Weenie Pooh Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Sine, ako ne središ sobu, tata će se dezintegrisati a Maoisti će pobediti.
mlatko Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 "Ne dajte se zavesti i upasti u zamku slabica: Individualnost je vasa religija jer social cotracts makes you weak. Bez kompromisa."
MilenaS Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Tragi pa onda komično, mi je da je neko fasciniran ovim pseudointelektualcem. Što je najgore Pewdiepie kaže da je ona zapravo napisao SelfHelp book,
James Marshall Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Ja bih za linkovanje PewDiePie dijelio banove. Kao i za neslaganje zamjenica i glagola u rodu.
MilenaS Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 4 hours ago, James Marshall said: Ja bih za linkovanje PewDiePie dijelio banove. Kao i za neslaganje zamjenica i glagola u rodu. najlepši i najbolji čovek na Jutjubuuu. Samo ovo za ovog fašistu i isčudžavanje mi je totalno razoča.... ma sranje.
teacher Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 bolje 1000 hitlera nego neko ko se naziva pewdiepie
Weenie Pooh Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 You're being sexist against Swedish people.
Indy Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Neću vam lako oprostiti što ste me upoznali sa postojanjem pew... kakoveć.
jms_uk Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 On 07/02/2018 at 10:12 AM, adam said: osim, naravno, razgovora za posao, kao sto je indy rekao. mada - ovde cesce pitaju koliku platu ocekujes nego kolika ti je plata kod trenutnog/prethodnog poslodavca. cak i tu je nategnuto. Samo sto nema bas laganja, jer ce novi poslodavac da vidi iz tvog P45 kolika ti je bila plata na prethodnom poslu.
MilenaS Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Najlepši, najbolji i najpametniji. Samo eto ne ume nikako da shvati ko je Peterson, i kako je poguban.
Indy Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Hm, ovde bi takvo nešto bilo samo u javnom sektoru. U privatnim firmama zaista ne moraš da kažeš kolika ti je trenutna (bivša) plata, a ni poslodavci to ne mogu da tačno znaju (ako nije javni sektor). Npr: http://www.executivestyle.com.au/what-should-you-say-if-youre-asked-your-current-salary-gvnwat
adam Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 7 minutes ago, jms_uk said: Samo sto nema bas laganja, jer ce novi poslodavac da vidi iz tvog P45 kolika ti je bila plata na prethodnom poslu. ima ponekad ako je osoba bas drcna. p45 nosis u hr kad vec dobijes posao a tad su male sanse da ce neko reagovati - ako uopste primete.
Recommended Posts