Leia Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 :D pa jasno mi je sve, samo konstatujem uloge u igri. trzista su se prosirila i ponuda na njima, moraju se hvatati kupci na "visak vrednosti" koje posedovanje necega nosi. pa to je uvek i bilo tako, ili zapravo tvrdis da je odeca do skoro imala strogo utilitanu ulogu :D danas kad je jeftina cool (da je tako nazovemo) odeca dostupna maltene svakom, nasli se debeli da se bune sto se ne pravi i za njih. pa sta da vam kazem, smrsajte! :D
Takeshi Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 (edited) ne mogu, kada nasmejane i mrsave osobe po reklamama veselo grickaju slatkise. ^_^ al' da se vratim na temu. kanadjanka promovise gender neutral garderobu. (ovde ide napomena o smisljanju trikova za prodaju ^_^) Edited January 24, 2015 by Takeshi
bigvlada Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 (edited) A ko tebi brani da promovises svoje estetske ideale? Pun je internet fat chicks koje ponosno izlazu svoje dimenzije mojim bolnim ocima pa se nikom ne zalim naravno, odgovornost i prioritet modnih kuca je prosvetljivanje naroda o zdravoj ishrani, a ne profit od prodaje garderobe nije stvar u tome da modni fasisti ne vole debele, nego sto vecina prosecnog sveta stremi da bude cool a u tu sliku se debeli po vecinskom misljenju (jebiga) ne uklapaju. sto ne znaci da nece i oni doci na red, evo na primer ove hipsterske brade meni izgledaju mnogo gore i od umerenog viska kilograma - pa su hit. prosto, moda nikad nije bila demokraticnija nego danas, i smesno mi je i pomisliti da u vreme kad blogeri kreiraju trendove neko smatra da postoji neka centralna modna svetska vlada u senci koja hipnotise mase i promovise ovo ili ono Pre više vekova ideal lepote su bile debeljuce, tj- žene sa salcetom i podvaljcima, kao što možemo da vidimo na slikama starih majstora. :) Ima i danas kultura gde se debljina smatra statusnim simbolom bogatstva. Problem nastaje kada neko svoje lične preferencije krene da projektuje na celokupnu populaciju kao što imamo slučaj na forumu (Mustang - kalifornijski surferi). Edited January 26, 2015 by bigvlada
Leia Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Pre više vekova ideal lepote su bile debeljuce, tj- žene sa salcetom i podvaljcima, kao što možemo da vidimo na slikama starih majstora. :) Ima i danas kultura gde se debljina smatra statusnim simbolom bogatstva. Problem nastaje kada neko svoje lične preferencije krene da projektuje na celokupnu populaciju kao što imamo slučaj na forumu (Mustang - kalifornijski surferi). ma da, silan je to problem. takoreci ustav te obavezuje da prihvatis tudje licne preferencije
Leia Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 ajde razradi, pitam te kao estetu. bih ja, al ne da vlast!
Leia Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 komotno, znam ja zasto pitam, nije trol. pa znam i ja zasto ne odgovaram :D kakve veze ima moja licna preferencija tipa zenske lepote sa temom o rodnoj ravnopravnosti?
Leia Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 pa vidis da ne znas. ok, nema veze. sta bre ne znam? :D ajd sto ja mislim da je moj ukus najbolji i da bi svet bio mnogo bolje mesto kad bi i ostali to shvatili, al u cemu je tvoj koncept u celoj prici? sad moras reci ili cu te riportovati hamletu hihihi
Hamlet Strašni Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 ako nisam shvatio zbog čega je pitanje relevantno za diskusiju, primite moje izvinjenje i nastavite. zaličilo mi je na oftopik ćaskanje
Recommended Posts