Feindouno Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Imao je 4:3 i servis u drugom setu, i popusio. Idiot.U prvom je negdje na 4-3 propustio 2 BP na drugi servis isto, u drugom sjebao 3 brejka, degencina najobicnija.
sancho Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 ferer igra kretenski a ipak ga dobija, frustrirajuce. Ako mu nakon svega uzme i ovaj set Gaske ce se raspasti psihicki u trecem
Jean-Luc Picard Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Dajte neki GS organizujte na brzinu na Tari, valjda će tako pasti kiša i ugasiti one požare <_<
James Marshall Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ova Bartoli mi je stvarno jedna od misterija tenisa. Nema je nema, onda tako bljesne s nekim finalom GS. Žao mi je Kvitove, drago mi je da Vika gura dobro, volio bih da se Maša isčupa (kiša, prekid) a generalno ovaj gornji dio žrijeba je mnogo uzbudljiviji, dole sem Anči ne vidim razlog za praćenje Sereninog silovanja svih ostalih teniserki, a ove Talijanke su mi generalno dosadne.
General Ripper Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 (edited) Tipsa za sada ovo vrhunski odradjuje.5:2 za njega Edited September 5, 2012 by General Ripper
freakns Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 napisah vec, samo na pogresnoj temi. do 21h verovatno nista od tenisa
Recommended Posts