Čutura Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 na addic7edu izasli titlovi za devetu i desetu epizoduna holandskom
Sunny Side Up Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 Zapoceti su i engleski. Nadam se samo da nije google translate.
zema Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 imal dje 9. i 10. epizoda, varijanta od 900mb? vidim samo 9. od 477mb i 10. od 580mb, na piratebay-u? navikao sam se na super sliku, pa ne bih da menjam.pojavio se engleski titl za 9. na adddic7ed-u
zema Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 http://rs.titlovi.com/prevodi/prevodi.aspx?prevod=Forbrydelsen&jezik=9. i 10.
kud u maglu Simoviću Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 molio bih uopšteni odgovor, tipa da ali nije bitno, da li druga sezona ima veze sa prvom?predpostavljam da su glumci panduri uglavnom isti, više me priča interesuje, da li se nastavlja
zema Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 (edited) ne nastavlja se Edited December 8, 2012 by zema
Sunny Side Up Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Savrsen kraj! Da je na ma koji nacin ispalo drugacije, ne bi valjalo :)
Čutura Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 meni kraj bas deluje ko da je tokom snimanja trece sezone reseno da nece nastavljati pa su ga u hodu promenili, kraj nema veze sa sarom lund koju volimo i na koju smo navikli.
Sunny Side Up Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Pa da, u tome i jeste fora. Svako ima svoju tacku pucanja, pa i Sara. To je prosto moralo da se desi u tim okolnostima. Sokantno jeste, ali razumljivo i objasnjivo. A cini mi se da je u dokumentarcu ona rekla da se vise nece snimati, i da se to znalo jos pre pocetka trece.
Garnirung Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Jebem ti srču, tako se bre završava serija :Hail:A kad se setim da mi bilo glupo da priznam, da sam dopisao Sarino ime na listiću za predsedničke izbore...Kakav lik.
gagilija Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 ja sam zaboravila sta je bilo u osmoj....ali to ne umanjuje radost zbog titlova
prima Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 ^^^ jel vi ovde pricate o trecoj sezoni tj o ovoj koja se trenutno prikazuje? ali ona jos nije gotova? u svakom slucaju otvorila sam spoijlier :isuse:odgledala sam do 5 epizode sezonu 3 i skroz su promenili ritam, nema vise hladne napetosti koja se gradi gotovo u tisini... nego sve neki brzi dijalozi, na trenutke ne mogu da ispratim titl... onda neke scene gde znas da je greska napravljena namerno samo da bi se nastavila serija (npr ono kad nije pucala...) zbog ovih stvari bih rekla da su maaaaaalo losiji nego ranije... kao da su poprimili uticaje od sopstvenih duplikata. inace, ok.
gagilija Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 u 9. epizodi Hilgrim i Sergej iz danske serije Ornen (The Eagle) :)
marv Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 cold blooded bitch!btw ko ce opkladu da ce biti cetvrta sezona?
Recommended Posts