zoki Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 pobeda od 49:46 nije bila dovoljna, Sokolovici idu dalje, čestitam!!!
Feindouno Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Ko mi je poslednja prepreka na putu do finala?
Tolaa Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 Zrebala sam opet, ali se ispostavilo da su izvuceni parovi isti kao na haxball-u, tako da ostaje isti link. http://www.haxball.gr/cup/view/40707Nego, sta mislite o onom Duccinom predlogu da smislimo nesto da ne budu skoro isti timovi u finalu, da ne odlucuje jedan igrac? Neki draft ili nesto? Moglo bi da se napravi tako da oba tima (i u finalu i u borbi za 3. mesto) mogu da izaberu po 5 (6, 7) igraca koje zele, ti igraci mogu da budu isti, a ostali da se draftuju. Tako bi ova 4 tima sebi malo pokvarila ucinak u klasiku, verovatno otisli i u minus zbog transfera, ali to je jedino sto mi pada na pamet. Neka iznesu misljenje svi, a ne samo polufinalisti, posto bismo sta god odlucimo upraznjavali i u narednim sezonama.
Feindouno Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 (edited) Zrebala sam opet, ali se ispostavilo da su izvuceni parovi isti kao na haxball-u, tako da ostaje isti link.http://www.haxball.gr/cup/view/40707Nego, sta mislite o onom Duccinom predlogu da smislimo nesto da ne budu skoro isti timovi u finalu, da ne odlucuje jedan igrac? Neki draft ili nesto? Moglo bi da se napravi tako da oba tima (i u finalu i u borbi za 3. mesto) mogu da izaberu po 5 (6, 7) igraca koje zele, ti igraci mogu da budu isti, a ostali da se draftuju. Tako bi ova 4 tima sebi malo pokvarila ucinak u klasiku, verovatno otisli i u minus zbog transfera, ali to je jedino sto mi pada na pamet. Neka iznesu misljenje svi, a ne samo polufinalisti, posto bismo sta god odlucimo upraznjavali i u narednim sezonama.Ostaviti kako jeste, svi imaju drugacije filozofije™, nece sigurno biti isti timovi.edit:: Lijepo je vidjeti da su sve poznati likovi i veterani 1 fantazija u polufinalu iako je bilo kojekakvih Edited April 13, 2013 by Feindouno
ducca Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 (edited) Elem, polufinale ne mora da se nista menja, bice ipak dovoljno igraca ali i dalje ce presuditi 2, eventualno 3. Ali finale bi moralo. Makar ako budu Real-Barca finale da jedan ima Messija a drugi Ronalda. Eventualno razliciti golmani i jos po jedan veznjak ili odbrambeni. To je neki minimalisticki draft ali bi doprineo zanimljivosti. Takodje, ako bude nereseno logicno je da dobije tim koji ukupno ima vise bodova (u klasiku).Jbg, gledam sad tim Sokolovica, imamo razlicite golmane, za sad, odbrana po 4 ista igraca i jedan eliminisan, vrlo verovatno svih petorica budu isti, oba zvera u spicu, potencijalno i 3. isti pic posto je Drogba izbacen i tek treba da bude izbacen, i nekih dvojica razlicitih u vezi. Ispade da ce se svesti na tog veznog ili dvojicu, ako se transferima i to ne izjednaci. Edited April 13, 2013 by ducca
Tolaa Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Polufinalisti, nemojte da zaboravite da namestite timove za veceras.
Pokojni Ruxin Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 (edited) Pre tekme kažem drugarima bukvalno - Miler je moj izbor za kapitena večeras, ali sam stavio Mesija jer sam čkapi i znam da će svi da ga stave pa neću da izduvam jedini u slučaju da nešto uradi. :) Edited April 23, 2013 by bob loblaw
nbg4ever Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Milera nisam ni uzimao u razmatranje. Ne ide mi to predvidjanje da l' ce da odlepi Miler, Gece, Roben, ovaj onaj. Mesi sigurica, jel da? <_<Miler, Dante, Svajni, Alaba. Pokrio skoro sve
Tolaa Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Nojer, Miler, Dante, Alaba. Ali isto Mesi kapiten. Bar ne moram da razmisljam da li nekog da zamenim ili ne, rezerve iz Borusije ne mogu da prodju gore od Barsinih.
Pokojni Ruxin Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Miler, Dante, Svajni, Alaba. Pokrio skoro sveIsta četvorka iz Bajerna, tako da sam prežalio kapitena nekako. :)Pokušao sam da se napravim pametan sa ovim Bartrarom ali me oterao čovek u minus još...
nbg4ever Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Inace, Alabu uzeo za kusur u proslom kolu. The gift that keeps on giving :D
Recommended Posts