paculla Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 i meni se ucinilo sa sam video logo, jedva pronadjoh: solfirekompanija iz majamija, koju je osnovao neki umetnik. :Dsajtovi im ne rade, samo fb.hvala beskrajno. sad sam iskopala i gde sam ih videla, u nekom newsletteru tennis-warehouse.
Feindouno Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ima dosta tih nekih "indijanaca", taj Dzonson pa neki Novikov i jos par komada za koje nikad nisam cuo, a verovatno ni vecina ljudi odavde.a tek kod zena :oSinoc drug cekao Govortsovu na tiketu pa sam mu branio.... protiv neke Konte koja je vodila 5-2 u trecem setu i onda izgubila 5 vezanih gemova
Garnirung Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Stoji to sve, mada su kasnije uveli 32 nosioca, u doba prvog Guginog slema bilo 16.
Miljenko Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Za Dzonsona sam cuo kao kroz maglu negde, ali za Novikova ne.
Jean-Luc Picard Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Meni je tenis sport No.1 po količini vremena koji posvetim njegovom praćenju na ovaj ili onaj način, pa nisam nikad čuo za Novikova, Džonsona, Klana... Sok je već afirmisan igrač jer ima GS u mixu...S druge strane to su sve verovatno likovi koji igraju koledž tenis koji nije nimalo naivan. Koledž ligu su svojevremeno igrali Blejk, Isner, Kendrik, Kveri, Kevin Anderson.
Garnirung Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Beše tu i onaj Dent, što je malo mučio Novaka pre neku sezonu.
Boza_zvani_Pub Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) krenuo tipsa. novaku ide beneto pa dolgopolov/vavrinka i onda u 1/4 najverovatnije delpo. i onda u 1/2 tipsarevic. Edited August 31, 2012 by Boza_zvani_Pub
Garnirung Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 S obzirom na najavu, bilo bi bezveze da Tomić penzioniše Rodika.
Feindouno Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Kako mi je drago sto je Andy otresao nimalo simpaticnog Tomika kao slinu
keitel Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nikad mi nije bilo jasno zašto ovdašnja javnost nikada nije simpatisala Rodika. Jeste on na terenu priličan bukadžija, ali djeluje kao neko sa kim bi običan čovjek mogao popričati i popiti pivo.
freakns Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Stoji to sve, mada su kasnije uveli 32 nosioca, u doba prvog Guginog slema bilo 16.p[etpostavljam da je ovo odgovor na moj post... u pravu si. samo sto Guga i Dewulf ne bi bili nosioci ni danas... ili ako hoces drugacije, mozes li da zamislis danas polufinale GS gde nema nikoga iz top10? ;)Beše tu i onaj Dent, što je malo mučio Novaka pre neku sezonu.Taylor Dent, serve bot, katastrofalno los igrac koji nije imao nista sem serve. sjebao ledja relativno rano u karijeri, pa se nij bas naigraoNikad mi nije bilo jasno zašto ovdašnja javnost nikada nije simpatisala Rodika. Jeste on na terenu priličan bukadžija, ali djeluje kao neko sa kim bi običan čovjek mogao popričati i popiti pivo.meni je Roddick uvek bio OK. lik je blesav 100 gradi, meni je to do jaja, ali oni sto prate tenis sa metlom u guzici ga bas zato i ne vole... highligh njegove karijere za mene su bili ne US Open sto je osvojio, vec poraz u finalu Wimbledonea 2009 i onaj legendarni mec u QF Aussie Opena protiv El Aynaouia, kada je u petom setu u jednom momentu dao klincu sto skuplja loptice da prima servis a on seo u hladovinu
mire Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 meni rodik uvek bio simpa...a nr1 zajebant mi janik noa
Garnirung Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 p[etpostavljam da je ovo odgovor na moj post... u pravu si. samo sto Guga i Dewulf ne bi bili nosioci ni danas... ili ako hoces drugacije, mozes li da zamislis danas polufinale GS gde nema nikoga iz top10? ;)Ma ok, nisam mislio da tvrdim drugačije. To je samo okolnost koja je i onako tanku praksu, šiknula na još tanju teoriju.
Zli Gli Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 meni je Roddick uvek bio OK. lik je blesav 100 gradi, meni je to do jaja, ali oni sto prate tenis sa metlom u guzici ga bas zato i ne vole... highligh njegove karijere za mene su bili ne US Open sto je osvojio, vec poraz u finalu Wimbledonea 2009 i onaj legendarni mec u QF Aussie Opena protiv El Aynaouia, kada je u petom setu u jednom momentu dao klincu sto skuplja loptice da prima servis a on seo u hladovinu Au, kakav je car bio El Ajnaui Meni jedan od omiljenih igraca svih vremena, posle Samprasa i jos nekih poznatih. Evo hajlajts sa tog meca, vredi pogledati svih 10 minuta jer su obojica igrali kao na nekim mnogo dobrim drogama http://www.youtube.com/watch?v=YMcyFPA7q88
Recommended Posts