ducca Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 (edited) Apsolutno podrzavam predlog jedne lige, pa da se okusamo. Prvih 20 je Premijer od sledece godine, ostali u Ship. Jedan prvak, moze da guzi ostale narednih godinu dana i to je to! A propo registracije, ja probao pre 2 dana da udjem i nije moglo, kapiram da je neki bag pa cu sacekati jos pre nego sto se registrujem ponovo, sto je tesko sranje, zbog istorijata i ostalo... Ovi sto su napravili tim - jeste pod starim nalogom usli ili ste pravili nov?edit: Usao, izgleda ne moze bez re-registracije iz nekog razloga... Edited July 20, 2012 by ducca
Прслин Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 Ја сам са Б тимом ушао под старим Б налогом, али нема историјата. Чак сам и са Б налогом успео да региструјем А име тима, није ми пријављено да је заузето. (одмах после сам променио).
ducca Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Inace, jebeno je u 3 lepe pizde materine sastaviti tim. Boze me sacuvaj sta nadrobih. Promenicu otprilike svih 15 igraca do pocetka sezone. Iz ovih drugoligasa nikog skoro ne znam, sem WHU gde ipak ima i javnih licnosti u timu... Ko su nosioci odbrane Southa i Readinga? Znam da je Lambert napred ubica napred ali 6.0 je mnogo za nedokazanost kao takvu. Ima li u ovim timovima kakvih igraca koji mogu da se pojave pravo niodkudatm i naprave visak za male novce? Pomagajte sirotinji i slepariji vi koji ste pratili Ship.
zoki Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 (edited) Ima istorije, ideš na "View gameweek history"Evo ja da priložim svoju dosadašnju fantazi aktivnost... Edited July 20, 2012 by zoki82
nbg4ever Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 (edited) Inace, jebeno je u 3 lepe pizde materine sastaviti tim. Boze me sacuvaj sta nadrobih. Promenicu otprilike svih 15 igraca do pocetka sezone. Iz ovih drugoligasa nikog skoro ne znam, sem WHU gde ipak ima i javnih licnosti u timu... Ko su nosioci odbrane Southa i Readinga? Znam da je Lambert napred ubica napred ali 6.0 je mnogo za nedokazanost kao takvu. Ima li u ovim timovima kakvih igraca koji mogu da se pojave pravo niodkudatm i naprave visak za male novce? Pomagajte sirotinji i slepariji vi koji ste pratili Ship.Cekamo Babu Ji, ili koga vec, da napisu referat o toj boraniji. Do tada SkautMada, prosle sezone su se obe stvari pokazale kao potpuni fejl. Kada se setim Mozesa, Tarabta, N'Zogbie Ali bolje nema, jbgaZa sada je 32 tima prijavljeno , sto znaci da nam za veliku ligu fali jos sedmoro? Edited July 20, 2012 by nbg4ever
Прслин Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 (edited) Назив лиге: PPP H2H III (трећа је сезона h2h на парапсихопатологији, отуд ово III на крају)Код: 56550-19208Играмо једну лигу. Како тренутно ствари стоје, првих 20 следеће године поново игра Premiershippp, oстали пале у Championshippp. Сви који су на листи нека се пријаве у лигу, а добродошли су и они који касне под условом да су раније били активни у било којој ППП лиги или да су другари™ са фудбалског дела форума (ако неки згубидан са остатка форума који има више од 1000 постова хоће и на ово да троши време, вилкомен). Остали педери стоп. Прецртаваћу како се ко пријави, лакше ми тако да пратим:1. nbg4ever / Terrible Muriel (ne podrzavam nikoga, nosite se sad svi u pozdu materinu)2. Feinduno / Miami Heat (20, nikako plej of)3. Moća / Trotters Inc (predlaže da ždrebanje™ odluči ko ide u Premiershippp Istok a ko u Premiershipp Zapad, obe lige po 20, pa prvih 10 iz obe od sledeće godine u Premiershippp a drugih deset iz obe u Championshippp)4. ducca / Argentina Utd (20, nikako plej of)5. Hobbit slayer / Ultimo Beer Centre (da se seče na 20 na pola sezone + zainteresovan za draft)6. pantelia (bar championshippp)7. Праслин / ФК Белодугмекатарина (да се сече на 20 на пола сезоне; претпрошле године покренуо прву ппп х2х лигу, актуелни шампион ППП класик лиге, жели у Premiershippp)8. copkillah / Jako do samog kraja™ (anything goes što se tiče predloga)9. LeBron / Banjica Boys10. Sam Spade / Petoletka11. Zoki82 / Čuvari tradicije (igra već 4 ili 5 sezona, želi da debituje u ppp h2h)12. DrZoidberg / Morževi Junajted (h2h championshippp prošle godine, gornja polovina tabele, samo 1 kolo nenamešten tim; može i u championshippp, može da se seče na pola kada dođe pola)13. Weenie Pooh / Weenie Poohs (20, nikako plej of ili bilo kakve komplikacije)14. monstrum / djubretari15. tsva / Zigini16. Baba Ji / FK Pastir17. bob loblaw / 110% (prošle godine digao ruke u novembru, može ako mora na kaznu u championshippp, bitniji mu classic; podržava Moćine Ždrebe™ lige , zainteresovan za draft ligu)18. cartman / United City FC (nije više student pa misli da će imati više vremena)19. ExicPL / Karton City (izbacen iz prve dve h2h lige kao prekobrojan, u onoj sa plej ofom ostvario zapažen rezultat; hoće u Premiershippp)20. Timmy / Spark (vratio se iz Indijane zbog fantazija, preti borbom za slobodu ako ne uđe u h2h Premiershippp)21. Mercuzzio / Buljarica Brothers22. Nаа / Мisirke (20 timova u H2H, standardna liga od 38 kola, može Moćino ždrebe ko će u koju)23. muslin / leteci magarci24. John Coltrane / Ronin (trenutno neaktivan na forumu, prijavio ga ducca kao sigurnog i veoma posvećenog učesnika h2h i klasika)25. Tom Hagen / Tutanj City (h2h od 20, podržava Moćino ždrebe)26. clever bastard / neugodan rival27. Behemoth / Black horses (podržava Moćino ždrebe)28. SNARC / Surdilovic Ltd29. Aleksandar88 / Dabogda crko RnR (jednom nije postavio tim prošle sezone, obećava da se ove neće tako zajebati)30. Garnirung / Spojlerovci31. adasevic / EON32. Hudersfield / Sokolovici UTDНаправио и Драфт лигу (објашњење на првој страни у спојлеру). Код: 56550-21180Скоцкао сам тим, остало ми 3.5 милиона фунти у штеку: праћење Чемпионшипа је мајка. ;) Ламберт из Со'тониста је убица и за голове и за асистенције, али Рединг је као тим мени занимљивији: МекАнуф је одличан асистент, очекујем да ће и Кебе да проради ове сезоне (јефтинија варијанта Моузеса). Ипак, њима је одбрана мајка: Пирс је одиграо све утакмице прошле сезоне, Федерићи је одличан голман, а довели су и једног од најбољих играча одбране у Чемпионшипу - Маријапу (писао сам о њему током јануарског прелазног рока). У Вест Хему мрка капа, о Нолану сви све знају, Ноубл игра повучено али изводи скоро све прекиде, МекКартни је добра варијанта за бекап левог бека пошто кошта само 4 милиона а стандардан је првотимац. Ваз Те може да проради, а највише наде полажем у Маигу, управо је потписао за Вест Хем (требало је у јануару да пређе у Њукасл, Папис Сисе је дошао тек када Маига није прошао прегледе због повреде коју је вукао, а не због проблема са срцем што се причало). Edited July 20, 2012 by Праслин
Feindouno Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Morao sam da se re-registrujem i opet odbijem sve njuzletre i djubre. Us'o u ligu.
Tolaa Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Usla i ja, za sada sa auto complete timom. Posveticu se trosenju svojih 100 miliona za vikend.
zoki Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 I ja ušao, za sada auto complete, čekam još da vidim transfere i pripremne utakmice...
Feindouno Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Ja imam istoriju samo za 3 sezone :/Prije toga sam igrao 3-4 na mocnom BBC-u.
cartman Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 +1 za auto complete... za vikend lagano krecem da kockam tim
Hobbit slayer Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Trenutno sam u frci, al' cu odraditi posao za par dana...
Giggsy Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 (edited) Evo, prijavljujem se i ja.Archesten United Edited July 20, 2012 by Giggsy
Recommended Posts