Pokojni Ruxin Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) ^^Ako si ti beše moj neprijatelj onda nemoj! -_-Ja imam 2 CS-a, i 3 potpuna promašaja, ali užasno je kolo potpuno pa kapiram da se ne treba previše nervirate dok ne podvučemo crtu sutra.Edit - Hm, jel ja nešto propuštam u ovoj dilemi? Pjatov je primio gol a Malafeev igra kući protiv Anderlehta, zar to nije no-brainer? Edited October 23, 2012 by bob loblaw
*edited by mod Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Sta ti je ostalo za sutra od igraca? Da znam sta da pratim :)
Moća Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 ^^Ako si ti beše moj neprijatelj onda nemoj! -_-Ja imam 2 CS-a, i 3 potpuna promašaja, ali užasno je kolo potpuno pa kapiram da se ne treba previše nervirate dok ne podvučemo crtu sutra.Edit - Hm, jel ja nešto propuštam u ovoj dilemi? Pjatov je primio gol a Malafeev igra kući protiv Anderlehta, zar to nije no-brainer?Pjatov ima 5 poena zbog 9+ odbrana tako da mu je samo 1 poen rizika.A andrleht nije naivan a ne moze da ga zabije.
Pokojni Ruxin Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) Maxwell, Maicon. Lombaerts, verovatno ću i Gilleta da ubacim, Isco, Cazorla, Nasri i Zlaja.Danas Diego Alves 7, Boateng 5, i Mkhitaryan 3, ostali lete. Ali imam i -2 zbog viška tranfsera. Ne dajem sebi neke šanse pravo da ti kažem....Zar je Čelzi šutirao toliko jbte, nisam stekao takav utisak. Edited October 23, 2012 by bob loblaw
*edited by mod Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Ja mislim da je Anderlehta usralo ono sa Milanom i da ce lagano da izgube svaku do kraja pogotovu jer im je u ovom dvomecu odsutan Mbokani zbog operacije nosa. Ali u pravu si Moco da za bod ne vredi rizikovati.Bice nategnuto. Meni sutra ulazi Cisco, Eliseu, Shirokov, Alex, Maxwel i Sisa©Danas ukupno 24 ali kada se izvrse izmene i prerasporedi traka ima da padne na 19
Svarog Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 ja bih samo hteo da se zahvalim ovim putem jednom Robertu Soldadu na sinoćnjem hettriku.
John Coltrane Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 C.Ronaldo na ©, Alex umesto Maxi Pereire, nadam se da ce Pastore isplatiti ulozene novce.
ducca Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Al sam odradio transfere, 2 extra od kojih je jedan bio Fabregas Ocekujete da danas ne pocne Alex u Zagrebu, da se zaokruzi ovo lepo kolo.
*edited by mod Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Inace izgleda da su konacno dozvolili da se gledaju i tudji timovi :)
Pokojni Ruxin Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) E do kurca...ja se upravo spremao da izvršim izmene, ne znam ni sam zašto nisam sinoć ko čovek. :isuse:Znači ako ne proradi u sledećih 45 minuta mogu tačno da dignem ruke od ovoga...čak mi i Messi ostao kapiten jbt. Edited October 24, 2012 by bob loblaw
Moća Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Meni najgore posto imam jednu ligu koju igram u pare i ovo bi bio neverovatan udarac po moje namere da je osvojim.
Recommended Posts