Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

WARNING - Topik za nepropuštanje retko prikazivanih filmova na tv

Featured Replies

RTS 2 16.55  - Proslava.

Edited by kobni zelaya

• Replies 1.3k
  • Views 146.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Anatomija pada na RTS1 10. marta u 21h (uoci dodele Oskara), a dan kasnije Zona interesa na RTS2.   Dobre filmove pustaju ovih dana, sinoc bio Dogadjaj, a 8. marta ce biti Titan (Zlatni lav

• Oskari na RTS-u RTS 1 Sirat - nedelja u 00.30 Tajni agent - nedelja u 20.55 RTS 2 Franc - subota u 15.50 Mlade majke - subota u 18.00 Siroče - nedelja u 16.35 Ljubav koja preostaje - ponedeljak u 22.5

• Ne znas??? Tipfeler: Sveto Nazor, poznati rok teoreticar 80-ih...   Unuk Vladimira Nazora.

Posted Images

Dansko glumište - najbolje glumište!

A i reditelji im nisu za baciti.

Samo da pohvalim topic i zahvalim se. Stvarno bude odlicnih saveta :) Ne mislim na ovo gore, nisam to pogeldao, nego inace.

Ne mislim na ovo gore, nisam to pogeldao

pogledaj obavezno. kvalitetan show program

Hocu, hvala :)

• 1 month later...
  • Author

Večeras od 22 na RTS2 Ljubičice sa Nedom Spasojević i Petrom Kraljem.

Posle Pariz, Teksas.

Dobar ponedeljak.

Upravo.

• 3 weeks later...

2. januar, rts2, Ja, Danijel Blejk, u 16 i 50h, i 3. januar isto rts2, u 16h Toni Erdman. 

.

2. januar, rts2, Ja, Danijel Blejk, u 16 i 50h, i 3. januar isto rts2, u 16h Toni Erdman. 

hvala za danijela blejka. nije teško propustiti dobro ovih dana. elem, ništa nisam znao o filmu sem da je loučov i da je okićen palmom. izvanredan, po mojoj meri u svemu, dovoljan da uđem u raspravu sa ženom na temu: "zašto voliš da gledaš filmove koji te posle opterete?". upravo zato. posle je išlo nešto što je zamirisalo na sranje posle dva minuta. sa timom robinsom. napustio u desetom.

hvala još jednom. film će biti poručen.

hvala za danijela blejka. nije teško propustiti dobro ovih dana. elem, ništa nisam znao o filmu sem da je loučov i da je okićen palmom. izvanredan, po mojoj meri u svemu, dovoljan da uđem u raspravu sa ženom na temu: "zašto voliš da gledaš filmove koji te posle opterete?". upravo zato. 

+1

par puta mi knedla u grlu zastala, malo je falilo da zaplacem.  

Edited by Sludge Factory

hvala za danijela blejka. nije teško propustiti dobro ovih dana. elem, ništa nisam znao o filmu sem da je loučov i da je okićen palmom. izvanredan, po mojoj meri u svemu, dovoljan da uđem u raspravu sa ženom na temu: "zašto voliš da gledaš filmove koji te posle opterete?". upravo zato. posle je išlo nešto što je zamirisalo na sranje posle dva minuta. sa timom robinsom. napustio u desetom.

Svakako važna tema, a ono što mi je zasmetalo je manipulacija emocijama. Nije me oduševio...

Ako voliš te teške™ socijalne teme, bolja je preporuka The Measure of a Man 2015 sa Vincet Lindonom.

Drago mi je da si dobro geprat  :) svrati malo da rezimiraš stare™ dobre filmove. Slabo nešto ima filmofila starih naslova, ovih vremena...

Edited by zakintos

pokušao sam sa toni erdmanom. nije išlo. stao sam kod prijema u ambasadi.

Ništa briljantno, ali trebalo bi da se pogleda. Jeste razvučeno ali nikako nije dosadno. Naravno, ocena 8.0 na imdb-u je smešna, više je to za realnih 6.9

Ja nekako izdržah do kraja. Koliko vidim, tviteru se uglavnom dopada, nemam pojma zašto jer niko da napiše nešto suvislo o filmu.

Što se mene tiče ja ovde ne bih išao dalje od koksijevih 6,59.