Prospero Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 U komentarima sam predlozio da se svi okupimo u centru Barajeva u nedelju, ali Vatikanske Novosti taj komentar cenzurisu :rant:Izeli ih narkomani!!! Jebo ih Novak Norvil!!! jel ovo:fica 25. avgust 2012. 00:32 #2117446 Ljudi, gde je taj HAARP? Hajde svi da se skupimo u centru Barajeva u nedelju i da trazimo da se to skloni. To nece samo otici. Ako budemo sedeli skrstenih ruku, pomrecemoocenjen si kao antihaarp aktivista
Šumejker-Levi 9 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Zašto Srbi (a i ostali ljudi) vole da veruju u teorije zavere:- One nas čine nekim bitnim faktorom u svemu. Eeeej, Sotona je sjebao ceo svet, samo smo mi na putu i zato hoće da nas unište. Zar ne biste i vi voleli da budete deo odabrane ekipe?- Mozak je po prirodi lenj, te mu je ponekad lako da uzme bilo kakav pompezni odgovor, nego nešto neodređeno. Nije Sloba zaratio sa ovima jer je bilo pičvajza po Kosovu (uključujući hiljadu jedan faktor). Daleko prostije je reći - zato što nije hteo da instalira HAARP/hteo je da izbaci dolar iz svetske upotrebe i sl, pa mu se najebaše mile majke. Ponovo - deo smo odabrane i opasne ekipe.- Teorije zavere čine da se prosti i nenačitani ljudi osećaju pametno. A kuriri, pravde i ostali im prilično pomažu u tome. Naravno, taj isti kurir i pravda neće reći po kom naučnom principu radi, nego će citirati izjave Marjana Rističevića i Maje Nikolić (koji su inače doktori nauka), te će oni baljezgati kako su se čudno osećali u onoj seljačkoj verziji velikog brata. Ne bi mi Srbi bili loši, to nas Ameri napravili.Ono što je žalosno u svemu tome jeste da smo mi siromašna država, malo tržište, da smo izgubili gomile ratova i samopouzdanja, vere i ljudstva (pogotovu kvalitetnnog ljudstva - što u ratovima, što selidbama), te smo ostali ovakvi prosečni, prljavi. Lakše je reći da najveća svetska sila hoće da nas porobi pa da zato nemamo PayPal. Naravno, niko neće upreti prstom u lokalne zvaničnike i reći da se uvoznicima ne isplati to, te da mora ispitati korelacije najvećeg srpskog taloga.Jer, ukoliko optužiš srpski establišment za gomile sranja u državi, time upireš prstom u sebe. A gomile ljudi će, iako mrze Miškovića, biti delom ponosni što je "neko naš najbogatiji na Balkanu/Jugoističnoj Evropi".
Đipalo Junuz Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 U komentarima sam predlozio da se svi okupimo u centru Barajeva u nedelju, ali Vatikanske Novosti taj komentar cenzurisu :rant:Izeli ih narkomani!!! Jebo ih Novak Norvil!!! Meni se crkva pored pijace učinila kao mnogo zgodnije i logičnije mesto za okupljanje -_- i odmah mi pustilo komentar
ficfiric Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (edited) Kompromis: Setnja od centra do crkve na moleban. Jos kad bi se primile i neke zenskinje da protestuju bez bruseva :naughty:Edit: Ali, kakvih kraljeva ima...Vest pocinje sa - Vatrogasci u Međem doluA komentar sa 37 pluseva glasi - Ja mislim da je to namerno uradjeno kao na Halkidikju pre 4 godine da bi mafijasi i politicari jeftino kupili zemlju i kasnije tu napravili svoje vile. Ubedjen sam 150% u toZnaci, mafijasi i politicari obaraju cene placeva da bi zidali vile u Medjem dolu Edited August 25, 2012 by ficfiric
Turnbull Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Sto se pomracenja sunca tice, koliko se secam, price o "cudnim stvarima na nebu" su pocele jos u vreme bombardovanja. Secam da su na TV-u pricali kako "amerikanci upravljaju nasom klimom" obezbedjujuci na taj nacin "neuobicajeno duge periode vedrog vremena" sto im olaksava posao oko bombardovanja. Naravno, i zemljotres je bio posledica tog njihovog prckanja po klimi.Po zavrsetku bombardovanja bilo je dosta kise sa "cudnim grmljavinama" sto je, jelte, jos jedan rezultat "igranja sa prirodom".Dosta ljudi je tada poverovalo u to da amerikanci upravljaju klimom. Cesto se moglo cuti da je vreme cudno - mnogo sunca u prolece, mnogo kise u leto uz "stalnu grmljavinu", + jos i zemljotres...Ne verujem u zaveru, pomracenje sunca je samo nastavak te lude price. Secam se da sam slusajuci te price, tada stalno ponavljao - Jbt, ako smo mi ovoliko popucali od ovo malo bombardovanja, sta li je onda sa Sarajlijama, o cemu li ti ljudi pricaju?U komentarima sam predlozio da se svi okupimo u centru Barajeva u nedelju, ali Vatikanske Novosti taj komentar cenzurisu :rant:Izeli ih narkomani!!! Jebo ih Novak Norvil!!! Tačno, sećam se drugara iz vojske, kako čita tekst o HAARP-u u famoznom Politikonom Magazinu (da, da, onom sa savetima za zimnicu) i komentariše - sad smo najebali!
Далибор Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 naranca 24. avgust 2012. 14:17 #2116757 Kako to da na Kosovu nema pozara?:D
ficfiric Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Tačno, sećam se drugara iz vojske, kako čita tekst o HAARP-u u famoznom Politikonom Magazinu (da, da, onom sa savetima za zimnicu) i komentariše - sad smo najebali!U to vreme sam prvi put i cuo za HAARP. Przila je Politika sa tom temom i pre pomracenja.ocenjen si kao antihaarp aktivista I izbrisan :fantom:Svi pozivi na antiHAARP protest su izbrisani. Zanimljivo?! NATO jeste 1999. koristio hemijske agense za razbijanje oblaka. Oni jesu uticali na "cudne" grmljavine za vreme i neposredno posle bombardovanje. To su cinjenice. ??? Nemam blage veze o tome. A nisam primecivao nikakve "cudne" grmljavine
Roger Sanchez Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 (subota, 25. avg 2012, 21:47) anonymous [neregistrovani] Ko znaStvarno mislite da je Milosevic naredio ubistvo Stambolica?Tu su se odigrale igre za koje cemo mi saznati tek kroz 40....50 godina...
fragand Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 od pocetka 90-tih do pre 3 godine imao sam neke vockicete 99 su rodile k'o ludepsovao sam i slobu i nato dok sam ih dva puta prevukao preko ledjadobro rodilosta ti je hemija americka
bergasa19 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 A to sto je veceras mesec crven je kao slucajno <_<
jolanda.kirschner Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Naravno da nije, crveni se od stida i ne moze da veruje koliko ljudi mogu ici u glupostima.
kapetanm Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 To je i zamišljeno da svi misle da je reč o glupostima
Time Crisis Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 A to sto je veceras mesec crven je kao slucajno <_<Umro je Nil Armstrong :(
Recommended Posts