Time Crisis Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Sa Fedom je uvek imao problema i prošle godine i svih godina, tu nema ništa novo :) Link to comment
Halvard Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 I ode tako Kim u penziju. Link to comment
Boza_zvani_Pub Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 sutra sve tri nase igraju prve meceve na terenima. Link to comment
Cash Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 I ode tako Kim u penziju.Ova Robsonova ce biti jako zajebana igracica. Link to comment
Garnirung Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 I ode tako Kim u penziju.Nije to baš uklesano u stenu, kad je Kim u pitanju. Mama se brzo predomišlja.Imao sam jedno 4 sekunde dileme koju od naših da gledam, ali Domi... cica i po Link to comment
mire Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 a ana ima zastrašujući napad inteligencije... Link to comment
Garnirung Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Glupo izgubljen taj-brejk. Previše brza da zakuca.I smršala je malo Bojana, vidi se odmah da se bolje kreće. Link to comment
Time Crisis Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 a ana ima zastrašujući napad inteligencije...40 vinera :| Link to comment
freakns Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 prodje i DZejlena u mecu u kojem su se obe trudile da izgube, ali spanjolki bolje islo... steta za Bojanu, poraz u dva tie breaka Link to comment
mire Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 žao mi bojane, divno dete...grujić jeste drkoš, ali nju baš gotivi i forsira Link to comment
Mil@n Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 Ispade TsongaUvek drago čuti, iako je moj strah od njega u smislu Noletovog protivnika verovatno malo iracionalan, ali gledao sam ga u nekim strašnim izdanjima i sada imam blagu fobiju od njega. :( Link to comment
General Ripper Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Uvek drago čuti, iako je moj strah od njega u smislu Noletovog protivnika verovatno malo iracionalan, ali gledao sam ga u nekim strašnim izdanjima i sada imam blagu fobiju od njega. :(Pa on je tek u finalu mogao da se sastane Novakom,pre toga je bio u četvrtini Marija i polovini Federera.Tako da je šteta što je ispao. Link to comment
Arkadija Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 Jel prenosi idu samo na Eurosportu? Link to comment
Recommended Posts