Jump to content
IGNORED

rodna ravnopravnost

gagorder

Recommended Posts

Posted

Sine, ako ne središ sobu, tata će se dezintegrisati a Maoisti će pobediti.

Posted

"Ne dajte se zavesti i upasti u zamku slabica: Individualnost je vasa religija jer social cotracts makes you weak. Bez kompromisa."

Posted

Tragi pa onda komično, mi je da je neko fasciniran ovim pseudointelektualcem. 

Što je najgore Pewdiepie kaže da je ona zapravo napisao SelfHelp book, 

Posted

Ja bih za linkovanje PewDiePie dijelio banove. Kao i za neslaganje zamjenica i glagola u rodu.

Posted
4 hours ago, James Marshall said:

Ja bih za linkovanje PewDiePie dijelio banove. Kao i za neslaganje zamjenica i glagola u rodu.

najlepši i najbolji čovek na Jutjubuuu.

Samo ovo za ovog fašistu i isčudžavanje mi je totalno razoča.... ma sranje.

Posted

bolje 1000 hitlera nego neko ko se naziva pewdiepie

Posted

You're being sexist against Swedish people.

Posted

Neću vam lako oprostiti što ste me upoznali sa postojanjem pew... kakoveć.:39_angry:

Posted
On 07/02/2018 at 10:12 AM, adam said:

osim, naravno, razgovora za posao, kao sto je indy rekao. mada - ovde cesce pitaju koliku platu ocekujes nego kolika ti je plata kod trenutnog/prethodnog poslodavca. cak i tu je nategnuto. 

Samo sto nema bas laganja, jer ce novi poslodavac da vidi iz tvog P45 kolika ti je bila plata na prethodnom poslu.

Posted

413b38a45a78dcb6fba2badd2b699e14.png Najlepši, najbolji i najpametniji. Samo eto ne ume nikako da shvati ko je Peterson, i kako je poguban.

Posted
7 minutes ago, jms_uk said:

Samo sto nema bas laganja, jer ce novi poslodavac da vidi iz tvog P45 kolika ti je bila plata na prethodnom poslu.

ima ponekad ako je osoba bas drcna. p45 nosis u hr kad vec dobijes posao a tad su male sanse da ce neko reagovati - ako uopste primete.