Jump to content
IGNORED

Zaglupljivanje nacije

Eraserhead

Recommended Posts

Posted
Sta je kultna Odiseja 2000?
Pa prvi deo kultne trilogije Odiseja 2000., 2001., i 2010. Pi bre nista ne znas :D
  • 2 weeks later...
Posted

A, Ivona je old skul frik, potaž od svih mogućih teorija zavere, kako američkih, tako i domaćih. Dotakla je baš svaku x-fajls temu, od GMO do Rotšildovih. Visoko preporučeno za čitanje, ako ste pod dejstvom opijata naročito.

Posted

Ja sam svojevremeno sve to pročitao. :lolol:Savetujem svima! :thumbsup:

Posted
Saznacete o zvezdanom poreklu Srba-reptiloida,
godzilla60s.jpg
Posted (edited)
edit: Evo brzi search na guglu daje ovaj linkhttp://www.nature.co...s060515-14.html
A Melbourne university has emptied the top floors of one of its buildings after a spate of brain-tumour cases were reported during the past month. Most affected staff worked on the top floor, raising fears that cell-phone masts on top of the building are responsible. But experts say it is far more likely to be an unfortunate coincidence.
Imali su epidemiju tumora mozga u zgradi na čiji krov je stavljena antena mobilne telefonije. Naravno, moguće je da je u pitanju i koincidencija. Edited by Evi_
Posted

I ja znam mnoge inženjere, lekare, koji...U svakom slučaju, čini mi se da si promašila topik.

Posted

Pa nije valjda isto jedna antena na zgradi prekoputa i čitava trafo-stanica u stanu :)

Posted
I ja znam mnoge inženjere, lekare, koji...U svakom slučaju, čini mi se da si promašila topik.
Poenta je ukratko da ne možeš da ismevaš glupi narod za to što su iskazali zabrinutost zbog nečega za šta i u naučnom svetu postoje nedoumice. Ako u Melburnu, Australija, prazne institut za tehnologiju zbog antene za mobilni na krovu, kako može da bude za zgražavanje to što neki prosečni Srbi imaju problem sa istim.
Pa nije valjda isto jedna antena na zgradi prekoputa i čitava trafo-stanica u stanu :)
Stvarno ne znam. Zvanično je i jedno i drugo ok, dok se eventualno ne dokaže suprotno.
Posted

Naravno, objasnjenje roditelja je potpuno naucno.U OŠ „Vasa Pelagić“ u Kotežu, u koju ide i moje dete, postavljena je antena mobilne telefonije. Sviroditelji su u šoku, jer su zabrinuti za zdravlje i bezbednost svoje dece. Zamislite, ta antena se nalazi na samo dva metra od učionica u potkrovlju zgrade, zrači i može da izazove rak. Laž je da ne zrači jer, kad se vrše merenja, smanji se snaga predajnika i na taj način se prikazuju lažni rezultati merenja.Ovo je za Kurir izjavio Miroslav Janković, čije dete pohađa školu u Kotežu. Naime, roditelji su veoma zabrinuti jer misle da je antena štetna i da može da izazove rak.

Posted

Zgražavanje je podjednako i za Australiju i za Srbiju.

Posted
Naravno, objasnjenje roditelja je potpuno naucno.U OŠ „Vasa Pelagić“ u Kotežu, u koju ide i moje dete, postavljena je antena mobilne telefonije. Sviroditelji su u šoku, jer su zabrinuti za zdravlje i bezbednost svoje dece. Zamislite, ta antena se nalazi na samo dva metra od učionica u potkrovlju zgrade, zrači i može da izazove rak. Laž je da ne zrači jer, kad se vrše merenja, smanji se snaga predajnika i na taj način se prikazuju lažni rezultati merenja.Ovo je za Kurir izjavio Miroslav Janković, čije dete pohađa školu u Kotežu. Naime, roditelji su veoma zabrinuti jer misle da je antena štetna i da može da izazove rak.
Antena svakako zrači, čim radi. Koliko shvatam postoji neka granica zračenja, ispod čega je prihvatljivo, a preko toga ne? I sad ovaj roditelj smatra da antena zrači preko te granice, a da se ta vrednost smanjuje i prikazuje kao prihvatljiva? Ne vidim šta je nenaučno u načinu na koji je teorija iznesena, koliko se ja razumem u tehniku, a ne razumem se mnogo, meni zvuči kao da je rečenica formalno korektna.E sad druga je stvar da li za nenaučno smatraš to da su roditelji uopšte podlegli teoriji zavere da neko falšira rezultate merenja?