Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League Fantasy Football 2012/2013

Featured Replies

Dobro je, uslišila se želja i meni i tebi. Takođe imam Heltona pa mi je izostanak Diega Alveša manje bitan, ali bi mi Boatengov CS vazda značio...

• Replies 741
  • Views 34.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Author

Sad bi bas moglo i da ostane 1-1, meni za pogadjalicu.Ovaj smrad iz Sahtjora na kraju het trik. :puke:

CS Juventusa me sistematski unistava, na 2 topica :isuse:

ko je asistirao Djovinku za treci gol?

Vidal, jedini koji bi mogao da dostigne razliku koju pravi Vilian, da ga, avaj, nema i neprijatelj. <_<

Edited by bob loblaw

Vidal i Messi 41, ostala sestorica 9 :isuse:

Kad izvrsim izmene bice solidnih 48 a sutra se cekaju pre svih Sisa, Ibra, Alex, osovina Eliseu-Isco a i Malafev bi mogao da sacuva mrezu za promenu. Ukoliko Martinez ne podivlja trebalo bi da sam dobio i u H2H i obezbedio prvo mesto u grupi.

Podivljace Martinez.Ako mislis na mog™ Martineza koji se odaziva na ime Jackson.

Pa ako ce da poludi da u tandemu sa Otamendijem nadmasi Sisu+Isca+Malafeva, onda neka mu je alal :)U svakom slucaju cupava mi je grupa samo tako, bas me zanima ko ce jos da prodje.

Ja samo 3 igrača večeras, Mesi©, Vidal i Vilian = 56... :fantom:

59pts - 6pts =53. Od toga Messi©, Vidal i Garay ostali lose. Sutra jos 7 igraca. Protivnik neaktivan srecom ostalo mu 20 poena na klupi. Tako da cu obezbediti prolaz u drugu fazu.

Pa ako ce da poludi da u tandemu sa Otamendijem nadmasi Sisu+Isca+Malafeva, onda neka mu je alal :)U svakom slucaju cupava mi je grupa samo tako, bas me zanima ko ce jos da prodje.
Kvota da Jackson daje gol je oko 1.6 u prosjeku :)Ja bih ga stavio za kapitena da krivonogi nije podivljao danas.
59pts - 6pts =53. Od toga Messi©, Vidal i Garay ostali lose. Sutra jos 7 igraca. Protivnik neaktivan srecom ostalo mu 20 poena na klupi. Tako da cu obezbediti prolaz u drugu fazu.
Moram da ti cestitam pobedu, uvek na kraju kola namestim tim za sledece za svaki slucaj, sad to ne uradih i kao za inat juce dolazim do kompa u 18:00, sto je bilo kasno... Ajd' sto Mesi nije bio kapiten, nego mi na klupi ostase Pirlo i Bastos sa asistencijama, a naravno, oni su i jedini koji su nesto uradili...

Znači sreća moja :D biće bolje u sledećem kolu.

Meni je bas zanimljiv mec. Imam celih 8 poena, ali sa svega 2 igraca. Ne stigoh da menjam pa mi Adiano ostao na klupi. Sad prizivam kisu i bajam da mi dvojica ne zaigraju veceras (Leskot i jos jedan) jer prvo upada Mandzukic, pa onda Luiz Adriano. Protivnik je na prvi pogled bolji, ali ima svega 26 poena, ceka jos 2 igraca i nema ni malo obecavajucu klupu. Ako CR odgovori na izazov "onog" krivonogog za koga kazu da je otac njegovog sina, mogao bi lagano da pobedim i ukljucim se u borbu za prolaz. Trenutno imam 3 boda, muff ima 6 i drugi je, a treci su Crni Konji sa 4...