*edited by mod Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Alek te nagazio zbog korupcije pa bezis u CG?
Tolaa Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Alek te nagazio zbog korupcije pa bezis u CG?Na Lovcenu nema wireless. Provereno.Ovih dana jedva stizem da postojim, pa kasnim sa zrebom, otmeno, samo nedelju dana. Live stream-om cu se iskupiti sledece sezone, sad moram samo ovako.http://www.haxball.gr/cup/view/40707
zoki Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Zaboravio da se ovo igra. Cestitam neprijatelju.imaš drugi rezultat u gw-u (i divlju kartu da potrošiš u revanšu) plus zlaju na klupi pa još kukaš...
Feindouno Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 imaš drugi rezultat u gw-u (i divlju kartu da potrošiš u revanšu) plus zlaju na klupi pa još kukaš... Zlaju zaboravi posto sam napravio izmjenu zaboravivsi na glupava pravila
Mauci Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Mislim da igras protiv mene, debila. Prodao sam Alabu, u odbrani su mi 3 iz Juventusa... Ako Reus veceras ne izdominira, a nece, mogu odmah da ti cestitam.
Timmi Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Mislim da igras protiv mene, debila. Prodao sam Alabu, u odbrani su mi 3 iz Juventusa... Ako Reus veceras ne izdominira, a nece, mogu odmah da ti cestitam.ti si stvarno sampion.
Feindouno Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Mislim da igras protiv mene, debila. Prodao sam Alabu, u odbrani su mi 3 iz Juventusa... Ako Reus veceras ne izdominira, a nece, mogu odmah da ti cestitam.Tu smo svi.
ducca Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Mislim da igras protiv mene, debila. Prodao sam Alabu, u odbrani su mi 3 iz Juventusa... Ako Reus veceras ne izdominira, a nece, mogu odmah da ti cestitam.Pa imas i revans...
Feindouno Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 hahahaja bolje da nista ne diram, mozda mi se i omakne pobjeda. izbio sam 10 poena sam sebi cim sam se ulogovao juce
nbg4ever Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Zahvaljujuci imbecilnom prediktor sajtu, promenio malocas sve tri predikcije za golove na mecu Malaga - BD, i uzeo dodatnih 300ak poena. Uz djoker na x, i tacan rez na Real - Galata. Nadam se da preuzimam 2 mesto u Avganistanu.Sto se fantazija tice, u revijalnom mecu, moji puleni su stigli do 63 boda
*edited by mod Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 isto revijalno sa tugom od 40 bodova. sjebala me bvb skrozsta bi sa ppp ligom u pogadjalici?
zoki Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Gubim od Sokolovica sa 6, preokrenuo sa po jednim defanzivnim iz malage i bvb-a.. Bice tesko okrenuti posto nam je isto vise od pola tima Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2
Pokojni Ruxin Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 U istoj sam situaciji protiv ducce. Utališe ga sinoć Alaba i Xavi, sumnjam da ću sad moći da nadoknadim 6 razlike. :mad:A još su se Kros i Burak već otpisali sami iz revanša pa ću verovatno i u minus sa izmenama...
Recommended Posts