Jump to content

Featured Replies

On 14. 8. 2012. at 22:02, Hamlet Strašni said:
gugl je cudoerotic thriller queen pretraga daje je kao prvi hit
gugl maj es, dao ti odgovor iz glave.sime, ma meni sinonim za dobru sisu rozanino vime.
  • Replies 249
  • Views 23.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On 14. 8. 2012. at 21:36, cartman said:
Kad smo kod lokalnih hitova pored svega nabrojanog ja se setio i glumice ciji su filmovi verovatno samo u video klubu u Niskoj Banji (gde sam kao klinac provodio leta) morali da se rezervisu po nedelju dana unapred :)
Moje drugarice i ja smo, kao prave tinejdz kretenke iz tog perioda, obozavale neka totalna sranja od filmova, izmedju ostalog i ovaj sa Petsikom. Jedna dodje do primerka iz video kluba, gledamo ga nas pet. A samo kad se setim ludila zvanog Top Gun, pa Dirty Dancing, pa posle, Indecent Proposal... :isuse: Sada sam dobro, ne vucem nikakve traume, thanks for asking :DInace, meni se ceo taj 80s vhs shmek chizeraj jako svidja, i vidim da se ponovo ozivljavaju stari snimci sa kaseta u vidu spotova nove elektronske (cesto analogne) muzike:http://www.youtube.com/watch?v=ECp_O_rRH5Q
  On 14. 8. 2012. at 22:01, ToniAdams said:
pa jebemu, daj radnju bar 1 filmasenon tvid? opako mjesiste
edit: a, jasno, mislis da sam editovo posto sam video tvoj post.ne, ne.

Edited by ToniAdams

On 14. 8. 2012. at 22:04, Sunny Side Up said:
Moje drugarice i ja smo, kao prave tinejdz kretenke iz tog perioda, obozavale neka totalna sranja od filmova, izmedju ostalog i ovaj sa Petsikom. Jedna dodje do primerka iz video kluba, gledamo ga nas pet. A samo kad se setim ludila zvanog Top Gun, pa Dirty Dancing, pa posle, Indecent Proposal... :isuse:
Prati fabulu radnje, upravo sam nahvalio to što si ti sad popljuvala <_<
  On 14. 8. 2012. at 22:07, ToniAdams said:
edit: a, jasno, mislis da sam napisao posto sam video tvoj post.ne, ne.
Svaka cast.
  On 14. 8. 2012. at 22:04, ToniAdams said:
sime, ma meni sinonim za dobru sisu rozanino vime.
Dobra je Rosana, ali Patricia u True Romance je objasnila. Sestre moje mladosti.

Edited by pacey defender

bila zajebana, onako, matorka al prilicno fit i zilava.dobre scene borenja, jos bolje hrvanja.

On 14. 8. 2012. at 22:04, ToniAdams said:
gugl maj es, dao ti odgovor iz glave.sime, ma meni sinonim za dobru sisu rozanino vime.
Meni Patriša uvek bila slađa. I realno, lepša je.Ko se seća ovog? A ovog?Oba vidoje hitovi. Potonji sam isto gledao sigurno 7-8 puta, opet courtesy of TV Nais. Sladak film, još slađa Rozana.Edit: Nemam pojma ko je ta vaša Šenon, a blagim pregledom Imdb-a, zaključjem da nisam gledao ništa od njenih filmova. Možda sam ipak izbegavao najgori treš?

Edited by Syme

On 14. 8. 2012. at 22:08, Syme said:
Prati fabulu radnje, upravo sam nahvalio to što si ti sad popljuvala <_<
Ma cepa i mene nostalgija i dalje, ne brini :D

ja se secam prvog filma koji sam uzeo iz prvog video kluba u borci - Zodijak. bio je to film UHF, parodija neka, moram ga naci da ga odgledam ponovo, tada mi je bio urnebesaniz video kluba sam uzimao iskljucio komedije, malo akcije i sve filmove gde se vozio skejt.uvek sam uzimo 3 kasete odjednom jer onda dobijes jednu dzaba.sada sam se setio i daljinskog upravljaca mog video rekordera(sharp), covece meni je to tad bio ko svemirski brod. moracu da ga nadjem i provedem jedno setno vece sa njim evocirajuci uspomene kad sam ja bio klinac a on svemirac

Edited by sherman

volo sam ja vikend kod barnijaevo je senon, nesto kao zenska verzija majkl parea240px-Shannon_Tweed.jpg

On 14. 8. 2012. at 22:16, sherman said:
ja se secam prvog filma koji sam uzeo iz prvog video kluba u borci - Zodijak. bio je to film UHF, parodija neka, moram ga naci da ga odgledam ponovo, tada mi je bio urnebesaniz video kluba sam uzimao iskljucio komedije, malo akcije i sve filmove gde se vozio skejt.uvek sam uzimo 3 kasete odjednom jer onda dobijes jednu dzaba.sada sam se setio i daljinskog upravljaca mog video rekordera(sharp), covece meni je to tad bio ko svemirski brod. moracu da ga nadjem i provedem jedno setno vece sa njim evocirajuci uspomene kad sam ja bio klinac a on svemirac
Pa to je Weird Al Jankovic! Naš čovek u belom svetu!Sećam se one fore Conan the Librarian!

Edited by Syme

uhf fantastican film, jedan od boljih