*edited by mod Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 I tako ja biram izmedju Lopeza i Nojera kao i izmedju kapitenske trake Sisi i Lewandovskom...
Moća Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 77pts. I dalje drugi u klasiku ali posto se klen ne javlja znaci prvi
Tolaa Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 :lolol:Miami Heat ima blagu prednost nad Ziginima, Sokolovici malo jacu nad Argentina UTD. http://www.haxball.gr/cup/view/40707
ducca Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 2 poteza za koja sam znao da ce mi doci glave - nekupovina Nojera iako sam mogao da ga prijustim, i prodaja Alabe Za toliko gubim. Samo me cudo moze spasiti u revansu.U principu sjebala me Barsa, rezonovao sam da ce svi timovi postici gol i reko sta da trosim pare na golmana. Idiot. Jos kupim Bartru koji je mucenik imao 2 stopostotne i jedine sanse. Kad nece - nece.
Feindouno Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Sta raditi za revans, to mene brine jutros... sta reci, koju poruku poslati?
Moća Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) Trotters Inc. 750ptsMiami Heat 613 pts :fantom:Nesto nisi bio glasan prosle godine kad sam ja bio prvi u klasiku. A i ove cu posto Klen uopste nije sa naseg foruma :P Edited May 2, 2013 by Moća
Feindouno Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ne znam sta je taj klasiko i protiv koga si ga osvojio posto ja nisam igrao.
Moća Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) Igrao si igrao pa si kukao kao po obicaju kako nemas srece te kako si zaboravio da namestis tim itd. Edited May 2, 2013 by Moća
nbg4ever Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ja samo da prijavim, da sam preuzeo vodjstvo u Avganistanu, sto se tice prediktora!
Tolaa Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Nesto danas ne mogu da udjem na sajt, pa cu rezultate ubaciti sutra, Ja samo da prijavim, da sam preuzeo vodjstvo u Avganistanu, sto se tice prediktora!Cestitamo. Tako sam ja trenutno na Premiership pogadjalici druga u Srbiji, ali prva medju navijacima jednog Colchester United-a.
Recommended Posts