Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Uopsteni saveti

Featured Replies

Nema pickle-ball na listi a meni ER doktorka komsinica kaze oni im najvise pacijenti.

• Replies 624
  • Views 68.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Prošlo ovo u petak popodne

• Ratamahatta
    Ratamahatta

Nema leka, to je demon koji ostane kad se resis svih ostalih Toliko je zao i ogroman da zelim da se vratim prethodnim sotonama

• Verovali ili ne ja sam uspevao da se ostavim slatkisa na duzi period. Meni je meso nemoguce ostaviti.   Zanimljiva stvar je da posle par meseci ne jedenja slatkog ti sve postane preslatko. H

Posted Images

Doktorka je psihijatar po struci, sto posto.

• 2 months later...

Ima li neko iskustva sa snapping hip, ono kad dignes nogu pa cujes kuk kao da menja brzine na autu? Ne boli, samo je cudno.

I nacin kako da to sredim.

Pijem kolagen i fizicki sam mozda i preaktivna 😁

Edited by mustang

• 2 weeks later...

Ne znam gde ću, pa hajde ovde

Da li je neko čuo za dr Vasu Josimovića, fizijatra?

ordinacija na adresi Mokroluška 120

Guglala sam ali bez većeg uspeha

Edited by Sara

• 2 months later...

Ima li neko iskustva sa upalom bubrega, CRP povisen 7x, krv u mokrici

Osoba je pocela panklav i paracetamol. Ima drhtavicu vec sedam dana, preznajavanje i dodje pa ode temperatura.

I kako je doslo to upale?... Odih i claude da pitam

@mustang upala bubrega je odmakla urinarna infekcija tj počne kao upala donjih organa i napreduje na gore, sve do bubrega. Nije za zezanje, ako antibiotik ne pomaže 7 dana, možda ne deluje na tu bakteriju. U principu, anitibitok ako je dobro prepisan već daje vidljiv napredak bar treći dan.

1 minute ago, Pixisis said:

@mustang upala bubrega je odmakla urinarna infekcija tj počne kao upala donjih organa i napreduje na gore, sve do bubrega. Nije za zezanje, ako antibiotik ne pomaže 7 dana, možda ne deluje na tu bakteriju. U principu, anitibitok ako je dobro prepisan već daje vidljiv napredak bar treći dan.

Hvala Pixisis! ❤️

CRP je sa 70 pao na 40 uz Panklav koji je pocet pre 5 dana. Ispod 10 je okej.

Al sto se preznojava i ima te vrucice?

I sta moze da utice na infekciju kada nema odnose?

Sta sam jos htela da pitam,.... A da, isprepadalo me na netu kaze opasnost od sepse! Sad mi skoro prijatelj umro od sepse ali je imao operacije mesecima ranije.

Jel ima jos nesto da moze da pije da smani infekcijU? Ja poslah NUUN cranberry, blueberry elektrolite za koje znam da su odlicni. Licno ih koristim.

Edited by mustang

Ne znam zasto tako mislim al mislim da je srz svake bolesti ili mukus ili inflamacija. Ono bottom line, bottom line.

Edited by mustang

Imao ili nemao taj neko odnose, ima sigurno analni otvor, a tu ima bakterija. Nek napravi kompot od brusnica.

9 hours ago, Paul Gompitz said:

Imao ili nemao taj neko odnose, ima sigurno analni otvor, a tu ima bakterija. Nek napravi kompot od brusnica.

Aman nema bre nikog. Pije sok od brusnice.

Hvala za savet!

Ne znam jel moguce od bazena i saune?

Edited by mustang

Hipoteticka zena Petra Peric, zivi na pustom ostrvu 20 godina. Obavlja veliku nuzdu preko analnog otvora. Tu se skupe bakterije i predju u ostale Petrine otvore u blizini. I eto infekcije uprkos celibatu.

Mislim da bakterije kada se u crevima namnože preko nekog normalnog nivoa prelaze krvotokom u urinarni trakt (same od sebe). Tamo još više bujaju jer, za razliku od crevne flore koja ima kolonije dobrih bakterija koje mogu da se bore protiv loših, urinarni nema i one se tamo još brže šire. Mislim da je taj mehanizam širenja.

Čekaj bre,

Jel ta osoba išla kod doktora?

Šta doktor kaže?

Ima li negde da se uradi magnetna rezonanca kičme a da ne košta 13k dinara ili više? Izgiboh sa lumbalnim delom, bio na pregledu i dobio lekove da mi srede neki spazam, ali moram da uradim i MR da vidimo šta ćemo dalje, kako da trajnije sredim taj deo nekim terapijama i vežbama.

Ima, drzavno.. Ali se ceka bar 6meseci..