ducca Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 (edited) Nesto mi se javlja mali Bertrand da bi mogao uzeti CS u Danskoj, ali ne znam vredi li rizikovati... Edited October 2, 2012 by ducca
*edited by mod Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Posto je Valensija umro morao sam da ga zamenim a dvoumio sam se izmedju Isca i Lucha ali sam procenio da ce Isco imati kud i kamo laksi posao u ovom kolu.
John Coltrane Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Vidic out Vidal in (stavili ga u odbranu ) i Isco in umesto VelikogKrsta. Ne znam za vas al ja sam opet menjao browsere i jedva napravio transfere.
Zoidberg Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Meni lagano prošla zamena. Ovde dodatni transferi oduzimaju samo 2 boda , pa sam se i ja počastio Vidalom (kad ga već pomenu), uz zamenu Pantele jeftinim Belorusom koji je prošlo kolo uvaljao 2 gola. :)
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Sad kad smo svi uzeli Isca, ima da uradi ama baš ništa. <_< Ja umesto Kube...Džone ok radi sajt, ali ako si na operi ne bi me čudilo da imaš problema...opera se jebeno raspada, a ja imam naviku od gotovo 10 godina i nikako da se prebacim. :(
Feindouno Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Leave Opera alone!Ti se raspadas, meni sve radi normalno.
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ja se za sve više i više stvari otvaram chrome. :( Imam generalno problem sa flashom, dok sam se malo zanimao onom slagalicom na fejsu bukvalno nisam mogao ni da je pokrenem u operi. A u poslednjih par dana mi redovno crashuje na fejsu i kad ne radim ništa. Nisam znao da je do mene, moraću da pobrišem sve u vezi opere osim bookmarka i lepo iz početka, pošto je opera i onako majka i ne bih da je menjam. Istrolovašmo temu za medalju, ali bar sam dobio korisne informacije. :)
*edited by mod Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 E jbg za Isca, da sam znao stavio bih Svajnija ili Oscara (mada se bojim da ga krsni severnjaci ne izlome) nadam se da ce Nene da startuje ovaj put posto mi je pre povrede Valensije bio prvi pik za izmenu. a iz principa ne volim da placam dodatne izmene osim ako bas, bas ne moram.p.s. sta ovo eurosport kaze da ne igra Van Per$ie? :-(
Zoidberg Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Barsa povela 1:0Hteo sam da odigram lucidno u ovom kolu i ne stavim traku Mesiju, ali već u prvih 5-6 minuta čovek napravi asistenciju. Što je najgore, ne znam da Roben© koji je zadužio traku uopšte igra. A iskreno me mrzi i da tražim sastave. Ako me obraduje livescore, tim bolje. :)
*edited by mod Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 (edited) Koliko ja cuh Roben nece igrati. Ja sam mejnstrim pa mi Messi ima traku ali zato Pavlov covek koji je kostao 4miliona i usao da upotpuni tim samo i iskljucivo zbog svog prezimena dade gol Bajernu :Hail:Edit: ohoho evo ga i Van Persie Edited October 2, 2012 by pavllle
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Tek sad vidim da nije branio Diego Alveš....u ovakvom kolu gubim jedini CS, fufufufufu
nbg4ever Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ja sam napravio genijalan potez kupovinom Muslere, za koga nisam primetio da igra isti dan kao i Valdes
*edited by mod Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Svaka cast na izboru © ja ga imam od pocetka ali sam ipak ostavio Messija za kapitena sto na kraju nije ispalo toliko lose (dva boda gore dole)U svakom slucaju prvi dan i 48 bodova (koja ce da padnu na 43 sutra kada se zavrse izmene) a tek se cekaju Sisa, Malafev, Marselo, Isco, Diaby, Alex i Gibbs. Mirise mi na bericetno kolo.
Moća Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 48 poena. Sutra cekam jos 6 igraca.Sent from my cigla using Tapatalk
Recommended Posts