đorđe geprat Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 večeras na pinku2 ide "Patton". ako ima nekog da nije gledao........ a ko jeste može ponovo. maestralni džorž skot na početku filma.
Giggsy Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Na HRT-u upravo daju Night of the Hunter Kakav film...
ToniAdams Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 (edited) Na HRT-u upravo daju Night of the Hunter Kakav film... je, nekako naivan iz ove perspektive, mada drag u svojoj naivnosti, ali vizuelno savrsen. meni to mozda na oko najlepsi film ikad. Edited September 7, 2015 by ToniAdams
Ajant23 Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 U sredu na prvom programu RTS-a je Други живот Ришара Кемпа (L'autre vie de Richard Kemp (2013)), odlični romantični triler koji nije lako baš videti svagde. Ko voli romantični triler lepe atmosfere, koji je malo poznat i od malo poznatog reditelja, a vrlo lepo urađen, ovo je baš preporuka...
ToniAdams Posted September 21, 2015 Posted September 21, 2015 ja volim da je vrlo lepo uradjen i da ima lepu atmosferu, sta me briga jel malo il mnogo poznat
Ajant23 Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Pa, nije ga baš lako pogledati, nije baš da se nudi na svakom ćošku...
beta Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 U sredu na prvom programu RTS-a je Други живот Ришара Кемпа (L'autre vie de Richard Kemp (2013)), odlični romantični triler koji nije lako baš videti svagde. Ko voli romantični triler lepe atmosfere, koji je malo poznat i od malo poznatog reditelja, a vrlo lepo urađen, ovo je baš preporuka... hvala na preporuci
koksy Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 lepo upakovan film. mali Murić bi mogao postati veliki glumac (bio je dosta dobar i u "Enklavi" ali ovde se baš vidi 1 potencijal).
I*m with the pilots Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Da li je neko gledao "Broj 55", film Kristijana Milica? Ide veceras na HRT1. Gledala sam samo njegove kratke i studentske do sad, npr. "Sigurna kuca" mi je bio dobar
čekmeže Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Sa jedne strane Ramboi koji ne ostavljaju ranjene drugove, sa druge strane pijani debeli četnici koji ginu kao muve bez glave. Bulajić bi se postideo. Ono što mi je upadljivo je da jugočetnička armada izgovara možda tri rečenice u filmu. Ranije se znalo, Švabe se okupe nad vojnim kartama i smišljaju operaciju sve vreme parlajući na nemačkom sa ili bez prevoda, posle na terenu viču šnel šnel, sve u svemu vidiš da su u pitanju ljudi. U ovom državnom projektu hrvatske vitezove napadaju trbušaste zabrađene spodobe (ima i ekstremno mršavih narkomana) bez ikakvog glasa, čak i kada ih ubijaju. Polako nadiru ka kući i sumanuto upadaju kroz prozore. Neko bi pomislio da se radi o zombijima.
Frank Pembleton Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Ja se nadao nekoj "dubini", al jbga... Ovo baš onako plitko... Poslato sa...
Ajant23 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Pa, vreme je izgubilo dubinu, šta su mogli...
I*m with the pilots Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Sa jedne strane Ramboi koji ne ostavljaju ranjene drugove, sa druge strane pijani debeli četnici koji ginu kao muve bez glave. Bulajić bi se postideo. Ono što mi je upadljivo je da jugočetnička armada izgovara možda tri rečenice u filmu. Ranije se znalo, Švabe se okupe nad vojnim kartama i smišljaju operaciju sve vreme parlajući na nemačkom sa ili bez prevoda, posle na terenu viču šnel šnel, sve u svemu vidiš da su u pitanju ljudi. U ovom državnom projektu hrvatske vitezove napadaju trbušaste zabrađene spodobe (ima i ekstremno mršavih narkomana) bez ikakvog glasa, čak i kada ih ubijaju. Polako nadiru ka kući i sumanuto upadaju kroz prozore. Neko bi pomislio da se radi o zombijima. :/ tja. Secam se da je dosta bio hvaljen "Zivi i mrtvi" (mislim da se davao i kod nas), dok za ovaj film nisam ni cula pre. Pre dosta godina su na Sok koridoru priredili specijal te pustili te studentske i kratke filmove.
đorđe geprat Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 Sa jedne strane Ramboi koji ne ostavljaju ranjene drugove, sa druge strane pijani debeli četnici koji ginu kao muve bez glave. Bulajić bi se postideo. Ono što mi je upadljivo je da jugočetnička armada izgovara možda tri rečenice u filmu. Ranije se znalo, Švabe se okupe nad vojnim kartama i smišljaju operaciju sve vreme parlajući na nemačkom sa ili bez prevoda, posle na terenu viču šnel šnel, sve u svemu vidiš da su u pitanju ljudi. U ovom državnom projektu hrvatske vitezove napadaju trbušaste zabrađene spodobe (ima i ekstremno mršavih narkomana) bez ikakvog glasa, čak i kada ih ubijaju. Polako nadiru ka kući i sumanuto upadaju kroz prozore. Neko bi pomislio da se radi o zombijima. skoknuo do IMDBa. bljuvotina In the autumn of 1991, a small group of Croatian soldiers go on patrol in an improvised armored vehicle. Soon after that they would get ambushed and their vehicle would get destroyed, in that situation they were forced to hide in a nearby house. Whilst stationed in that house they would get attacked by rebel Serbs, Serbian Special Forces and the JNA (Yugoslav People's Army, also reffered to as Yugoslavian National Army). Their resistance to the attackers would last 24 hours whilst their fellow combatants would attempt to try and get them out of there. The movie and story is based on true events which happened during the Croatian War of Independence. - Written by Marcel Colic (Pancake)
Recommended Posts