Aion Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Sokiran sam kako olako prelazite preko onoga sto je ovde stvarno sokantno, a to je promovisanje anoreksije kao estetskog ideala. U tom smislu, revija i jeste prilog rodnoj ravnopravnosti - pred anoreksicnih manekenki, sad imamo takve i manekene.
Leia Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 drugarica ima patku? boles ma jok, oci vrse posao ;)
Leia Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Sokiran sam kako olako prelazite preko onoga sto je ovde stvarno sokantno, a to je promovisanje anoreksije kao estetskog ideala. U tom smislu, revija i jeste prilog rodnoj ravnopravnosti - pred anoreksicnih manekenki, sad imamo takve i manekene. A ko tebi brani da promovises svoje estetske ideale? Pun je internet fat chicks koje ponosno izlazu svoje dimenzije mojim bolnim ocima pa se nikom ne zalim
Aion Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 A ko tebi brani da promovises svoje estetske ideale? Pun je internet fat chicks koje ponosno izlazu svoje dimenzije mojim bolnim ocima pa se nikom ne zalim Na prvo pitanje odgovor je ocigledan - ti mi branis da promovisem svoje estetske ideale. Na ovom forumu postoje ljudi koji bas ne trepe stavove koji se 100% ne poklapaju sa njihovim. Ovo drugo je najobicnija podmetacina - nisam nigde rekao da bi manekeni (i manekenke) trebalo da budu debeli, apsolutno nemam nista protiv mrsavosti. Ovo na slikama nije mrsavost u smislu nemanja masnih naslaga, ovo je izgled koji se dobije kao posledica izgladnjavanja u kombinaciji sa kestremnom fizickom neaktivnoscu.
Leia Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Na prvo pitanje odgovor je ocigledan - ti mi branis da promovisem svoje estetske ideale. Na ovom forumu postoje ljudi koji bas ne trepe stavove koji se 100% ne poklapaju sa njihovim. Ovo drugo je najobicnija podmetacina - nisam nigde rekao da bi manekeni (i manekenke) trebalo da budu debeli, apsolutno nemam nista protiv mrsavosti. Ovo na slikama nije mrsavost u smislu nemanja masnih naslaga, ovo je izgled koji se dobije kao posledica izgladnjavanja u kombinaciji sa kestremnom fizickom neaktivnoscu. ja? :D olrajt, nesto si tu malo prespojio nakrivo, ne znam sta drugo da ti kazem da, na ovoj reviji je bilo i momcica koji deluju izgladnelo, i? jel zabranjeno takve ljude prikazivati u javnosti? zvucis kao da ce sutra ceo svet krenuti za njihovim primerom, ukljucujuci i rupe za penis na haljinama ne mogu da verujem da se ovome pridaje toliki znacaj, najiskrenije
Aion Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Jok, nego cu da pridajem znacaj tome sto su na nekoj modnoj reviji pojavili muskarci kojima se vide pise. Strasno! Izvini sto ne mogu da budem zgrozen tim modnim detaljem.
Takeshi Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 te revije visoke mode su vise kao performans u formi modne revije. sigurno nisu za siroku publiku/konzumente. pa ni izgled manekena nije presudan. odgovornije su velike konfekcijske kuce, pominjali smo ranije npr. h&m i slicne, koje ne zele da prave xxl garderobu, jer ne izgleda cool.
Aion Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Kakve veze sad ima h&m? Pogledaj kako izgledaju njihovi manekeni: http://models.com/Work/hm-hm-underwear-winter-2014
Leia Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Jok, nego cu da pridajem znacaj tome sto su na nekoj modnoj reviji pojavili muskarci kojima se vide pise. Strasno! Izvini sto ne mogu da budem zgrozen tim modnim detaljem. pa jel ti deluje da ja koja se bavim modom pridajem znacaj bilo cemu od toga, posto sam citavu stvar na prethodnim stranicama ovog topika okarakterisala kao ordinarnu glupost :D pa mi eto cudno da neko u ovome vidi neki zacetak kulta anoreksicnih muskaraca uostalom ako si tek sad primetio da se modnim pistama setaju (i) mrsave pubertetlije, kasnis par decenija fyi
Takeshi Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Kakve veze sad ima h&m? Pogledaj kako izgledaju njihovi manekeni: http://models.com/Work/hm-hm-underwear-winter-2014 savrseni atletski manekeni su jos gori izbor za siroku konfekciju, nego anoreksicni za bizarnu reviju. ako cemo po steti koju prave.
ToniAdams Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 te revije visoke mode su vise kao performans u formi modne revije.tesko sranje. sigurno nisu za siroku publiku/konzumente. pa ni izgled manekena nije presudan. odgovornije su velike konfekcijske kuce, pominjali smo ranije npr. h&m i slicne, koje ne zele da prave xxl garderobu, jer ne izgleda cool. +1
Leia Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 odgovornije su velike konfekcijske kuce, pominjali smo ranije npr. h&m i slicne, koje ne zele da prave xxl garderobu, jer ne izgleda cool. naravno, odgovornost i prioritet modnih kuca je prosvetljivanje naroda o zdravoj ishrani, a ne profit od prodaje garderobe nije stvar u tome da modni fasisti ne vole debele, nego sto vecina prosecnog sveta stremi da bude cool a u tu sliku se debeli po vecinskom misljenju (jebiga) ne uklapaju. sto ne znaci da nece i oni doci na red, evo na primer ove hipsterske brade meni izgledaju mnogo gore i od umerenog viska kilograma - pa su hit. prosto, moda nikad nije bila demokraticnija nego danas, i smesno mi je i pomisliti da u vreme kad blogeri kreiraju trendove neko smatra da postoji neka centralna modna svetska vlada u senci koja hipnotise mase i promovise ovo ili ono
Takeshi Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 naravno, odgovornost i prioritet modnih kuca je prosvetljivanje naroda o zdravoj ishrani, a ne profit od prodaje garderobe :D pa jasno mi je sve, samo konstatujem uloge u igri. trzista su se prosirila i ponuda na njima, moraju se hvatati kupci na "visak vrednosti" koje posedovanje necega nosi.
Recommended Posts