May 28May 28 Odličan je tai chi.. Ja sam ga vežbala neko vreme.. Sve vreme si u polučučnju a podižu se ruke i sve je zadrška jer se radi polako oodličan za noge, trup, držanje.. Plus smirijeJako sam ga volela.. Trebala bih mu se vratiti
May 28May 28 20 minutes ago, ivy said:Odličan je tai chi.. Ja sam ga vežbala neko vreme.. Sve vreme si u polučučnju a podižu se ruke i sve je zadrška jer se radi polako oodličan za noge, trup, držanje.. Plus smirijeJako sam ga volela.. Trebala bih mu se vratitiPolako s`s taj ci - prvo da se odkocis.
May 28May 28 @ivy kako si ga vežbala? Sama, kod kuće, napolju?Ima još i nešto drugo (či gong ili tako nešto). Neko je to prijavljivao da je vežbao i da je bio super zadovoljan.
May 28May 28 On 13. 5. 2026. at 19:23, mustang said:Draga @destiny ne koristi diuretike al on toliko pije tecnosti dnevno i elektrolita da nema potrebe. Dobri su mu bubrezi i jetra.Lepo si me razumela za razliku od nekih kojima ne dopire do mozga (frenk) jer vec imaju u glavi sta cu reci.Mislim da @destiny nije pitala za diuretik zbog zdravlja bubrega, nego zato što je izlučivanje tečnosti jedan od mehanizama kojim se smanjuje krvni pritisak. Zato se diuretici nekad daju kao deo terapije visokog krvnog pritiska.Taj od 170/110 već je za momentalni odlazak kod doktora. Nadam se da ste to rešili uspešno u međuvremenu.
May 28May 28 Kad sam bio u Kini mogao si uvece i ujutru da vidis grupe ljudi (uglavnom zene) koji puste neki Bluetooth zvucnik i vezbaju tai chi. Simpaticno
May 28May 28 35 minutes ago, Pixisis said:@ivy kako si ga vežbala? Sama, kod kuće, napolju?Ima još i nešto drugo (či gong ili tako nešto). Neko je to prijavljivao da je vežbao i da je bio super zadovoljan.Išla sam u klub, grupno.. Trebaju da se nauče pokreti.. I uopšte nije lako koliko izgleda, na početku jeste ali kako se dodaju pokreti cela stvar duže traje i fino se oznojiš do kraja..
Tuesday at 16:543 days On 28. 5. 2026. at 4:59, bios said:Ali stalno se pitam da li onaj Azijat što me maltretira kad gledam YouTube stvarno postoji ili je komplet AI generisan.Komplet, valjda je očigledno sve i da ne piše ispod.Tai či taj što rade bake i deke u kineskim parkovima bih probao, ovo što mi izlazi na YT bih gađao icbm-om.
23 hours ago23 hr Bole me noge danima, zglobovi, listovi kolena. Mažem neki kesten gel, ali nisu mi otekle noge. Bolele su me i ruke, i sad, ali one značajno manje. A noge me uznemiravaju da ne mogu da spavam. Nije to neki sad bol, uopšte ne mogu da objasnim....kad je zaboli imam osećaj da me celo telo urniše, i ruke i glava i sve. Povezala sam sa svakodnevnom promenom obuće, ali opet mi je previše za to nekako. Kad šetam tokom dana nestane, najgore mi je uveče i ujutru kad ustanem. A kad stojim ništa. Eto....
22 hours ago22 hr 12 minutes ago, Svemir Zeka said:Bole me noge danima, zglobovi, listovi kolena. Mažem neki kesten gel, ali nisu mi otekle noge. Bolele su me i ruke, i sad, ali one značajno manje. A noge me uznemiravaju da ne mogu da spavam. Nije to neki sad bol, uopšte ne mogu da objasnim....kad je zaboli imam osećaj da me celo telo urniše, i ruke i glava i sve.Povezala sam sa svakodnevnom promenom obuće, ali opet mi je previše za to nekako.Kad šetam tokom dana nestane, najgore mi je uveče i ujutru kad ustanem. A kad stojim ništa. Eto....Oce to s` godinama....