Turnbull Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Naravno, kao 1 late bloomer, ja sam to primetio tek kad sam bio u legalno dubioznoj poziciji prema njima (ne da me je to sprecavalo, za neke stvari vredi i robijati ako se mora). :lolol: http://www.youtube.com/watch?v=8PGTuR3RL2E
burazer Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 (edited) off: muške osobe suprotnog pola?A sto ne gledate u rikvercPrvo je odvedete u krevet, pa posle budete prijatelji :DJa sam super ortak sa bivsom curom. I ja sa mojima, zbog cega nekima povremeno moram da kupim cokolade... za decu.ko da gleda u rikverc!...pa posle da prijateljski pricamo o tome, kakve smo trube bili u krevetu ((( kako?on:Iritira me ovaj burek naziv teme, pa skraćujem odgovor na- veoma bih volela da je moguće.sublimacija! (da te podsetim) Edited November 21, 2012 by burazer
Have_Fun Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Kada sam rekao "gledanje u rikverc", mislio sam na to, da se ne posmatra u fazonu, kako odrzati prijateljstvo sa devojkom koju ste upoznali, ako podsvesno zelite da je kresnete.. vec da se onda to prvo obavi, a posle radi na prijateljstvu :D
pt 2.0 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 pffft, vrednih odnosa ima toliko malo u 1 životu, na šaku da stane.i još ako ću da gledam da li je muško ili žensko, kud bi to odvelo...ili, rečima 1 mog prijatelja (parafraza): - ti zapravo imaš 3 dečka... (mislio je tu i na sebe)
Indy Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 :lolol: http://www.youtube.com/watch?v=8PGTuR3RL2E :rolf:Na srecu, kod nas su bili malo opusteniji sa tim pravilima.
MayDay Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 kako ste krenuli, neko ce na kraju da prijavi i svastiku.
Indy Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) Bas bi me zanimalo da li je nekom uspelo da ostvari prijateljstvo sa 1 svastikom. Posto, nek mi bob pomogne gresnome, hiljadu puta pomislih kako sam ozenio ispravnu sestru (drugim recima, o onoj bas i ne mislim nesto). EDIT. Da sve bude pravedno, postarala se mrs Indy koja o mojoj sestri misli jos i gore. Edited November 22, 2012 by Indy
Caligula Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Bas bi me zanimalo da li je nekom uspelo da ostvari prijateljstvo sa 1 svastikom. Ja ih imam tri (cetiri rodjene sestre btw) i sve tri me bas vole ali na razlicite nacine. Mada pravog prijateljstva tu nema, sve tri bi skocile u odbranu cetvrte sestre no medr vat. Meni se nije deslio, ali mojim pashenozima jeste :D
MancMellow Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) pa i jesu istrazivali i starije vencane parove, pise i o tome u clanku. m-z razlika u percepciji prijateljstava se sa godinama povecava.ili - što je dedi milo to mu se i sniloOvo, naravno, nema nikakve veze s temom. Moja je vencana kuma, jel'da, kuma. Cak je i njen muz u jednom momentu zapitao, a cekaj, ovaj, a zasto ja tebi nisam kum, nego moja zena?Bože bože, nismo znali da si takav srpski tradicionalista ^_^ Edited November 22, 2012 by MancMellow
Indy Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Bože bože, nismo znali da si takav srpski tradicionalista ^_^Nego! Ko je lepio postere Draskovica Vuka po N. Beogradu 1990?
Milogled Bluff Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Nego! Ko je lepio postere Draskovica Vuka po N. Beogradu 1990? Ja sam hteo, ali sam bio malen :(
Marathonman Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) kako ste krenuli, neko ce na kraju da prijavi i svastiku. Edit: Ko je vido - vido! Since 1997.Jebla vas politika... Edited November 22, 2012 by Marathonman
eoten Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 (edited) svastika levo ili desno? Edited November 22, 2012 by eoten
Recommended Posts