January 24, 201510 yr :D pa jasno mi je sve, samo konstatujem uloge u igri. trzista su se prosirila i ponuda na njima, moraju se hvatati kupci na "visak vrednosti" koje posedovanje necega nosi. pa to je uvek i bilo tako, ili zapravo tvrdis da je odeca do skoro imala strogo utilitanu ulogu :D danas kad je jeftina cool (da je tako nazovemo) odeca dostupna maltene svakom, nasli se debeli da se bune sto se ne pravi i za njih. pa sta da vam kazem, smrsajte! :D
January 24, 201510 yr ne mogu, kada nasmejane i mrsave osobe po reklamama veselo grickaju slatkise. ^_^ al' da se vratim na temu. kanadjanka promovise gender neutral garderobu. (ovde ide napomena o smisljanju trikova za prodaju ^_^) Edited January 24, 201510 yr by Takeshi
January 26, 201510 yr A ko tebi brani da promovises svoje estetske ideale? Pun je internet fat chicks koje ponosno izlazu svoje dimenzije mojim bolnim ocima pa se nikom ne zalim naravno, odgovornost i prioritet modnih kuca je prosvetljivanje naroda o zdravoj ishrani, a ne profit od prodaje garderobe nije stvar u tome da modni fasisti ne vole debele, nego sto vecina prosecnog sveta stremi da bude cool a u tu sliku se debeli po vecinskom misljenju (jebiga) ne uklapaju. sto ne znaci da nece i oni doci na red, evo na primer ove hipsterske brade meni izgledaju mnogo gore i od umerenog viska kilograma - pa su hit. prosto, moda nikad nije bila demokraticnija nego danas, i smesno mi je i pomisliti da u vreme kad blogeri kreiraju trendove neko smatra da postoji neka centralna modna svetska vlada u senci koja hipnotise mase i promovise ovo ili ono Pre više vekova ideal lepote su bile debeljuce, tj- žene sa salcetom i podvaljcima, kao što možemo da vidimo na slikama starih majstora. :) Ima i danas kultura gde se debljina smatra statusnim simbolom bogatstva. Problem nastaje kada neko svoje lične preferencije krene da projektuje na celokupnu populaciju kao što imamo slučaj na forumu (Mustang - kalifornijski surferi). Edited January 26, 201510 yr by bigvlada
January 29, 201510 yr Pre više vekova ideal lepote su bile debeljuce, tj- žene sa salcetom i podvaljcima, kao što možemo da vidimo na slikama starih majstora. :) Ima i danas kultura gde se debljina smatra statusnim simbolom bogatstva. Problem nastaje kada neko svoje lične preferencije krene da projektuje na celokupnu populaciju kao što imamo slučaj na forumu (Mustang - kalifornijski surferi). ma da, silan je to problem. takoreci ustav te obavezuje da prihvatis tudje licne preferencije
January 29, 201510 yr komotno, znam ja zasto pitam, nije trol. pa znam i ja zasto ne odgovaram :D kakve veze ima moja licna preferencija tipa zenske lepote sa temom o rodnoj ravnopravnosti?
January 29, 201510 yr pa vidis da ne znas. ok, nema veze. sta bre ne znam? :D ajd sto ja mislim da je moj ukus najbolji i da bi svet bio mnogo bolje mesto kad bi i ostali to shvatili, al u cemu je tvoj koncept u celoj prici? sad moras reci ili cu te riportovati hamletu hihihi
January 29, 201510 yr ako nisam shvatio zbog čega je pitanje relevantno za diskusiju, primite moje izvinjenje i nastavite. zaličilo mi je na oftopik ćaskanje