Indy Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 indi, ja ti verujem! Ovde jedino Shanu malo treba neverovati... ne kažem da je koristio usluge prijateljica noći (cenim da nije), ali je npr. kao i svako od nas, čak i koji ne zalazimo na desanku, koristio usluge pr0n-a. A to takođe rade neke takve "nemoralne" mlade dame, od kojih sigurno ima nemali broj studentkinja. Pa i ona slavna Stoya, sudeći po tome šta i kako piše, mogla bi lako da bude uspešna studentkinja, pa što ne... dobaci i do PhD-a.
wall Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 a ni zgodni mladi momci verovatno ne bi odbijali ovakve varijante kad dobrostojece sredovecne zenske ne bi radije investirale u prada cipele. i onda pricamo o ravnopravnosti..Zaključak, dobrostojeće sredovečne ženske jeftinije dolaze do nektara mladosti no dobrostojeći sredovečni muškarci. -_-I onda pričamo o ravnopravnosti.
Leia Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Zaključak, dobrostojeće sredovečne ženske jeftinije dolaze do nektara mladosti no dobrostojeći sredovečni muškarci. -_- I onda pričamo o ravnopravnosti. cuj jeftinije, prakticno zadzabe.. nepravda! :D
MancMellow Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) ne znam o cemu se ovde pise. dok postoji "potraznja" postojace i "ponuda". resenje za ovu konkretnu stvar je - besplatno ili znaaatno jeftinije obrazovanje.(1) (1) (Indy:163) Edited February 7, 2015 by MancMellow
Indy Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Da izvineš Mance, to sam od reči do reči napisao pre par strana...
MancMellow Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) e jbg :D Ispravio ^_^ Edited February 7, 2015 by MancMellow
Indy Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Btw. da pojasnim samo nešto (što je takođe čini mi se pomenuto) - prodaja visokoškolskog obrazovanja u Australiji strancima je često samo "front" (tj. maska) za PR vizu. O tome se dosta radi i u ovom slučaju, barem kada je Aus u pitanju.
MancMellow Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) dobro, to je vec klasican kriminal Zapravo, kao i generalno sa prostitucijom, nemam preteran problem ni sa pruzaocem ni sa korisnikom usluga, nego sa tzv. posrednicima, jer se tu obicno krije najgori sljam Edited February 7, 2015 by MancMellow
Indy Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) dobro, to je vec klasican kriminal Ovde su bukvalno kreirali praktično nepostojeće "koledže" (diplome za kuvanje, i slično) samo s ciljem da dovuku Indijce i ostale da im uzmu po 30k dolara godišnje na ime studiranja (na kraju čega ih čeka permanentna viza). Sad je država malo krenula da to čisti, ali ima još uvek jako puno muljanja. Edited February 7, 2015 by Indy
Leia Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 resenje za ovu konkretnu stvar je - ) ustajte vi zemaljsko roooblje... oh, wait! :D
MancMellow Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 ne, nije to. imas primere liberalnih partija koje su to zagovarale.
Indy Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 ne, nije to. imas primere liberalnih partija koje su to zagovarale. Labor u Australiji je uveo besplatno obrazovanje sedamdesetih, o čemu je divno govorila Cate Blanchett nedavno. (100 hiljada wubova na njen račun)
MancMellow Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Labor u Australiji je uveo besplatno obrazovanje sedamdesetih, o čemu je divno govorila Cate Blanchett nedavno. (100 hiljada wubova na njen račun) vazda :D
morgana Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 (edited) ako je tema cijena obrazovanja, ok, ali izdvajati kao posebnu temu buduce visokoobrazovane sponzoruse i prostitutke je tragikomicno. jel posebna tragedija sto im pare trebaju da bi se skolovale a ne iskljucivo da bi kupovale guci i pradu i imale para za splavove ? mislim, nije, sve je to isto, ako je njima ok i meni je ok. ne treba iz ovog ugla gledajuci biti mek prema obrazovanju. ovakvih klinki bi bilo i u drugim uslovima. Edited February 7, 2015 by morgana
Indy Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Cene upisnina su ovde praktično ropstvo za strane studente. Neko to izgura uspešno u ulozi roba, a drugi hoće malo i da živi...
Recommended Posts