Jump to content
IGNORED

Video Klubovi

steins

Recommended Posts

Posted (edited)

Moj koom & ja znamo naizust Aliens, uključujući i očajno pogrešan prevod u nekim scenama ("Wierzbowski!" = "Gde je Baski?!!" :lol: ), i dan danas, posle skoro 30 godina, kad se vidimo "ćušnemo" se rukama (pokret izveden iz jedne scene u kantini iz tog filma, Frost vs.Spunkmeyer),

Edited by ion
  • Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Turnbull

60

• ToniAdams

33

• steins

20

• ion

10

Posted (edited)
Ispravljeno!
Khm.
Još jedan hit, ali ovaj put ipak ne samo lokalni, bar tako kaže vikipedija. Mene ipak neodoljivo podseća na one danetm.Sećam se da me je užasno nervirala ta kretenska idealizacija yuppie ideologije, gde mladog metalca na kraju ošišaju, okupaju, nađu mu devojku, i uopšte naprave od njega produktivnog člana društva. Bljak!
Edit: Inače, sad kad razmislim, film je zapravo kapitalistička bajka čiji je cilj da ubedi roditelje da će njihova praznoglava i nedgovarna dečica momentalno da se preobraze u male privrednike, preduzetnike, itd, istog trenutka kad pandrkne nanny (state). Tough love. Edited by Syme
Posted (edited)

aaaaaaaaaaaa! necu da se igram! a bila sam sigurna sa sam sve linkove otvorila.od sada pravilo, uz link i slika! :mad:edit: reply na edit: upravo! freedom & responsibility :D

Edited by Quince
Posted (edited)

Ma ređaj samo.Potrefićeš i nešto što su drugi preskočili :)Edit:

Edit: Inače, sad kad razmislim, film je zapravo kapitalistička bajka čiji je cilj da ubedi roditelje da će njihova praznoglava i nedgovarna dečica momentalno da se preobraze u male privrednike, preduzetnike, itd, istog trenutka kad pandrkne nanny (state). Tough love.
Ha, tu sam prvi put video Molderadaviddcrop.jpg Edited by ion
Posted

pa vi ste bas zaredjali, postaje sve teze, moram priznati :)

Posted (edited)
:mad:edit: reply na edit: upravo! freedom & responsibility :D
Pa da, the Bush years.A tu je negde i Working Girl, ne li je? Sve se može kad se hoće. Trud se isplati. Na svaku pokvarenu šeficu dođe jedan pošteni kapitalista spreman da ceni pravu predanost i kreativnost, itd, a Harison Forda da ne pominjemo.Super film, inače. Edited by Syme
Posted
kakva je ovo filmcina bila
Vjerovao ili ne, jedva ga se sećam.Inače, sad se setih, za mene su Amazing Stories bile potpuno VHS fenomen. U mom klubu su ih pakovlai po 3-4 na kasetu. Kako sam ih obožavao!
Posted

pih, onda garant ne znas ni levijatana i dip star siks.a hiden?

Posted

ja bih sad opet gledala 'don't tell mom..'.

Posted (edited)
Hidden je legendaran!!! Ali zaista, skroz genijalan film.A sećam se i ovih podmorskih. Oba su bila super.Edit: Još malo o Hiddenu. Tačno se sećam kad sam ga prvi put gledao, ne znajući o kom je žanru reč. Mislio sam isprva da je neka akcija kad izrešetaju onaj auto. A onda, u bonici, kad ovaj ustane i izađe mu ona živuljka iz usta! Wow! Edited by Syme
Posted

gleam sad kolko imaju bulja ocenu na imbd.a uopste nisu losi.ok, nikad to nije realno bilo relevantno.

Posted
Edit: Inače, sad kad razmislim, film je zapravo kapitalistička bajka čiji je cilj da ubedi roditelje da će njihova praznoglava i nedgovarna dečica momentalno da se preobraze u male privrednike, preduzetnike, itd, istog trenutka kad pandrkne nanny (state). Tough love.
Kristina Eplgejt u tom filmu je nesto najjebozovnije sto sam video Plava kosa, siske, nosic,... savrsenstvo. Ne mogu da vam opisem sok koji sam doziveo kada sam je x godina kasnije (sa dolaskom neta) proguglao i video na sta lici. Sintija takodje nije bila losa. Inace, ovo mi je bio jedan od omiljenih filmova. Kod nas preveden kao "Ne tupi, Frede"A jel se seca neko workprint kopija koje su se pojavile u drugoj polovini 90ih? U Space Jam-u su basket igrali ljudi u zelenim kostimima, dok su u Men in Black pola scena nije bilo zavrseno :D. I naravno cam-ovi. Dan nezavisnosti, najgori cam ikada. I uopste mi nije smetalo!
Posted (edited)
Levijatan. Uzeo ga istog dana iz kluba kao i Look Who's talking...Edit:Meni od CAM snimaka najgori bio Sudija Dred sa Staloneom. Iovako mu je brada...specifična, još kada je kamera snimala platno odozdo iz 1.reda.... :lol: Edited by ion