Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forbrydelsen - najbolja aktivna krimi serija

Featured Replies

FYI, u bioskopu Roda se daje film "Hipnotizer", ovogodišnji švedski kandidat za Oskara. Naravno, rađen po istoimenom krimi romanu.a mogli bismo da otvorimo i topik posvećen skandinavskim krimićima

Edited by Kelt

• Replies 219
  • Views 33.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Izasla i sedma epizoda, ali nema jos titla

Na warezu se vec pojavila i osma epizoda, a titlova ni za sedmu jos nema :( Probala sam malo da gledam bez titla, ali ne vredi :(

ko god je prevodio seriju izgleda da je odustao, ostaje nam da cekamo bbcijeve hardcoded epizode :(

ja se taman ponadala da je izasao prevod jer mi stize na mail da je objavljen novi odgovor na ovom topiku, al' mosa ... aaaaaa :(

prevodi neki danac, napisao u komentarima na tvtorrents, biće za par dana

Vidim da je i treca sezona dobra kad ovoliko krizirate za titlove :)Ja sam lepo pogledao prve dve sezone a trecu ni ne pocinjem dok se ne pojave prevodi za celu sezonu .

Edited by katamaran

hoce li snimaka sa BBC-a biti na ovim "glavnim" torrent sajtovima ili ce i za to morati da se cima?

• Author
hoce li snimaka sa BBC-a biti na ovim "glavnim" torrent sajtovima ili ce i za to morati da se cima?
Ja se uzdam u to. Već mi je ovo dovoljna agonija što ide a ne gledam. Mogu da mislim kako je ljudima koji prate pa sad čekaju titlove koji se možda i pojave...

samo da obavestim adikte da su se pojavili titlovi za 7. epizodu na addic7ed.com

:Hail: ja se vec oprostila od pracenja ''u vremenu''... a svaka cast drugarima koji su resili da u cugu odgledaju ceo serijal nakon prikazivanja u danskoj, za ovo bas treba imati zivaca...

tipujem na premijerovog brata :fantom:

može da bude, mada mi je jedno vreme bio sumnjiv i premijerov sin, koga nisu prikazali.