Jump to content

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Dodjimo zajedno do istine 78 members have voted

1. 1. Da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

• Da
    • Ne
    • Ne znam
    • Ne razumem
    • Sta tacno podrazumevas pod muskarcem?
    • Sta tacno podrazumevas pod zenom?
    • Sta tacno podrazumevas pod prijateljstvom?
    • Sta tacno podrazumevas pod mogucem?
    • Odjebi, dokoni imbecilu
    • Vise jedan

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Naravno, kao 1 late bloomer, ja sam to primetio tek kad sam bio u legalno dubioznoj poziciji prema njima (ne da me je to sprecavalo, za neke stvari vredi i robijati ako se mora).
:lolol: :lolol: :lolol:http://www.youtube.com/watch?v=8PGTuR3RL2E

off:

muške osobe suprotnog pola
?
A sto ne gledate u rikvercPrvo je odvedete u krevet, pa posle budete prijatelji :DJa sam super ortak sa bivsom curom.
I ja sa mojima, zbog cega nekima povremeno moram da kupim cokolade... za decu.
ko da gleda u rikverc!...pa posle da prijateljski pricamo o tome, kakve smo trube bili u krevetu ((( kako?on:
Iritira me ovaj burek naziv teme, pa skraćujem odgovor na- veoma bih volela da je moguće.
sublimacija! (da te podsetim)

Edited by burazer

Kada sam rekao "gledanje u rikverc", mislio sam na to, da se ne posmatra u fazonu, kako odrzati prijateljstvo sa devojkom koju ste upoznali, ako podsvesno zelite da je kresnete.. vec da se onda to prvo obavi, a posle radi na prijateljstvu :D

pffft, vrednih odnosa ima toliko malo u 1 životu, na šaku da stane.i još ako ću da gledam da li je muško ili žensko, kud bi to odvelo...ili, rečima 1 mog prijatelja (parafraza): - ti zapravo imaš 3 dečka... (mislio je tu i na sebe)

kako ste krenuli, neko ce na kraju da prijavi i svastiku.

Bas bi me zanimalo da li je nekom uspelo da ostvari prijateljstvo sa 1 svastikom. Posto, nek mi bob pomogne gresnome, hiljadu puta pomislih kako sam ozenio ispravnu sestru (drugim recima, o onoj bas i ne mislim nesto). EDIT. Da sve bude pravedno, postarala se mrs Indy koja o mojoj sestri misli jos i gore. evilsmile.gif

Edited by Indy

Bas bi me zanimalo da li je nekom uspelo da ostvari prijateljstvo sa 1 svastikom.
Ja ih imam tri (cetiri rodjene sestre btw) i sve tri me bas vole ali na razlicite nacine. Mada pravog prijateljstva tu nema, sve tri bi skocile u odbranu cetvrte sestre no medr vat. Meni se nije deslio, ali mojim pashenozima jeste :D
pa i jesu istrazivali i starije vencane parove, pise i o tome u clanku. m-z razlika u percepciji prijateljstava se sa godinama povecava.
ili - što je dedi milo to mu se i snilo
Ovo, naravno, nema nikakve veze s temom. Moja je vencana kuma, jel'da, kuma. Cak je i njen muz u jednom momentu zapitao, a cekaj, ovaj, a zasto ja tebi nisam kum, nego moja zena?
Bože bože, nismo znali da si takav srpski tradicionalista ^_^

Edited by MancMellow

Bože bože, nismo znali da si takav srpski tradicionalista ^_^
Nego! Ko je lepio postere Draskovica Vuka po N. Beogradu 1990? :s_d:

kud plovi ovaj brod

kud plovi ovaj brod

titanic-sinking.jpg

• Author
Nego! Ko je lepio postere Draskovica Vuka po N. Beogradu 1990? :s_d:
Ja sam hteo, ali sam bio malen :(
kako ste krenuli, neko ce na kraju da prijavi i svastiku.

Edit: Ko je vido - vido!

:blush: Since 1997.Jebla vas politika...

Edited by Marathonman

svastika levo ili desno?

Edited by eoten