ženu i završili bi u krevetu da je dala neki, bilo kakav, sasvim mali, znak. mrzi me sad da prebirem po decenijama sećanja ali moguće i da sam sa svima postao drug tako što nisam uspeo da joj priđem bliže.
morgana Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 dobro, dobro :Dja nemam iskustva sa zenama, te je bolje da cutim.
Indy Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) imao sam možda par ženskih osoba koje sam mogao zvati prijateljicama ali sam svaku gledao kao ženu i završili bi u krevetu da je dala neki, bilo kakav, sasvim mali, znak. mrzi me sad da prebirem po decenijama sećanja ali moguće i da sam sa svima postao drug tako što nisam uspeo da joj priđem bliže.Stvarno ste napast ti i adam. Vi bas na svaku... nista ono, plavuse, crnke, niske, visoke, selekcija? Kad bi sve zene koje sam poznavao bile petite u Betty Boop fazonu, onda verovatno ni ja ne bih imao drugarice. Ali, fala bobu, kod nas ne nedostaje gorostasnijeh zena... Edited November 22, 2012 by Indy
MayDay Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 moram da proverim sa jos nekim izvorima, ali navodno u kini se zene sa doktoratom podvode pod treci rod. nisu ni musko, ni zensko. govorim o lingvistici.mozda zato mene ne gledaju kao zenu.evo ima i na googlu nesto.http://chinahopelive.net/2008/06/20/chinas-third-gender-can-you-guess
eoten Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Stvarno ste napast ti i adam. ...napast nije prava reč jer podrazumeva neku aktivnost van mozga, na čemu (slikama u glavi) je uglavnom sve ostajalo u mom slučaju. što se selektivnosti tiče. nije da ne postoji ali kriterijumi, koji ionako nisu naročito visoki, rapidno padaju kada dođe do otkrivanja više kože nego što je uobičajeno. mada bi sve trebalo da pišem u prošlom vremenu, fala bogu godine su učinile svoje....evo ima i na googlu nesto.http://chinahopelive...r-can-you-guess pa to što je ona nacrtala imaš i na zapadu, čak je grafički prikaz isti samo sa skalom privlačnosti od 1 do 10, gde muškarci ispod 4 ili 5 nikog ne zanimaju.edit:zanimljivo da nemaju novu reč i za muškarce na dnu, ni oni ne zadovoljavaju uslove da ispunjavaju mušku polnu ulogu. Edited November 22, 2012 by eoten
Marathonman Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 imao sam možda par ženskih osoba koje sam mogao zvati prijateljicama ali sam svaku gledao kao ženu i završili bi u krevetu da je dala neki, bilo kakav, sasvim mali, znak. mrzi me sad da prebirem po decenijama sećanja ali moguće i da sam sa svima postao drug tako što nisam uspeo da joj priđem bliže.Stavio bih ovde +1, ali mi je istina draža: malo ko od nas ima herca i/ili jajca za te stvari. Da li smo mi davali neki, bilo kakav, sasvim mali, znak?Inače, među nama muškima postoji najveća laž u vidu konstatacije "Mog'o sam da je yebem!". To je kao pokušaj pokušaja samoubistva. Da si hteo da se ubiješ, ti bi se stvarno ubio (istrčao pred voz i sl.) a ne skrenuo pažnju na sebe gutanjem dve šake Andola.Da si mog'o da je (ih) kresneš, ti bi ih omlatio k'o dženariku... @Мay: Seksipil izgleda stvarno ima veze sa prof. opredeljenjem i naobrazbom. Pre xy godina pita komšinka moju kevu:- Jel ti i snaja zubarka?- Jok. Ona je normalna...
bergasa19 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ovde se mesa flert sa zamisljenim odnosom.
Recommended Posts