Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uopsteni saveti

Featured Replies

11 hours ago, Paul Gompitz said:

Hipoteticka zena Petra Peric, zivi na pustom ostrvu 20 godina. Obavlja veliku nuzdu preko analnog otvora. Tu se skupe bakterije i predju u ostale Petrine otvore u blizini. I eto infekcije uprkos celibatu.

Pa tonse valjda pere redovno inace bismo svi patili od toga

Osoba dobila panklav od doktora al mora zbog posla da putuje po svetu pa pita za savet dok se ne vrne u srbiju. Nista bolje nije uz panklav osim sto se temperatura spustila i taj broj cpr se spustio. Al jako lose se oseca.

U pauzama ide na IV i vitamine

• Replies 624
  • Views 68.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Prošlo ovo u petak popodne

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Nema leka, to je demon koji ostane kad se resis svih ostalih Toliko je zao i ogroman da zelim da se vratim prethodnim sotonama

• Verovali ili ne ja sam uspevao da se ostavim slatkisa na duzi period. Meni je meso nemoguce ostaviti.   Zanimljiva stvar je da posle par meseci ne jedenja slatkog ti sve postane preslatko. H

Posted Images

Peremo i svi ruke redovno pa nekad zakacis stomacni virus ili infekciju oka ili sto cuda.

Ta osoba sto sa urinarnom infekcijom pod antibioticima putuje po svijetu bi ne daj Boze mogla zaglaviti na ozbilnom bolnickom ljecenju.

11 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Ima li negde da se uradi magnetna rezonanca kičme a da ne košta 13k dinara ili više? Izgiboh sa lumbalnim delom, bio na pregledu i dobio lekove da mi srede neki spazam, ali moram da uradim i MR da vidimo šta ćemo dalje, kako da trajnije sredim taj deo nekim terapijama i vežbama.

https://mrcukarica.com/

Ali ne znam kad je ažurirano. Pre par meseci MRI u Euromediku platile 13000, s karticom 11k

36 minutes ago, Svemir Zeka said:

https://mrcukarica.com/

Ali ne znam kad je ažurirano. Pre par meseci MRI u Euromediku platile 13000, s karticom 11k

Zahvaljujem! Našao za 8990 ovde:

Zdravstvena ustanova Gaj

Zdravstvena ustanova Gaj | Zavod za zdravstvenu zaštitu r...

To je cena sa popustom i bez kontrasta koji valjda neće ni biti potreban.

Znam. Brojim dane do srbije.

4 hours ago, Paul Gompitz said:

Peremo i svi ruke redovno pa nekad zakacis stomacni virus ili infekciju oka ili sto cuda.

Ta osoba sto sa urinarnom infekcijom pod antibioticima putuje po svijetu bi ne daj Boze mogla zaglaviti na ozbilnom bolnickom ljecenju.

Znam 😢. Brojim dane do srbije.

Ta osoba što ima ozbiljnu infekciju a "mora zbog posla da putuje svugda" može sebi da napravi situacije da više nikad ne putuje nigde, ni "zbog posla" ni "zbog uživanja"...

A onda će da bude "gde je ta medicina"...

Dajte neki dobar lek za visok krvni pritisak, ovaj moj juce 160/90, raspalio merac crveno, slogirace mi se muzic. Retko sta me slusa u vezi zdravlja. Hemiji veruje. Provericu sta pije od tih lekova za pritisak al ocito mu ne rade kako treba.

Nadjoh koji pije - Lotrel

To je vec drugi koji su promenili jer ni prvi nije radio kako treba

Naravno, uzeh da vidim da nije merac pokvaren, merrio 3x...uzmem na sebi - 120/80.

Fenomen smo.

Edited by mustang

To sa pritiskom je vrlo individualno. Bukvalno često i doktori kažu "Moramo da vidimo koji lek vam radi".

Dakle, nek ide kod doktora nemoj napamet da guta.

Postoje lekovi za hitno jednokratno skidanje pritiska, ali tek to ne sme "napamet".

После кад ЛАПД буде радила претрагу интернет историје, да буде - нисам му ја дала на своју руку, овде су ми рекли да му дам тај лек...

15 hours ago, mustang said:

Dajte neki dobar lek za visok krvni pritisak, ovaj moj juce 160/90, raspalio merac crveno, slogirace mi se muzic. Retko sta me slusa u vezi zdravlja. Hemiji veruje. Provericu sta pije od tih lekova za pritisak al ocito mu ne rade kako treba.

Nadjoh koji pije - Lotrel

To je vec drugi koji su promenili jer ni prvi nije radio kako treba

Naravno, uzeh da vidim da nije merac pokvaren, merrio 3x...uzmem na sebi - 120/80.

Fenomen smo.

Ne možeš ti da mu kupiš eto tek tako, mora lekar da mu odredi. Vidi kolika je razlika, nije baš uobičajeno da je 70. Lekar, pa lek.

7 hours ago, Svemir Zeka said:

Ne možeš ti da mu kupiš eto tek tako, mora lekar da mu odredi. Vidi kolika je razlika, nije baš uobičajeno da je 70. Lekar, pa lek.

Oh jesi ponekad zajebana 😁

Realno, mogu da kupim 😜.

Pitala sam za savet sta drugi piju, kao sugestiju da damo doktoru. O njegovom zdravlju on vodi racuna. O mom, ja. Mogu da dam savet al ne i da forsiram. Na vama da je poslusate al uglavnom 90% ne slusa.

Anyway, ladno su mu prepisali minimalnu dozu greskom, ne znaju kako 🤦🏼‍♀️. Zamalo da mi ubiju muzica.

Sad mu ispiram mozak da mora da nauci na mikromenadzuje svaki deo svog zivota. Nema druge. Nekompetentnih na sve strane.

Edited by mustang

@mustang

Za pritisak se teško iz prve nalazi prava doza i potrebno je dosta pokušaja da se naštimuje

2 minutes ago, ivy said:

@mustang

Za pritisak se teško iz prve nalazi prava doza i potrebno je dosta pokušaja da se naštimuje

Ma pije on vec godinu dana, samo su mu sad greskom sjebali jacinu.

30 minutes ago, mustang said:

Oh jesi ponekad zajebana 😁

Realno, mogu da kupim 😜.

Pitala sam za savet sta drugi piju, kao sugestiju da damo doktoru. O njegovom zdravlju on vodi racuna. O mom, ja. Mogu da dam savet al ne i da forsiram. Na vama da je poslusate al uglavnom 90% ne slusa.

Anyway, ladno su mu prepisali minimalnu dozu greskom, ne znaju kako 🤦🏼‍♀️. Zamalo da mi ubiju muzica.

Sad mu ispiram mozak da mora da nauci na mikromenadzuje svaki deo svog zivota. Nema druge. Nekompetentnih na sve strane.

Kako je bre takav hipohondar, a ne mikromenadžuje pritisak?

31 minutes ago, Svemir Zeka said:

Kako je bre takav hipohondar, a ne mikromenadžuje pritisak?

Meri ga on 5x dnevno, al nije mu palo na pamet da pogleda miligramazu na bocici. Nikad se pre ovo nije desilo sa lekovima.