Jump to content
IGNORED

rodna ravnopravnost

gagorder

Recommended Posts

Posted

mora i ovde da se obznani da ste dobile podršku   :fantom:

Na današnjoj sednici lokalnog Parlamenta, u diskusiji koja se ticala nedostatka žena na izvršnim funkcijama u subotičkoj Skupštini i u Gradskom veću, Gojko Radić je izjavio kako se slaže da bi trebalo da bude više žena u politici, jer je „lepo to videti“ i kako „svi volimo da se okrenemo za lepom ženom“.

zapamtite:

2UBQiHl.jpg

Posted

tek sad sam povezala da uprkos tome što sam JA ugovorna strana (potpisala ugovor sa predškolskom ustanovom, dala dete u vrtić, što bi se reklo), sve fakture koje su nam do danas stizale glase na ime mog muža. valjda to što umem da se potpišem još uvek ne obara osnovanu pretpostavku da ne mogu da platim. ili, valjda sam ja besposlena, pa idem okolo i zaključujem ugovore, a zna se kod koga je novčanik. baš ću da pitam, da vidim koja je to mikropolitika -_-

Posted

Znaju da zene ako i imaju pare trose na svoje krpice i razne nepotrebne stvari a ostavljaju leboosvajacu da placa racune vazne za zivot porodice :fantom:

Posted

tek sad sam povezala da uprkos tome što sam JA ugovorna strana (potpisala ugovor sa predškolskom ustanovom, dala dete u vrtić, što bi se reklo), sve fakture koje su nam do danas stizale glase na ime mog muža. valjda to što umem da se potpišem još uvek ne obara osnovanu pretpostavku da ne mogu da platim. ili, valjda sam ja besposlena, pa idem okolo i zaključujem ugovore, a zna se kod koga je novčanik. baš ću da pitam, da vidim koja je to mikropolitika -_-

za tvoju utehu, do pre nekoliko meseci, rachuni su mi dolazili na ime maloletnog zenskog deteta ^_^

kad je doshlo na y roditelja, ja samo podnela. dosho ti rachun. zashto meni? :lolol:

nemo da si nakraj srca, prijavi dete na svoje zdravstveno osiguranje, pa cesh u knjizici da pishesh ti, besprekorno -_-

a za mikropolitiku javi obavezno (meni je deceniju celu pisalo u lichnoj karti ime majke, ne secam se vishe zashto, ali svakako ime jednog roditelja. nema ko me nije pitao zashto. odgovor je prigodno i besmisleno glasio: zato sto sam joj ja iz prvog braka. i besprekorno je zaustavljao sva druga pitanja. zena je i dalje u tom istom prvom braku, tako da nije bilo ni neistine :lolol:)

Posted

pravilno usmeravanje od malih nogu :fantom:

16801.jpg4.png
16801.jpg 16801.jpg 16801.jpg
  • naziv proizvoda: Usisivač PlayGo 3030
  • proizvođač: Famosa
  • kataloški broj proizvoda: 16801
  • Preporučena cena: 4,690 din
  • Cena: 2.290 din
  • Prikazana cena je sa uračunatim PDV-om.
  • Ušteda: 2400 din (51 %)

Ponuda važi dok traju zalihe.

Posted (edited)

Mi smo kumici za 4-ti rođendan kupili tu bušilicu, i to joj je bila omiljena igračka :)

Šta zna dete šta su rodne uloge.

Edited by Turnbull
Posted

Mi smo kumici za 4-ti rođendan kupili tu bušilicu, i to joj je bila omiljena igračka :)

Busilice su djender neutralne

Posted

...ионако се понајвише игра с кутијом.

Posted

:lolol:

Nije, baš se igrala sa bušilicom i povazdan kao popravljala sve po kući.