Jump to content
IGNORED

Champions League Fantasy Football 2012/2013


Tolaa

Recommended Posts

  • Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • *edited by mod

    102

  • Moća

    102

  • Tolaa

    96

  • Feindouno

    84

Top Posters In This Topic

Posted Images

Iznenadjenje u vidu Pavlova je suspendovano pa je za 4 milke morao da uleti Abodoun mada sam merkao i Babela ali kontam da ce OLY pre da uradi nesto kod kuce nego li Ajax protiv Sitija, a i vecina ionako ima Babela.

Link to comment

Ma znam da je Mandzuka izvorni djilkos ali i Zlatan je iz istog filma, plus bila je neka sprdnja prosle sezone da l sa Cirom da l sa Tarikovom imitacijom pa ostala neka interna fora u drustvu. Izvinjavam se za zabunu. Videh da je 4 asista, nije lose mada bi me i jedan gol ipak dodatno obradovao, da budem neskroman

Edited by ducca
Link to comment

Plan iz proslog kola se polako ostvaruje u ovom. Alex 14, Maxwell 7, Isco&Eliseu na asistenciju i gol zajedno 13 Ronaldo, Abdoun i Shirokov ce da pasu klupu, a ako sutra Juve izdrzi da ne primi gol protiv neugodnih Nordjenslandjana bice ovo sasvim dobro kolo.Sto se kapitena tice, ja tu izbora i nemam. Moram da ga menjam samo je pitanje dal na Messija ili na Van Persija.

Link to comment
Bobe, je l' menjaš kapitena?
Jok...14x2, malo li je? :)Edit - A sumnjam da ću te pobediti svakako, ali nema veze, bar da uhvatim priključak sa classicom. A i zaslužio si sa ovakvim skorom da dobiješ, neka se zakuva malo grupa pred poslednja 2 kola.Edit 2 - u stvari sam sam ja nešto preračunao, nisu mi tako loše šanse kao što mi se učinilo na prvi pogled. Prilično je sve otvoreno - may the best man win! Edited by bob loblaw
Link to comment

Ne znam kad sam u nekom fantaziju bio unakažen kao sad u duelu protiv Karl Pilkington's 11 -a. Imao je Zlatana kapitena, dvojicu srednjaka koji su dali golove, golmana i defanzivca koji nisu primili gol. Njih 5 ukupno 57 bodova, a tek treba još njih 6 da izađe na teren. :(Kod mojih totalno druga krajnost. Kapiten Ronaldo bez učinka, tj. 2x2, Cazorla samo žuti karton, Pastore u demoliranju Dinama ušao na minut pred kraj. Obojica po bod. Jedini koji je "izdominirao" je Joakin sa 3 boda. Lescott povređen i nije igrao.4 igrača 9 poena. :DIstina, večeras imam par aduta, ali i sa njima će teško ići preko 35 u najoptimističnijoj varijanti. :)

Link to comment

Zlatan kapiten sinoc je bio zicer za ne propustiti. Eventualno Soldado veceras, mada je on long shot. Ali dobro je sto konacno nije vise Messi i Ronaldo protiv ostatka sveta, ili u prevodu moze da se napravi dobar rez i bez jednog od njih, ili cak i obojice...Ja morah teska srca prodati juce Alexa da bih napravio mesta za Ibru, sto je donelo efekta samo zahvaljujuci traci koja mi ne bi pala na pamet da dam Alexu. Sirigu popunio 2. PSG mesto jbg...Btw steta za Milanov gol, umalo Malaga CS.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...