Jump to content
IGNORED

US Open 2012 p-b-p


Ros

Recommended Posts

 • Replies 638
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • bergasa19

  82

 • Garnirung

  55

 • freakns

  48

 • dùda

  35

Nole se ne zajebava
Nole lici na sebe od prosle godine.
Ovo mišljenje se već provlačilo tokom turnira u Torontu i Sinsiju,ali meni nije izgledalo tako,i pokazalo se da sam bio u pravu kada je izašao na megdan Fedu.E sada mi izgleda tako.Inače mislio sam da je protivnik prosto pacer pa današnji meč ništa ne znači u pogledu forme.Ali oval lik je već mučio favorite Nadalu uzeo jednom set na šljaci.Nole je isto počistio sa terena Lorencija kad je osvojio poslednji grand slam. biće valjda malo History Repeating-a
Link to comment
Nole se ne zajebava
Nole lici na sebe od prosle godine. Ko ce saopstiti Friku da je ispala Karolinica :unsure:
U prvom kolu slema gde se igra do tri i gde ima dosta fore da se vadi ako krene po zlu, gde zna da je bolji...Realno, ovo ništa ne znači.
Link to comment

djokovicu ovi sljaka top-spin igraci bas leze na betonu. najinteresantnije je bilo videti sta je djokovic isprobavao u ovom mecu. prvi set je bio backhand slice set, drugi set je bio standardni :fantom:, a treci je bio mreza. znam da se ovde backhand slice uzima kao simbol slabosti djokovica, ali ovo sto je danas igrao nije bio nadal odbrambeni slice iz meceva sa djokovicem 2011, vec dubok, prodoran udarac. danas se u prvom setu videlo da se djokovic uvezbava, jer je imao serije ovakvih udaraca na lopte koje dovoljno odskacu i za koje ima dovoljno vremena da se namesti na dvorucni. povezano sa uvezbavanjem mreze, izgleda da se djokovic sprema da poboljsa i ucesta napade sa izlaskom na mrezu. to bi mu bilo vrlo korisno i sad i u kasnijoj karijeri, kad ne bude imao snage da se juri po terenu. slicno kao sto je federer poceo da izlazi 'pod stare dane'.

Link to comment

kakav debakl favorita u muskom dublu, pored zikija i ljodre ispali mirnji i nestor, oba para od anonimnih amerikanaca dok su firstenberg i matkovski ispali isto od amerikanaca al sam za jednog barem cuo :)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...